Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа

Лидерите на двете партии си размениха нови остри критики
10 мар 2017 19:00,
274
Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа
Снимка: колаж Dnes.bg

Лидерите на партиите, които се борят да са победител на изборите на 26 март, влязоха в нова словесна схватка. Корнелия Нинова и Бойко Борисов си отправиха остри критики по някои от последните актуални събития.

"Готвите ли ДОСТ за своя патерица в 44-то НС и затова ли мълчите и нямате позиция, че турският министър и турският посланик се намесват пряко в изборите на суверенна държава?". Този въпрос отправи соцводачката към Борисов по време на среща с граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
Питането й било част от задочния дебат с лидера на ГЕРБ, тъй като така и не се стигнало до реален.

Борисов също я захапа, но от Бургас, където участва в кръгла маса, посветена на екологията.

"Как си представя Нинова, че ще се разтропа на масата в Брюксел – и Европа, и САЩ ще се разтреперят от страх ли?", попита лидерът на ГЕРБ по повод заявките на социалистите да наложат вето на санкциите срещу Русия, съобщи пресцентърът на партията.

Бившият премиер отново нарече обещанията на БСП абсурдни.

В същото време в Ловеч Нинова се обърна към симпатизантите си с думите, че може да промени живота им. "Борисов е обърнат назад, защото верятно вече е приел поражението и знае, че той и партията му са минало", каза тя.

Шефката на социалистите обясни, че БСП отрича типа управление на ГЕРБ.

"Те съсипаха икономиката, защото дадоха предимство на 5-6 големи фирми да вземат обществените поръчки. Ние предлагаме друго", обяви тя.

Борисов пък я попита от Бургас дали ще нарече и президента Румен Радев "предател", защото е подкрепил резолюция в подкрепа на търговското споразумение с Канада СЕТА.

Преди месец, когато Европейският парламент го подкрепи, Нинова се изказа много остро срещу българските евродепутати, които гласуваха за него.

"Това означава ли, че президентът, подкрепен от БСП, е национален предател?", попита лидерът на ГЕРБ. Той поздрави Радев за гласуването му и го призова да продължава да не слуша тези, които си го приписват за техен президент.

"Ако беше Нинова там и тя щеше да гласува "за", защото България е сред страните, получили най-много средства от ЕС", коментира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На г-жа лъжа и компания не им пука въобще за българския народ, единствената им цел е властта и след това грабеж и погром, да не кажете че не сте предупредени
19
10
 
26
 
! Отговори
българина преди 7 години
психопата предател бб да обясни как така подготви летище софия за турци, токуда на турци, небостъргача в младост ана гаранти коза и ислямския център в малинова долина, нинова ли е виновна? или бсп? най голямо нещастиер на България е герб тепърва ще ревем, от тях
18
7
 
17
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
до 21Боко Банкян
17
11
 
29
 
! Отговори
18 преди 7 години
Боко никой не го е подвел. Той така си лъже. За този човек лъжата не е проблем. Явно в Симеоново са ги тренирали да лъжат. Не мигва Тиквуня. Лъже като дърт римлянин. Едно му признавам. Голям лъжец и манипулатор е. Няма друг такъв в държавата ни. Брутален! Истински Пинокио!
16
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господин-лъжа, живее в Банкя !
15
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Корнелия, защо мрази толкова Русия, като иска отмяна на така изгодните за нея санкции !
14
12
 
27
 
! Отговори
:( преди 7 години
ГЕРБ са с ислямиста Ердоган и ислямистката терористична организация ДОСТ - показаха го резултатите от президентските избори. Всички ислямисти от ДОСТ гласуваха за чучелото Цеца. Само това ми стига, за да гласувам против ГЕРБ. Боко е пудел на Ердоган, да си ходи в Турция в харема му.
13
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце, кой те подведе, че Радев гласувал за СЕТА, та така се оака днеска? Или така си лъжеш по рождение?
12
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е другари червени каскети разбрахте ли колко пари струва вашата селска клюкарка г-жа Лъжа . Нито за момент нормалните хора не са мислили , че Нинова е някаква алтернатива на Борисов. Първо тя е СДС-арка и второ е изгонена като зам.министър за корупция . До изборите ще се изяснят много ама много уж тайни за г-жа Лъжа , само гледайте и слушайте . Борисов е Премиер и знае всичко какво е ставало в Държавата . Капиш .
11
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за всеки, който свали Борисов, а това не са:-РБ, ДОСТ, ДПС, ВОЛЯ, Пишман патриоти.
10
12
 
33
 
! Отговори
За Промяна преди 7 години
Никога повече хунта и диктатура от крадливи,корумпирани и некомпетентни КАЛИНКИИИИИИИИИИИ от Славната Асфалтовата партия на ГЕРБ ЕООД КОМЕРС с старши управител Тиквата...гласуваш за ГЕРБ и Тиквата а получаваш Ердоган.....
9
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А БСП(БКП) ще у4аства ли в изборите , нали не е българска партия .Много се 4удехме защо БСП и ДПС винаги играеха заедно , а то отговора бил много лесен - имат един на4алник -КРЕМЛЬ .
8
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички в БСП владеят пропагандата до съвършенство и са страхотни манипулатори, почти всички коментари се пишат от ***, по обясними причини техния електорат не разбира от компютри, затова си плащат на ***. Целта е една единствена, домогване до властта и грабеж на всички нива в държавата, това се случва всеки път като вземат властта. Гласувайте за който искате само не и за тези безскрупулни изедници
7
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова се опасява, че ДОСТ ще влезе в парламента.
6
0
 
20
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Няма идея с която да се обединят всички в България.Дори да дойде някой да вкара в ред нещата,ще му намерят цаката !!
5
6
 
25
 
! Отговори
малоумници преди 7 години
Турция се готви да ни ислямизира и пороби ,а ние гоним отец Паоло.
4
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брадясалият *** Борисов за кои избори се пъне? Да се кандидатира за кмет на Банкя, да им направи там една магистрала и да си гледа внуците.
3
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжлива продажна Тикво, скрий се.Народът два пъти поред ти бие шута и пак се натискаш да крадеш.
2
27
 
19
 
! Отговори
КурнелияСланинова преди 7 години
Аз не лъжа винаги, само когато устните ми се мърдат...
1
1
 
19
 
! Отговори
засрамете се преди 7 години
По принцип, това е недопустимо! Ако има изобщо държава, такъв спор не може да има!