ДОСТ няма да признае резултатите заради блокадите

Партията на Места е опасен вирус, контрира бъдещ соцдепутат
26 мар 2017 21:37,
119
ДОСТ няма да признае резултатите заради блокадите
Снимка: архив Булфото

ДОСТ няма да признае резултатите от изборите заради блокадите по границата. Това стана ясно от думите на кандидата за депутат на партията Георги Боздуганов.

"ДОСТ няма да признае резултатите от изборите заради потъпкването на Конституцията", каза той пред bTV и допълни: "В България не бяха допуснати български граждани, за да упражнят правото си на глас".

Александър Симов, който най-вероятно ще стане депутат от БСП от Кърджали, нарече ДОСТ заплаха за националната сигурност на страната и сравни формацията на Местан с опасен вирус.

Кърджалийският лидер на ДПС Хасан Азис отчете политическата зрялост на движението си. Той предупреди, че има опасност ДОСТ да се превърне в опасен медиен образ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: БСПизборикърджалиДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
5
 
! Отговори
Реджеп ХерДоган преди 7 години
Влезли или не в Българският(за сега) парламент ГНУСТ ще вземат субсидия и *** ше я плащат.
73
1
 
12
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
До Анонимен 79Понеже се наложи да попълвам декларация... продължава по-малко от 3 мин... ако владееш Български език разбира се, ако ли не, просто нямаш право на глас... просто и елементарно.
72
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махай се бе,искаш да направиш България втора Босна,остави нашите български работливи и мирни турци на мира и се махай в Турция!
71
2
 
16
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
Зидаров... хитрата сврака с двата крака... този път се прецака... генерално.
70
21
 
6
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
Местан в парламента!
69
1
 
1
 
! Отговори
Али Кемал преди 7 години
До 83 много си нервен
68
2
 
3
 
! Отговори
ANONIMEN преди 7 години
KATO NE GI PRIZNAESH MILI MI MESTANCHO, VEDNAGA GO TURIAM V DPRUGIA KRACHOL. NO IAZAK ZA GLASA MI DETO GO TURIH NA TEBE,- MAI PO DOBRE ZA NINOVA DA BIAH GO DAL, CHE AZ OT TAZI PARTIA I OT TEHNIA JIVIT HUBAVO SAM VIDIAL. KAJIMI TI MOI SADRUJNIKO I MOI POKROVITELU, KAKVO BIHTE NI DALI S TURSKIA TAM ERdogan li e MALAK GOLIAM LI E, NIE OBIKNOVENITE uj turci SAS KAKVO DA VI VIARVAME? I KAJI MI OT TAM NATATAK KAK DA STANE AZ GLASUVAH ZA TEBE NO NISHTO NE STANA. I AZ TURCHINA KAJI KAKVO DA PRAVIA?
67
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ли сега Местан ще оправдае парите, които Ердоган му нарина за тая изборна афера?
66
2
 
3
 
! Отговори
Bay Ganyu преди 7 години
No nqmq i nujda za smenqne ... to bez tuy bqha gi im smenili!
65
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан, а също и Доган имат пълно основание да не признаят изборите. Изборите бяха опорочени априори още когато тъпоглавите националисти заради 100 хиляди български турци в Турция забраниха на 1.5 милиона българи в чужбина да гласуват. Вместо да се поучат от Холандия където може да се гласува по пощата по гари и по летища и където е важно на всички да се даде възможност да гласуват, тук тъпоглавците по стар комунистически обичай тръгнаха напред със забрани за секции и с попълване на декларации.
64
0
 
7
 
! Отговори
Bay Ganyu преди 7 години
za Horata koito sa glasuvali za tozi komunist v Kardjali ot BSP (BKP)! da si spomnqt neshtata ot predi 32 g.!!!! ili da si smenqt narodnostta i maychiniq si ezik!
63
7
 
28
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Тоя предател и турска *** няма срам за две пари ?! Тия,които си довел ОТДАВНА НЕ СА БЪЛГАРИ И В ТЯХ НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО!Откъде -накъде ще ни определят живота и имат наглостта да се правят на обидени,че не били допуснати до гласуване?! Нали идвахте да видите роднините си - видяхте ли ги,или по-важно е да гласувате под строй ?! Местане, като ти е много мила Турция-отивай там! Ние не те искаме,а също и измислена та ти и натрапена партия,която трябва да се забрани!
62
4
 
22
 
! Отговори
BatBulgar преди 7 години
Давид срещу Голиат или Доган срещу Ердоган. Аз залагам на нашия, по-умен е :) В тая държава Българи-християни и Българи-мохамедани, трябва да спрат да се джавкат, ами да произведат качествено управление.
61
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на тоя мазник бих му праснал еднз здрава тупаница с мутрата с най-голям кеф xD
60
2
 
28
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
...Това "нещо" трябва да се забрани. Няма място на тази територия за този "из.тъ.р.сак"...
59
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какви български граждани става въпрос. Това са хора които само ползват свободата която им дава българското гражданство, а много от тях не говорят и български. Време е да се прекрати това с двойното гражданство. Колко години ще гледаме един и същи цирк. Тези хора не са българи и те не се чувстват такива и най-малкото е неморално да използват гражданството за да гласуват тук. Политиците да вземат да свършат малко работа, а не само да гребат.
58
0
 
23
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
До Анонимен 66 - все едно, че слушам Евгени Михайлов. По глупава теза не може да се измисли. Или трбява да си много глупав да вярваш в това и не се усещаш как чужда държава те използва, или си взел много пари, за да се правиш на глупав. Под тезата за антикомунизъм да прокарваш чуждо влияние е доста добре измислено, но не в България.
57
3
 
44
 
! Отговори
В преди 7 години
Местан, хващай автобусчето и отпрашвай за Туркистан.
56
2
 
6
 
! Отговори
CHALGARIN DUDAEV преди 7 години
TYRCHIN BEZ MYSTAK MIAZA ILI PRILICHA NA MAGKO MAGARE SAS MALKA BUBA
55
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ влизат според мен. С гласовете от турция, утре ще се види.