ДПС за след вота: Стабилност и дано ГЕРБ са си взели поука

Бъдещите формули е рано да се коментират, каза Карадайъ
26 мар 2017 23:37,
8
ДПС за след вота: Стабилност и дано ГЕРБ са си взели поука
Снимка: архив Булфото

ДПС изразиха надежда, че ГЕРБ са си взели поука от предишните си недовършени мандата.

И лидерът на движението Мустафа Карадайъ отказа да прави задълбочени анализи на изборните резултати с аргумента, че данните все още не са окончателни.

"Бъдещите формули е рано да се коментират", каза той.

Карадайъ припомни, че ГЕРБ се очертават като първа сила и вероятно те ще получат първи мандата за съставяне на ново правителство.

"Надяваме се, ГЕРБ  да са си взели поука от двата им недовършени мандата, защото за последните няколко години три кабинета подадоха оставка", каза той.

Лидерът на ДПС обяви, че партията му потвърждава позицията си, че на страната ни й е нужна стабилност.

"Ние сме задали формулата за стабилността в България – ценностно мнозинство на база сходства на програмите", каза Карадайъ.

Той отправи критики към "Обединени патриоти": "Видяхме действията им на границата. Точно поради тези техни действия Съветът на Европа ги нарича фашисти".

Той разкритикува и ДОСТ и обяви, че партията вече не е само тема на ДПС.

"Последната една година държавните институции си играеха на криеница, а в някаква форма властта дори им помагаше", каза още Карадайъ.

Лидерът на ДПС поздрави ГЕРБ и БСП за добрите резултати, а също и структурите на ДПС за това, че са изнесли тежката изборна битка.

"Бихме искали да поздравим и всички онези български граждани, които искаха да участват, но не успяха за съжаление. Бихме искали да благодарим на избирателите и на всички  граждани, които гласуваха за ДПС. Искаме да ги уверим, че техният глас не е напразен", каза още лидерът на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
циркуляр преди 7 години
Всичко е такъв цирк, че даже не ми се плачи.... колко сме слепи всички няма кво да говоря! Щом вярвате на всички тея 'войни' по телевизията и как се 'хулят' .... или пък, че вота е реален!
2
6
 
8
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
Май идва край на цирка... най-сетне Герб и ДПС ще се вземат... публично!!!
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усмихваше се Той Карадайъ но всъщност ДПС получи студен душ благодарение на Дост. От трета пол.сила ДПС са вече четвърта. А Дост е с 3,2% без гласовете от Турция които ще бъдат оповестени утре.