Отпаднали кандитат-депутати с шанс да влязат в НС

Последното преброяване на гласовете размести мандатите
29 мар 2017 21:39, Анисия Иванова
8

10407 гледания   |  Още видео

Преди да се стигне до съставяне на кабинет, ще трябва новите 240 депутати да бъдат определени, да се закълнат и да започнат работа.

Оказа се, че последното преброяване на гласовете отново размести мандатите. Така някои кандидати, които в първоначалния вариант отпадаха от парламента, все пак имат шанс да влязат.

Броят на мандатите, които взима всяка партия вече са ясни, но кандидат-депутатите тръпнат за последните проверки в протоколите. Всъщност системата за изчисляване на мандатите в родния парламент е такава, че може дори няколко гласа да пренаредят мандатите. Така днес имаме поредна въртележка при имената на бъдещите депутати.


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Замунда преди 1 година
Оле, ко ша правим сега, без Цецкината глава-а-а?
4
7
 
13
 
! Отговори
Наивен преди 1 година
Брат Вурст,
Прав си. Цецка не я искат в България (президентски избори), не я искат в Плевен (парламентарни избори), което не пречи отново да дрънка звънеца в Народното събрание. Това е каймака на ГЕРБ.
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И СЕ ПИТАМ ЗАЩО ПАК Ц. КАТО ИМАТ ТОЛКОВА МЛАДИ И СИМПАТИЧНИ ЖЕНИ
2
3
 
15
 
! Отговори
NZ преди 1 година
Бе мога да разбера каква им е драмата. Нали като обявят правителство, ще се освободят местата на министрите и пак ще влезнат...
1
11
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
И сга какво ша правим Цецка Ще влезе ли в парламента или ще я правим евро комисар на мястото на Кристалина (сталинка) няма да я оставяте на борсата без работна.