Симеонов зов: ГЕРБ+БСП+ПФ, за да "спасяваме хората"

"Няма значение кой ще е премиер, трябва съгласуване на програмите"
Обновена: 29 мар 2017 09:53 | 29 мар 2017 08:52,
234

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство и 4 години мандат. За това настоя лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" Валери Симеонов.

По думите му най-доброто в момента е съставяне на широко правителство между ГЕРБ, БСП и тях.

"Трябва да спрем да робуваме на личностите, опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов.

Още по темата

Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер.

Патриотът призова от ефира на Bulgaria ON AIR да не се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителството и сигурността на страната.

Според него ситуацията у нас е като на селски мач, където двете агитски се псуват, а стената на язовира се пука: "Трябва да спасяваме хората", категоричен бе той.

Патриотът допълни, че няма доверие в третия играч. "Още от сега иска да е премиер, да става министър".

По отношение на движение "Воля", Симеонов бе скептичен за бъдещото сработване между тях.

"Какви са тези обещания, че бензина ще е 1,80лв. за литър? Това са лишени от обоснования обещания, с които се лъжат не особено интелигентните гласоподаватели", бе мнението на Валери Симеонов.

Той изрази неотстъпчивостта на партията си към референдума, който Слави Трифонов предлага, а ГЕРБ подкрепят.

"Няма да подкрепим референдума. Няма да позволим на ГЕРБ да го приемат. Това би било убийство на демокрацията", заяви Симеонов.

Също така сподели дълбоките си съмнения за евентуалната политическа кариера на Слави Трифонов.

"Не смятам, че Слави ще има политическа кариера. Него го е страх, че няма да постигне никакъв резултат. Почтеното поведение е да основеш партия и да се пробваш, както аз направих", сподели мнението си политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Бързо съставяйте правителство - та да можем 4 години да си "берем"!Така трябва да се чете!Щото не е сигурен, че при нови избори ще додрапа до хранилката!
19
11
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
А може би надделява в "Патриотите" желанието на В.Сидеров за "съюз с Путин", затова ви е удобна К.Нинова като премиер, няма ДЕСНИ, и отново ще се РЕПЧИМ на ЕС- става комунистически парламент.Та това си провокация и ВЗРИВ отвътре на ЕВРОПЕЙСКАТА принадлежност на РБългария,СИМЕОНОВ! Коварен план.Искате отново отново Народна Република България, начело БКП и съюз с Путин.НЕ ИСКАМЕ такъв съюз.
18
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз и с дявола ще се коалира за да остане във властта. "Патриот" и половина.
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хитър е винкела, хитър. с един куршум иска да убие два заека, а той самият да не носи отговороност ..
16
0
 
28
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Една вчерашна новина "Бивша румънска министърка осъдена на 6 години затвор за корупция"Знаете ли кога ще го видите това в България, докато ГЕРБ,БСП и ДПС имат мнозинство в парламента ? - НА КУКОВО ЛЯТО!
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нови избори трябват какви коалиции бе плюнки нещастни със кой, защо ГРОБ хвърлиха оставки и нови 40 млн за избори тъй ли ще връщат тез 16 млрд заеми да ги плащат от джоба си сега.
14
2
 
28
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Този би се цункал и с крокодил само за да е във властта
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DD Порното започва, този път ще е хард, сложете червена точка.
12
4
 
15
 
! Отговори
Демокрация преди 7 години
И какво ще спасявате, да не сме в Световна война!!! Айде да не се връщаме комунизма и да си имаме и силно управление и силна опозиция... иначе голямо крадене ще падне!!!
11
5
 
21
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Не ща този да ме спасява, особено пък в тандем с Корнелия!Заради властта е готов да се съюзи и с дявола!
10
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вълците ще спасяват стадото...Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже.
9
2
 
28
 
! Отговори
Пейьо преди 7 години
Дайте му кокала в устата на тоя сатрап за да млъкне. С дявола ортак става само и само да се качи с служебен мерцедес върху жълтите павета и да се .......
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е що пак гласувахте за отпадъци? Тоя директно си казва, че ще се цунка с всеки, само повече власт и парса да има, рушветчета и такива благини. Оня варненския бензиджия е абсолютно същият. А в крайна сметка трябва да се приеме референдумът и тия да си ходят, не знам кво кроят планове да царуват 4 години.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека ве да си видите патриотите. Понеже сте слепи 20 години вече.
6
10
 
25
 
! Отговори
NE, Simeonow! преди 7 години
явно не четете пресата; К>НИНОВА НЕ ИСКА да се коалира с ГЕРБ! Обижда, кара се истерично, представяте ли си, че И Парламентът ще се превърне в поле за КАВГИ от страна на ЙОНЧЕВА и НИНОВА спрямо ГЕРБ? ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ от страна на две кавгаджийки!Защо искате със БСП? Преценявате ли риска? ИЛИ не Ви е ясно, че БСП е ОТКРИТО да ни изгонят от ЕС и да се прегърнат с Путин.НЕ ИСКАМЕ БСП във ВЛАСТТА! Нищо добро не сме видяли от БКП за 45 години и след това от БКП/БСП за 25 години във властта!!!
5
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
валери Симеонов си тегли към БСП.
4
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя *** да не си мисли че съм гласувал за него за да се коалира с ГРОБр няма такова нещо твърдо против ГРОБ съм да е казвал с кой ще се коалира преди изборите скоро ще го наредим на жълтите павета ако ни подмени вота. *** и ***.
3
5
 
36
 
! Отговори
Валери Симеонов преди 7 години
Няма по нагло същество. Всичко само да се докопа до власта. И какво ще ги прави тези пари, свещи ли ще си купува с тях??
2
4
 
27
 
! Отговори
СИГУРНО преди 7 години
Боко няма да е луд за да дели кокала с БСП !!!
1
1
 
54
 
! Отговори
Козел преди 7 години
Ако искахте да спасите хората, щяхте да подкрепите съдебната реформа!