Преговори за правителство няма! Патриоти и ГЕРБ се поздравили

Тепърва започвали разговорите, нова сбирка – другата седмица
126

Около час продължи срещата в централата на ГЕРБ между ръководството на партията, начело с Бойко Борисов и лидерите на Обединени патриоти, но се оказа, че сериозни преговори за правителство не е имало.
Още по темата

"Разговорите предстоят", отсече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след края на сбирката, в която освен него участваха Валери Симеонов и Волен Сидеров и Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Томислав Дончев от страна на ГЕРБ.

Каракачанов увери, че разговорите днес са били съвсем общи, взаимно си честитили резултатите от изборите, след които ГЕРБ излезе първа политическа сила, а патриотите се наредиха на трето място след БСП.

"За програмите не сме говорили. Другата седмица най-вероятно ще е следващата среща. Тепърва започват разговорите, сега бяха много общи, съвсем като след избори", отбеляза първият сред воеводите.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че страната не трябва да остава дълго време в междувластие, така че няма много време за губене в преговори.

"Ако водим разговорите по-динамично, може да приключи бързо. Ако не станат нещата, се отива пак на избори или не знам на какво. Ако сме консенсусни и готови да действаме и се разберем, всеки със своите компромиси, то тогава ще се съкрати този срок. Хубаво е да не се протакват нещата", коментира още Сидеров.

Той добави, че след като са ГЕРБ първа сила, имат право да предлагат и да се обсъждат условия.

Лидерът на националистите обаче отказа да коментира кой формат на управление е по-вероятен – коалиция между ГЕРБ и Обединени патриоти или широка с участието на партията на Бойко Борисов, БСП и патриотите.

"На това в момента не може да се отговори", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега, Боко пак ще рита топката- идва пролет , Лилето ще строи магистралите- и ще ни обяснява как добре работи със сидеровчето и кара - доносника, Горанов- ще трупа в банковата си сметка - и вече ще пие тайно кафе с пеевски, дончев ще ломоти нещо за Евро срещата , калинките на Боко- също ., Цв.- ще си отдъхне..Все още ще може да будалка из страната
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За който попита по-долу - ВМРО има 11 депутата, НФСБ - 9 и Атака - 7.
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обеднелите руски патриоти + ПОДАРЯВАЩИЯ КУЧЕНЦА НА ПУТИН....Пълна трагедия....
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българина на тези избори доказа че си обича блатото в което живее! Щастлив е в кочинката в която живее заедно с прасетата, може да мирише да го хапят и крадът, но му е топличко и от време на време му хвърлят огризки, какво повече да желае човек?Няма надежда за тази държава!Някой вярва ли че КЗК обяви че картела не е картел и разреши спокойно да ви ограбват без знанието на този който избрахте да ви управлява??
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да могат да направят правителство, а дори и да направят няма да изкара дълго, ЕС ще се разпадне тази или другата година и ГЕРБ ще се саморазпуснат като нямат достъп до финансиране от вън чрез еврофондовете.
24
10
 
3
 
! Отговори
ф преди 7 години
ГЕРБ и БСП в коалиция-Бойко премиер .Мажоритарен вот за следващите избори .За доброто на отечеството . Противника на тази коалиция да си подаде оставка ,защото загуби изборите.Корнелия ,за тебе иде реч драга.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ печели с фалшификации и с помощ отвън, това го знае не само всяко хлапе, а и кокошките на село вече.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти ми кажи в ГЕРБ какви експерти има след като премиерът е треторазрядна неграмотна мутра, която дори не може да говори български и трудно пише. Голям експерт - по разгъване на пожарникарски маркучи в пресечена местност
21
1
 
5
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До тяТой не каза колко милиона струва на народа неговото "преброяване" ?!-------------------------------------------------------------------------------------------Чакай само Слави да започне голЕмото преброяване на дивите зайци.После Борисовото време ще Ви се стори като курорт.
20
2
 
22
 
! Отговори
тя преди 7 години
Сега след поредното поскъпване , народа отново ще излезем на улицата и бъдете сигурни Б.Б. веднакга пак ще избяга, а ние пак ще си го изберем Сбъркан ни е чипа , както каза един...
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо всички говорят за патриотите като едно цяло?Валери и Болен до вчера не се дишаха, колко му е пак да се сдърпат....С малко морков и тояга ще ги изпокараш всичките. Бойко знае как.А всъщност някой може ли да каже колко депутата имат отделните партии - НФСБ, ВМРО и Атака?
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очертали са си параметрите - министерства, солунска митница..еврофондове и т.н.Честитиха си още на 26 март!
17
0
 
7
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Сорос казва накрая.Нали така *** ?
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ролята, която се опитват да отредят на Волен, някой е всъщност да бъде използван като дестабилизиращ елемент докато играе ролята на патриот. Сега ще започне да плаши, с какво ли не за да прокара чужд интерес, но неговата и тяхната карта е грешна предварително. Пък може или ни се иска да се е превърнал в патриот.
15
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаврата с копейкаджийте е пълна...
14
1
 
19
 
! Отговори
тя преди 7 години
За какво бяха тези избори? За да се "преброят", както каза Б.Б. Той не каза колко милиона струва на народа неговото "преброяване" ?!
13
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои още не могат да преглътнат, че БСП беше размазана за n-ти път на избори!
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Boiko,nezabraviai kakvi gi yade Volen bolen,tryabva da imash osnovno tova ryadkoto v predvid,a s drugite dvama shte se razberesh vinagi,ako ne potursi dps bez peevski i slavi binev inak s tyah shte izyadesh shamari ot naroda.Naroda ne e glupav ne go zabraviai!!!!!
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
победа гербоще дългвдигане на данъцитевдигане на ценитепотупване по рамото от Брюксел