Вотът от чужбина: Слави се откъсна пред ДПС и ДБ

Вижте резултатите при над 70% обработени протоколи
Обновена: 5 апр 2021 07:33 | 5 апр 2021 07:00, Александър Попов
141
Вотът от чужбина: Слави се откъсна пред ДПС и ДБ

Над 70 процента от протоколите на секциите зад граница са обработени към момента.

Най-силен е резултатът от вота в чужбина за "Има такъв народ"- 26,90 процента, следва ДПС с 19,14%, коалицията "Демократична България" с 16.61 на сто, ГЕРБ - СДС с 9,22 процента.

Още по темата
Силна подкрепа от сънародниците ни зад граница е дадена на партия "Възраждане" - 7,03 на сто от преброените гласове./БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде...гербаджийските *** започнаха с помията срещу Слави.
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки човек може да избира къде да живее сега ДЕМОКРАЦИЯ Е.А който твърди обратното и слага огради е тесногръд комунист.
121
0
 
3
 
! Отговори
Dido преди 3 години
Както цял днес се разхвърля един коментар - значи няма изтичане на мозъци :DDDD
120
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 3 години
напълно подкрепям този коментарСамо не разбрах, след като Радев и Курделия ни набиваха в главите, че ГЕРБ изгонили българите в чужбина, защо БСП получава най-малко гласове от водещите партии в чужбина? Берачите по градините в чужбина ни натресох чалгар. Откъсналите с от България пък ни натресоха отново протежетата на Ив.Костов. В Турция гласуват за обявилите се ДС-та за турци.
119
4
 
6
 
! Отговори
Ядосана преди 3 години
Къде е Слави, що мълчи? Подиграваше се на Борисов, че бил пожарникар. Да, ама с образование и диплома, да , ама генерал. Слави без образование ще да е премиер. Борисов поне извървя стълбицата, през МВР, кмет, та премиер. Вкарахте страшно неграмотни хора в парламента, дето ще ни попилеят. Отговорността е голяма Слави няма да издържи и него ще го консултират съветници продажници, като Р/Президента. Жална ни майка.
118
2
 
1
 
! Отговори
сега преди 3 години
И Славчо шъ го стресират медиците.
117
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се забрани с закон "Българите" от чужбина да гласуват. Като толкова милеят за страната да се върнат и да берат плодовете на гласуването си. Не е редно, тези които не живеят в България да определят съдбата на останалите.
116
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не разбрах, след като Радев и Курделия ни набиваха в главите, че ГЕРБ изгонили българите в чужбина, защо БСП получава най-малко гласове от водещите партии в чужбина? Берачите по градините в чужбина ни натресох чалгар. Откъсналите с от България пък ни натресоха отново протежетата на Ив.Костов. В Турция гласуват за обявилите се ДС-та за турци. Ами не те плащат последиците от фалита на КТБ. А ние! Ама милеели за България и имали имоти. То и руснаци и британци също имат много имоти в България.
115
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления за всички чалгари! В тях ни е надеждата!
114
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Не осмива всеки и всички. Осмя Иван Костов и Надето защото отрязаха спонсора му Сашо Дончев. Един скеч няма за Първанов с който са в една ловна дружинка. Доган също не е осмивал. С ББ бе добре докато като кмет на София последния не го спря да застрои ГРАДИНКА в София. Много отмъстителен. За скандалите със събирането на пари и забраната за ползване на преференции да не говорим. Мажоритарен вот, гласуване електронно и по пощата все красиви, но неприложими идеи. Но уловка за лапнишарани.
113
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 118"По-адекватни"ли? Сериозно? Слави за мажоритарни избори на фона на скандалите, ако някой в партията му си позволи да ползва преференции и"прескочи"спуснатите от сценаристите?! Да си видял скеч за Първанов или Доган в шоуто му? Беше пръв приятел на ББ, докато не го отряза за застроявене на градинка. Чобанов и Зайкова експерти? Бойкикев, дето се разсърди на Доган, че не го е поканил в летния сарай и подпали България? "Гнома"прокурор в Разград по времето на Възродителния процес?!
112
9
 
7
 
! Отговори
Гласувал преди 3 години
Какво плюете тука кой за какво гласувал? Хващам бас,че повечето писачи тука са гласували и на референдума иницииран от Слави преди време и са подкрепили предложенията, ама сега гласувалите били чалгари. А тези подкрепили Герб, тикви ли са?
111
0
 
5
 
! Отговори
Слави преди 3 години
Оти го нема, той е големия победител...
110
9
 
18
 
! Отговори
123 преди 3 години
Всяка жаба , да си знае гьола! Моите уважения, ама не може един шоумен, дето усмива всичко и всеки да влиза в управлението на държавата!
109
2
 
2
 
! Отговори
Слави преди 3 години
ПредседателнаЕвропейския съюз.
108
7
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Всеки отвън, който нарича сънародниците си безмозъчнидебили, след като може да си каже мнението без подобни просттттташки изявления, няма право не само да гласува, ами и да пише в български форум. стойте си там при памперсите. И без това нямаме нужда от подобна паппппплач.
107
1
 
11
 
! Отговори
Ей ся преди 3 години
Ше има по едно ферари, тъй да знаити.
106
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 109Социологическото проучване:"образованите в България гласуват предимно за ГЕРБ". Точка. "Полуграмотното недоразумение"пълен отличник, с научна степен и със стаж като преподавател в българско висше училище. Та.... 2013 пак се кефехте? Помните ли, или бързо забравихте. Само фонда за гарантиране на влоговете колко ни струваше. Добре, че не стана Южен поток. И т.н. Ами заради вас и ние ще го отнесем. Покажи си твоя бележник кат си отворен. На Бойко го показаха. "Шест"от горе до долу.
105
1
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Оказа се, че българите обичат две неща:Някой да ги хранинякой да им говори глупости за сеир
104
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи сълзи, че гласовете не били за мутрата премиер. Що така ве, нали половин година го сваляте, а сега пак си го искате.Добре че тея навън са малко от малко адекватни, че в България си искат ББ в комплект с комунистите