Още шест леви партии се присъединиха към БСП

Левицата продължава разговорите за обединение с още формации
Обновена: 11 юни 2021 13:07 | 11 юни 2021 13:05, Камелия Цветанова
78
Още шест леви партии се присъединиха към БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и  граждански движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Към голямото ляво обединение днес се присъединиха ГД Народна сила, Общонародният комитет за защита на националните интереси, ПП "Българската левица",  Федерация на потребителите, Съвет на европейската научна и културна общност и ПП ОБТ.

Така партиите и гражданските структури, които си подадоха ръка за обща лява и ляво-център политика стават 16. Продължават разговорите  между БСП и още  партии за обединение.

"Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел - сигурност в промяната  и грижа за хората" , каза Нинова на срещата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Госпожа Нинова, що за лява политика предлагате ако не казвате нищо за античовешкото действиена кредиторските фирми и банки, които напреки всички човешки принципи държат в робство повечето от хората в България. Аз не виждам къде е разликата между Вас и Герб. Анулирайте кредитните изплащания, защото хората са пред самоубийство от изплащанията им, а тендеция за подобряване на икономиката няма да има скоро. Не ставайте съучастници на еврейските икономически робовладелци.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги количеството, е за сметка на търсеното качество. БСП губи височина,политиката й е много разнебитена,пълно е с троянски коне в организацията,затова тази партия не беше никаква опозиция през последните 12-години от дерибействането на олигарха от Банкя.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бкп е извън закона.Както са обединени са удобни за изчегъртване
42
1
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Огладняха, горките и вече не са от статуквото, чисто нови са! Герб постабилизираха икономиката и сега трябва да се поограби създаденото от нас, работещите. БСП/БКП само това могат. А протестърите - чегъртачи вече се вихрят като депутати, служебни министри, висш ешалон, окопават се, клеветят всичко и всички, рушат и се изживяват ксто спечелили избори. Да, ама не, ако ще и още 60 да се присъединят за авантата.
41
0
 
4
 
! Отговори
Краси преди 2 години
БКП се обедини със себе си !
40
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До Анонимен: Никога не е можело с 5 човека да се регистрира политическа партия. По действащият закон за политическите партии, за учредително събрание са нужни поне 500 човека.
39
0
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Борбата е за субсидии или каквото остане от тях.Ще останат излъгани .
38
2
 
8
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Се тая. Никой не Ви ще, ДрОгари. Особено с пребоядисаната СДСарка начело. Ще си останете с по една розичка в сещайте се в кое!
37
6
 
9
 
! Отговори
другари и другарки преди 2 години
утре всички леви в бсп централата , там ше се проведе гей парада и присъединяването !
36
2
 
8
 
! Отговори
победа преди 2 години
На 12 юни ще има парад на левите ,да ги насметем.
35
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 2 години
бкп присъедини ли се към бсп ?
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коалират се в името на банковите си сметки. Къде ще взимат по 10 бона заплати ако не в парламата. За какви ни имат тези сеяндури. За бавноразвиващии се. ГЕПИ се коалира със СДС нищо че народа не ги иска никакви. Все някои недоносени ще се излъжат да гласуват и за тях. Не съм гласувал от първите избори в началото на 90-те. Тогава гласувах за безпартиините които се оказаха Комунисти. Тогава им теглих майната и край с гласуването. За кои да гласувам. За мутрите или за техните създатели.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последните партизани слязоха от гората..
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то за БСП не остана място в тази коалиция!Много партии, много желаещи..
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези 6 партии носят на БСП още 60 гласа. Браво! :-) Впрочем никого ли не смущава, че в коалицията на БСП открито влиза партия която се нарича комунистическа?От партията на Европейските социалисти където членува БСП не им ли пука за това? В Германия ако някой се коалира с АзГ веднага бива анатемосван доживот, а тук се коалират с комунистически партии и никой не им държи сметка.
30
5
 
17
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 2 години
Госпожи и господа, крийте парите, златото и скъпоценностите, шумкарите идат!!!
29
3
 
18
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 30. Погледни Бойко, пазач на бай Тошо, погледни Иван Костов- преподавател по политикономия, Цецка Цачева- комсомолски секретар, Сотир Цацаров- комсомолски секретар....... пребоядисани демократи! Да продължавам ли???
28
15
 
9
 
! Отговори
Чавдар преди 2 години
След 10.11.1989 г. в България се пръкнаха и продължават да се пръкват и никнат като гъби стотици партии еднодневки, които после бързо потъват в забвение. А социалистическата партия никога няма да изчезне. Защото тя въплъщава в себе си една вечна и най-хуманна идея, колкото и утопична да изглежда тя днес, под американския ботуш.
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минеков получи награда Министерство за водене на протест" замислен като революция"
26
5
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Това е положението другаре и товарищи ... БСП призовава комун.детата от цялата страна да се обединяват в обща шумкарска коалиция под вдигнатия юмрук на мUнчо ... да му мислят тези с мандрите ... !!!