Герджиков приема подкрепа от всички партии, най-вече от десните

Целта му била да помогне за обединението в настоящата сложна ситуация
Обновена: 1 окт 2021 11:26 | 1 окт 2021 11:23, Камелия Цветанова
440

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България, смятам, че мога да бъда полезен именно с това, че имам качествата да олицетворявам единството на нацията, коментира проф. Анастас Герджиков при откриването на учебната година   в СУ „Св. Климент Охридски“.
Още по темата
Работил съм на няколко места, в организации, които са сложни, аз съм ректор на най-големия и сложен български университет и опитът ми за това да балансирам между интересите на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени от някакъв справедлив резултат, е голям, отбеляза Герджиков.

Затова единствената ми мотивировка е в този момент, когато политическото и социалното тяло е разпокъсано, да помогна за обединението на всички партии и всички българи, заяви той.

Разговарям с мои приятели от дясно и дясно-центристкото пространство от месеци. През последната седмица разбрах, че ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура, ще разговарям с всички партии, най-вече с дясното и дясно-центристкото пространство, коментира Герджиков в отговор на въпрос.

Ще приема подкрепа от всички партии, моята главна цел е да обединим всички български партии и всички български граждани, няма да откажа подкрепа на никой, смятам, че всички могат да помогнат на това обединение, заяви още той.

 


440
Още от Избори 2021
Е-заявлението за гласуване в чужбина вече е активно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гложди ме едно подозрение- Народът ще гласува за Герджика! А на 14. 07 кино България ще прожектира филма "Сбогом мундьо"
386
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРП-аджия не може да олицетворява рдинствот на нацията, пък макар и професор! Той може да обединява само анти ГЕРП СДС силите! Мутри вън, съд и затвор - професорите не са изключени!
385
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За една приятелка да попитам, ако г-н Гербаджиков очаква подкрепа най-вече от десните в България, за какво обединенние на нацията говорим впоследствие? Иначе затова сме демокрация, всеки да може да избира и да бъде избиран. Иначе и Роската Пл. беше голям обединител и най-надпартииния.
384
4
 
5
 
! Отговори
Магаре ли е.... преди 3 седмици
Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРЕ!!!!
383
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Герджика се очертава да е новия чорап
382
8
 
6
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 седмици
На агресията на Радев десните политици отговориха с интелекта и добронамереността на проф. Герджиков. Само да е се окаже и той като Радев уж натовски офицер.
381
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе той приема, ама те не му дават! Само Тиквун
380
11
 
11
 
! Отговори
Робот преди 3 седмици
Подкрепям Ви напълно, професоре!
379
9
 
10
 
! Отговори
ша умрЪ от смях преди 3 седмици
Софийският университет на 480 място;)))))))))))))))))))) Щото имал ерудиран ректор. СмЕхх
378
13
 
17
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 седмици
Софийски университет, най-елитният университет в България, Ректорът на този университет- най- ерудираният президент на Републиката. На добър, път г-н професор Анастас Герджиков.Ние сме за Вас.
377
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
приличат на задръстени дърти фенове на хари потър
376
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Нищо новоТой мандатът му изтича, време е за друго топло местенце.
375
7
 
11
 
! Отговори
До 373: преди 3 седмици
На мен Герджиков ми прилича на Джaбa. Ти кой герой имаш впредвид?
374
7
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 седмици
Нерде филология, нерде политика, но у нас всичко е възможно. За съжаляване е Герджиков, ако си изпусне топлото местенце в СУ. Нека добре си помисли струва ли си.
373
9
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 3 седмици
Не ви ли прилича Герджика на герой от Междузвездни войни?
372
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кога мафията в България стана "дясна партия"?
371
9
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 3 седмици
Ето защо Борисов не казваше кой е кандидат президент на десния инициативен комитет. Започна веднага състезанието кай ще оплюе най далеч почтения човек. Безсрамници.
370
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А от Шиши подкрепа ще откаже ли?! Май ще трябва да я приеме ще не ще... Понеже очевидно е издигнат от коалиция "БОСТАН". Да се моли да не го принудят да иде на килимчето в Сарая и публично да целува десницата на Доган
369
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бихте ли казали кои партии са десни? ГЕРБ не е дясна партия, а такава на *** на Боце. Самият ББ е завършил Висшата милиц. школа ВМШ и е станал член на БКП, т.е. комунист, на 18 години. Същата школа са завършили М.Манев, депутат от ГЕРБ, гл.прокурор на РБ. ДБ са половината "костоваци", начело на другата част е лодкарят Ристо Бойкикев.ДПС е партията на агите, които трудно могат да кажат кое смятат за истинската си родина.Ще ми стане интересно ако проф.Герджиков произнесе речта си на латински
368
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До АнонименЗащото 80% са....д...или.Заслужават си съдбата.