ПП ще се бори срещу корупцията и течовете на обществените пари

Водачите на листи ще се срещат с хората лице в лице
Обновена: 15 окт 2021 12:57 | 15 окт 2021 12:56, Камелия Цветанова
118

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека в София екипът на „Продължаваме Промяната“ откри предизборната си кампания.

Мястото е избрано като символ на познанието и просветата, от която започва всяка промяна, уточниха от пресцентъра на партията.

Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред тях още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването отборът на „Продължаваме Промяната“ се качи на автобуса на промяната, с който тръгва на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията „Промяната идва в твоя град!“ е Северна България, а първите две спирки са Търговище и Шумен.

“От днес започва нашата кампания, но промяната започна още през последните 4 месеца, когато показахме, че корупцията може да бъде спряна. С всички тези хора около нас вярваме, че България може да бъде много по-добро място.”, каза Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Макс и Мориц-приказката продължава! Блажени са вярващите!
95
1
 
1
 
! Отговори
тя преди 2 години
Момчета , харесвам ви - УСПЕХ!
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..А ЛЪЖИТЕ КОГА ЩЕ ПРЕБОРЯТ?!
93
2
 
3
 
! Отговори
Пфу преди 2 години
Новия Бареков ама канадска версия и знае английски, друга разлика не виждам...
92
3
 
14
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Карикатури!Противни типове,нагли мошеници.
91
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кирча, кленово листенце, това палтенце не ти ли е малко бре брат? виж хасанча как се изкиприла. че я земе някой левент ей.
90
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Киро като прилича на Джон ТрИволта бих му посъветвала да участва в някоя екранизация на руската класика "Златният телец" или "12-те стола" на Илф и Петров.Ролята на Великия комбинатор-Остап Бендер ще му пасне идеално и няма да му се налага да се вживява в нея защото всъщност ще играе себе си.
89
3
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Тези клоуни ли ще променят нещо?Единият е изпечен,патологичен и безочлив лъжец.Преднамерено излъга за двойното си гражданство и сега се прави на нито лук ял,нито лук мирисал.За вторият остават сериозни съмнения за кражба на интелектуална собственост,която той успя да уреди с извънсъдебно споразумение(т.е. все пак престъпление е имало).А и като гледам,че се вкопчил в поста финансов министър(евентуално и в следващия кабинет),като гладно куче в оглозган кокал,то съвсем му нямам вяра.
88
4
 
10
 
! Отговори
Промяната идва: преди 2 години
т.е. -дясна политика с леви мерки...или по точно казано:Хвани ме за левотоМЪДО,па разклати деснотоМЪДО...
87
5
 
9
 
! Отговори
АлекоКонстантинов преди 2 години
Промяната иде с ....Модерните Харвадски бай ***...Как ли пък не!
86
4
 
9
 
! Отговори
уф''... преди 2 години
какви клишета...
85
5
 
10
 
! Отговори
Божкее,каква селения преди 2 години
Стайлингът им е ужасен!
84
4
 
9
 
! Отговори
дрън-дрън ярини преди 2 години
Станете ,за да седнем ние...
83
4
 
6
 
! Отговори
михаал преди 2 години
Щели да затворят единия бент, за да отворят няколко.Болен крава обещава, а оздравее ли и без юлар я продава.
82
4
 
9
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Борим корупцията-спряме течотете. Хазната е празна! Кораба потъва!
81
8
 
19
 
! Отговори
шимпанзе от Харвард преди 2 години
Верно ли ще гласувате за тия циpкаджии на снимката бе :)
80
5
 
15
 
! Отговори
от село преди 2 години
Подкрепящите тези двама виждали хардвадския университет да знаят ,че на млада булка и малко прасе не захваля ,защото не се знае каква с-ви-ня ще излезе.
79
5
 
28
 
! Отговори
Гласоподавател преди 2 години
Нямам си, тия двамата, са ми Дежа Вю. Помните ли Никито Василев и Милен Велчев. Млади, ентелегенти, учили в странство... Пък направиха едно пачки докато управляват. На гърба на държавата. Сега и тия двамцата. Вече шитнаха 34 млн. еврака на неизвестен инвеститор и гушнаха комисионната. Колко ли още ще има ако те са на власт... За гражданството няма да споменаваме. Това си е чиста гавра с конституцията на Република България. Равносилно на предателство към родината.
78
3
 
16
 
! Отговори
За тия момчета преди 2 години
Закона е врата у поле - може и така и иначе. Така, че и към корупцията и злоупотребите ще проявят същия творчески подход - ако ги корумпират тях може, за другите - борба, ако крадат те - може - другите - строго наказание и в затвора.
77
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо е толкова сигурен, че почвам да си мисля, че хич не му дреме дето е нарушил Конституцията. Знае, че зад него е президента и за него закони не важат. И КС нещо се умълча - свиха им сърмите.