Бойко Борисов: Много е важно да се промени промяната

Всичко възможно ще направя тази промяна да спре, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 14 ное 2021 13:21 | 14 ное 2021 12:47, Нели Христова
360

Снимка: Димитър Кьосемралиев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя глас на изборите за парламент и президент.

Още по темата

"Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе - цените на тока в пъти повече, починали през последните 14 дни - на първо място в света, не в Европа, не в Африка. Кандидати за президенти и министри обясняват, че се справяме добре с пандемията. В ден, в който имаше 200 починали го казаха. Умират по болниците хората. Това трябва да се промени", заяви Борисов.

"Виждате, и на холандския премиер не му е хубаво, но налага частичен локдаун. Когато се управлява, не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля, отговорна политическа партия", допълни лидерът на ГЕРБ.

"На първо място в света сме по смъртност. Цените на тока отидоха на нива, 300 - 350 - 400 лева. Искам да върнем стария модел - 80 лева. От първия ден предложихме как да го върнем. Когато поскъпват тока и горивата, скачат и цените. Когато се нормализират тези параметри, падат и цените", допълни Борисов.

"Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милион и да не знаем за какво са, и да ни се обяснява, че изпълняват бюджет от преди година и половина. Нали го актуализирахме бюджета? Защо не взеха решение тогава да изтеглят 3-4 милиарда, да разберат българите за какво отиват тези пари? С цялото им нахалство за утре са поръчали още половин милиард да изтеглят. Всичко възможно ще направя тази промяна да спре. Безотчетното крадене от няколко олигарси, свързани с тока и, разбира се, под чадъра на служебното правителство", каза още Бойко Борисов.

"Ние ще положим всички усилия този хаос да спре. Няма сфера, в която да не цари пълен хаос, освен в кражбите", заяви лидерът на ГЕРБ. По думите Корнелия Нинова се държи най-адекватно от всички.

"Как да говорим за правителство, като не са ясни резултатите от изборите?", пита той. "Сега тепърва флашките ще започват да идват от чужбина." 

Борисов все още се съмнява в легитимността на изборите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
5
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
ББ само с 1 банкнота от чекмеджето плаща на 20 избирателя. Показаха му министъра дето е мафиот. Показаха му главния прокурор колко е чист покрай 8те джуджета. И пак има кухи глави дето си мислят, че ГЕРБ е по-малкото зло.. ГЕРБ и ДПС всичките са за панделата.
270
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този наглец който раздава стотици милиони без никакви условия има наглоста да се моли да е в политиката, по-лошото е че има хора които гласуват за този птявлен крадец и *** мошенник
269
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ясно е!- Скоро ще се гласува само чрез фейсбук и туитър, за да е всичко под контрол.Но първо трябва да уморят старците които не могат да ги ползват.
268
5
 
1
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Освен това как да се вярва на тия изборни резултати, след като близо 80 процента от населението е разбрало че тези ваксинации са с други цели? И не искат доброволно да се ваксинират, дори и да им предлагат ваучери и томбули. Дори Фаучи и Бил Г. признаха че тия ваксини не ваксинират никого. А за какво са, само те си знаят. Какво е мнението на Промяната и ГЕРБ по въпроса? Кой ли е гласувал за фашистките ваксинни методи? Или електронното гласуване върши чудеса? Както във САЩ?
267
2
 
5
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Изумен съм от глупостите написани в коментарите. Хвалене на Бойко, че задържал цените? Моля? Цените на горивата които повлякоха всички цени нагоре по цял свят са благодарение Сенилния от Белия Дом, позволил на Путин и арабите да контролират цените на горивата . А за задържането цените преди това, благодарете на Тръмп, който се намеси на този пазар и трябваше да се конкурират със САЩ. Другите виновни за покачването на цените са еко-талибаните от Брюксел които след свалянето на Тръмп се разгащиха
266
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"дето цените на тока за скочили заради Борисов..." -- точно борисовото мнозинство в края на мандата им промениха закона така, че българските централи да могат да изнасят ток в чужбина при високи международни цени, а българските потребители, промишленост и население остават на произвола на съдбата. Което и се случи доста бързо заради газовата криза, тя пък предизвикана от неадекватните управляващи в брюксел, постоянно искащи да угодят на сащ и пентагона.
265
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиkвю вън, гроб за ГРОБ!
264
2
 
16
 
! Отговори
Чао! преди 2 години
Хората казаха "Чао" на банкянския герой ! Последните дни той наприказва куп глупости и буквално срина доверието в себе си и заминаващата си ГЕРБ ! Нормално ! Все пак иска се интелект !
263
3
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
На 300 Анонимен тоя под мен, дето цените на тока за скочили заради Борисов да чете и да се ограмотява: - ТЕЦ Варна - собственик е Ахмед Доган; ТЕЦ Бобов дол - Собственик е Христо Ковачки, още една купчина централи е собственост на Ковачки и червени олигарси! Ограмотете се преди да пишете глупости!
262
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т.е *** го е страх от променя. Няма. Ще ходи при Бай Ставри
261
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ми омръзна яко.
260
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За джо байден една характерна конфигурация от три пръста.
259
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната не е започнала още, толкова ли е глюпав, ние сме във финалните акорди на неговото престъпно управление. Нека се бори, ще бъде разнищен, заедно с неговите слуги.
258
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените на тока скочиха "благодарение" точно на борисов, министърката му петкова и неговия енергиен "експерт" делян добревчето. Неграмотната селска мутрата какво прави: лъже, краде и слугува на чужди интереси, даже и той не знае защо. В интервю сам се уличи -- балансирал между брюксел, вашингтон и всякакви други центрове, но не спомена за български интереси, които трябва да са на първо място. Национален предател и престъпник узрял за затвора.
257
3
 
3
 
! Отговори
НЕ БОЙКО, преди 2 години
Промяната при това ро..бско население никой не може да промени, това ще направи Пентагонът, под командата на Джоузеф Байдън. Имай търпение!
256
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шял да направи всичко възможно да спре промянта, ах *** мръсен...
255
2
 
10
 
! Отговори
Предвидливо преди 2 години
Борисов наскоро за всеки случай благоустрои Софийския централен затвор ...
254
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много важно е да изчегъртаме мазната лоена топка от Банкя , след това в централния
253
12
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радвам се , че противниците на Бойко са елементарни, прости хорица, това личи по публикациите им , така, че от зелени тиквенца семе не щем.
252
9
 
4
 
! Отговори
анонимен до 290 Няко преди 2 години
Евала пич-точно изказване.