Костадинов: Ще искаме касиране на вота в Турция

Мерките срещу коронавируса у нас са дискраминационни, подчерта той
17 ное 2021 09:13, Ния Христова
140
 
На изборите в неделя партия "Възраждане" за първи път премина 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание.
 
"Резултат е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България", заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той подчерта, че от партията са изключително диалогични, нямат "червени линии" и ще разговорят с всеки.
 
Костадинов се обяви за спешни мерки за преодоляване на здравната катастрофа, а по думите му мерките срещу коронавируса у нас са дискриминационни. 
 
"Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел "зеления сертификат" заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат. Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни", настоя Костадинов.
 
По думите му хората се вълнуват повече от съвсем други неща - от битовите сметки и доходите.
 
"Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", категоричен бе Костадинов.
 
Той обяви, че от посолството на САЩ между 2 и 8 ноември са провеждали срещи с представители на всички формации, които се предвижда да влязат в бъдещия парламент - без партия "Възраждане".
 
"С идеята да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов", отбеляза гостът в студиото.
 
"Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува "Възраждане". Не смятам, че имаме общи политики с ГЕРБ и ДПС. За 12 г. показаха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори", каза още Костадинов.
 
"Ще искаме касиране на изборите в Турция, защото смятаме, че са продукт на чужда намеса. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласува за "нашия сънародник". Искаме ли незаконна етническа партия да бъде първа сила в България?!", обяви той.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС в България ще гласуват за "обединител" и "стожер" без да дават име. А ДПС Истанбул направо посочва името!
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Какъв вот ще касира от Турция? Ами Кърджали, Шумен, Разград, Търговище, Силистра?" ----------------------- От Турция ДПС получи 6 депутатски места - официално е вече.
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само преди 4 години обаче партийният лидер, известен с прозвището си Копейкин, има съвсем различно мнение за хората, които се обявяват против ваксините. В личния си блог Костадинов подчертава, че антиваксърството е умствена епидемия. Е, на кого точно да вярваме тогава? И може ли изобщо да се вярва на човек, още повече на партиен лидер, който сменя позицията си като ветропоказател, а дава огромни обещания на своите избиратели. Може да поставим под съмнение и последователната политика... Фактор
119
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя знае, че нищо не зависи от него и по важното е, че се на мърда на голямата депутатска заплата и от субсидията ще осуче доста, кеф майка, ама като има кой да гласува за него. Болен му връчи златния пръст
118
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно решение за .сега ,но да имаш желание с 5 % да ръководиш държавата самостоятелно е смешно,филма на слави го гледахме два пъти ,но той имаше и 25 % )
117
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", категоричен бе Костадинов. ------------ А вие си искате Путин да го реди, както хората му дадоха ОК за Радев на Нинова в Москва и тя го предложи тогава. Кристалната ви топка не работи в 21 в.
116
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът не е броя на секциите, проблемът е че няма други изисквания. Дали ще е да имат право на глас хора само с българско гражданство, дали да се изисква някаква уседналост от 6 месеца и нагоре, но трябва да се направи нещо, просто не може хора които не са стъпвали в България и не знаят български да ни се месят във вътрешните работи!
115
1
 
16
 
! Отговори
ТЮРК преди 2 години
Ще трябва да призная, че българските турци са с ниска политическа култура. В смисъл знаят само ДПС и това е. За тях е жизненоважно да гласуват за ДПС иначе няма да оцелеят - така са наплашени. А ако някой се опита да се откопчи - има санкции. Един познат премина от ДПС в ГЕРБ. Таковаха му макята. Отнеха му бизнеса (от общината прекратиха договри, наеми и т.н.). Така е в провинцията. Не е виновен обикновения човечец. Тия горе - Доган-моган, ВуйчоЧерньо (Карадаиъ) и сие които експлоатират турците.
114
6
 
3
 
! Отговори
Алооууу, преди 2 години
Бай Вълчо, щом тези области са "герберски", как реши че са на ДПС?Или ще ги изтриете от България?
113
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анчо ШукриТака си ,този може да свърши зле
112
25
 
8
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 2 години
Копейкин си търси белята.
111
5
 
31
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Прави ми впечатление,че там където ДПС има най-много гласове,то ПП Възраждане има най-малко. Кърджали,Шумен,Разград,Търговище и Силистра.Монтана която е герберска, ДПС има внушително присъствие над 16%.Така,че Коцето е прав-никога с ГЕРБ и ДПС. Желая успех на новата формация и дано с тяхна помощ Цацаров и Гешев отидат при,, бай Ставри,,.
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проституцията в България е незаконна и се наказва с лежане в затвор.
109
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
в новото нс след бюджета и пенсиите почвате изб закон които ни натресохаима такива идио-ти спира се издаването на бълг документи на чужди граждании срещу инвестиции спира се продажбата на земя и имоти на чужди граждани ифирми от 100 000 македонци с бълг паспорт колко са гласували на изборите
108
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е гласуването да бъде явно и хората гласували за крадци и продажници да бъдат също отговорни за това. Най-малкото за определен период да плащат двойни данъци заради глупостта си да вярват на съшита с бели конци пропаганда. Също и политиците трябва да носят съдебна отговорност за всичко което обещават, а след това не вършат. Така много бързо ще се оправим като държава.
107
17
 
12
 
! Отговори
Нормален човек преди 2 години
Поредният ***, който след дългогодишни лупинги по патриотичните партии, най-сетне успя да се домогне до така бленуваното депутатско кресло. Хитро яхна антиваксърската вълна и точно това му помогна да акустира на жълтите павета. Още е опиянен от неочаквания си успех, но скоро ще видим разочарованието му, че няма да може да захлеби както му се иска. Защото в парламента го очаква политическа карантина. А когато си в изолация няма как да ***
106
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някой съмнява ли се,че гласуването в Турция е под командата на Ердоган?
105
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв вот ще касира от Турция? Ами Кърджали, Шумен, Разград, Търговище, Силистра? Там какво ще правим? Няма област в България, от където поне един депутат да не от ДПС. Който не е съгласен, може да хваща оръжие и да им обяви война. Ама стиска ли му на копейкин или първи ще се изниже с партийната супсидия към омразния иначе запад.
104
5
 
18
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Прав е да вота в Турция,другото е алъш вериш.
103
22
 
17
 
! Отговори
... преди 2 години
Костя е достоен кандидат за медал "Българосъветска дружба",но няма да му го връчат в Москва,защото не е ваксиниран.Наградата ще получи в Минск.