ƒо 10 септември ÷»  ще об€ви избирателните секции в чужбина

—ъщо така ÷»  утвърди и образци на указателни табели и табла
7
ƒо 10 септември ÷»  ще об€ви избирателните секции в чужбина
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ƒо 10 септември 2022 г., 21 дни преди изборни€ ден, ÷ентралната избирателна комиси€ (÷» ) тр€бва да определи държавите и местата, в които ще се образуват секции за гласуване извън страната. “ова стана известно на днешното заседание на избирателната комиси€.

÷»  определи и по какъв начин ще се номерират секциите в чужбина.

—ъгласно решението на ÷»  номерата ще се състо€т от девет цифри, групирани във вида јј ¬¬ —— ’’’, където: јј е числото 32; ¬¬ е номерът на страната, в ко€то ще се гласува; на м€стото на —— се изписват нули; ’’’ е номерът на секци€та за гласуване извън страната в съответната държава и съответното м€сто.

—ъщо така ÷»  утвърди и образци на указателни табели и табла за районните и секционните избирателни комисии, образци на отличителни знаци на застъпници, наблюдатели, анкетьори и представители на партии, коалиции и инициативни комитети, както и образци на отличителни знаци на членовете на секционните избирателни комисии в изборни€ ден, съобщава Ѕ“ј.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


7
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒо 3  араджата ћайнъта ви на вас " Ѕългарите" в чужбина оставете си и личните карти и никога повече не се обръщайте към Ѕългари€, нито за добро нито за лошо, вие сте част от "хората" които ни докараха та€ евроатлантическа поми€. . . . „акаме с нетърпение да измрете и да се върнем за да си основем родината отново! ƒоказахте с десетилети€ в изборите си, че не сте в състо€ние да отделите просото от пшеницата! ј това за поми€та е истина, но не отвън а си е отвътре! Ќие си подкреп€ме възрастните род
4
2
 
0
 
! ќтговори
—телко преди 1 година
Ќие в ≈вропа н€ма да гласуваме. ќстав€ме това на българите в “урци€. “ъкмо Ѕългари€ ще си дойде на м€стото и всички ще са доволни. Ќа ориенталска държава не й тр€бва ≈вропа.
3
2
 
1
 
! ќтговори
ƒо  араджата преди 1 година
√ол€ма работа като никому неизвестен човечец като теб си губи времето да говори грозно и да плюе по хора,които не познава
2
4
 
2
 
! ќтговори
 араджата преди 1 година
ћайнъта ви на вас " Ѕългарите" в чужбина оставете си и личните карти и никога повече не се обръщайте към Ѕългари€, нито за добро нито за лошо, вие сте част от "хората" които ни докараха та€ евроатлантическа поми€. ¬ие сте част от блатото което ни завлече. ќтрекохте се от Ѕългари€ но искахте да ни диктувате как да живеем ние тук, забравихте майките и бащите си заради евроатлантическите ценности. ѕфу плю€ на вас
1
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
¬ие не ни мислете нас българите в чужбина не сме се засилили да гласуваме,като гледам и в Ѕългари€ хората ще са пасивни то€ път.ѕри то€ "страхотен" избор на "честни" и "неподкупни" политици. “о н€ма за кой бе драги ми писарушки от ÷» .