Нинова: БСП е гарант за стабилна икономика

Не позволихме военна помощ за Украйна, така ще продължим
30 сеп 2022 14:24, Анисия Иванова
61
Нинова: БСП е гарант за стабилна икономика
Снимка: БСП

"БСП е гарант за стабилна икономика, социална защита и ненамеса във войната. И трите вече ги доказахме в правителството, в което участвахме. Прекратихме рекета над фирмите, освободихме държавните предприятия от обръчите на входа и изхода им, компенсираме цената на тока и постигнахме първо място в Европа по промишлено производство", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Казанлък.

По думите й БСП е направила най-мощната социална програма от 22 млрд. лв. за деца, млади хора, работници, пенсионери и уязвими групи.

"Не позволихме българският парламент да гласува военна помощ с оръжия за Украйна. Така ще продължим и занапред. В трудните месеци, които ни очакват предлагаме социално-икономически щит срещу кризата с 10 мерки за първите 100 дни. Те ще дадат стабилност на икономиката и социална защита на хората.", каза още тя.

Заедно с Нинова бяха водачът на листата в Стара Загора Георги Гьоков, вторият в листата Иван Кръстев, третият в листата на левицата Пламен Караджов, областният председател на БСП-Стара Загора Румяна Динева, общинският председател на БСП в Казанлък Румяна Друмева и цялата листа на левицата в областния град. Корнелия Нинова призова на 2-ри октомври хората да излязат и да гласуват с номер 28.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Ама серионо ли Корни?Я у Крушовица и да забравиш да вземеш Кирето и Асанчо!
51
1
 
2
 
! Отговори
Това виц ли е? преди 1 година
Бкп и стабилна икономика?!?
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Госпожа Лъжа в акция. Навремето я уволни Станишев заради корупция. Заедно с Гешев световния шампион по фалиране на банки.
49
0
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Тази е па безсрамна и нагла от Путин.Да не дава Господ.
48
0
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Помним. Стабилна икономика както по време на Луканов и Виденов ли ?Гечев ли ти говори тези глупости ?
47
2
 
5
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Влюбен съм в теб мила моя . Корнелия ти ми вдъхна кураж и надежда , че ще открием трудовите лагери и .. за мръсните софиянци ( от второ поколение и ..) , за репресираните реално след 9-ти Септември 1944 година врагове на народа . Обичам те аз мила моя . Ще те чакаме в моя град Левски с нетърпение и вълнение . Зад всеки ъгъл щастие ще те споходи.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая дали си вярва на приказките? Или си мисли, че е добра актриса? Гарант за стабилна икономика, звучи точно като оксиморон.
45
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 година
Комунист и икономика = мизерия руско българска.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ми слагате звездичка когато ПРИКАНВАМ НИНОВА ДА ПОСЕТИ МАГАЗИНА! ''*** '' НЕ Е ОБИДА!ДА ОТИДЕ ТОГАВА И ДА ВИДИ КОЛКО СТРУВА СИРЕНЕТО И 1 ЛИТЪР МЛЯКО 3 ЛВ.
43
1
 
7
 
! Отговори
Моля моля .... преди 1 година
Най-добре ще е без БСП в парламента.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безсрамие!Безгранична НАГЛОСТ! *** В МАГАЗИНА! ***!*** И ВИЖ ОЛИО 6 ЛВ!СИРЕНЕТО ГОНИ 20 ЛВ!***!ХЛЯБ СИРЕНЕ И ПОПАРА ОТ МЛЯКО ВЕЧЕ са ЛУКС!БЕЗСРАМНИЦИ!ВСИЧКИ ОТ БКП ДС СТЕ МИЛИОНЕРИ!
41
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Голям смях.
40
2
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Я чакай м ъ бульо нали при твойто управление бяхме на 1 място по икономическо развитие ,забрави ли? за какво ти е сега стабилна икономика добре сме си ,цените падат заплатите и пенсиите растат няма да плащаме данъци,безплатни училища за всекиму според потребностите обаче ако напраиш и жените общи ще бъде супер
39
2
 
12
 
! Отговори
Боце преди 1 година
Поредна проява на безпределна наглост и дебелоочие от страна на пудела на Киро и Кокорчо. Поредна грозна лъжа в очите на "суверена". Опомни се, българино!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ТЕЗИ 22 МЛРД.ЛЕВА ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ!И ДРУГАРКАТА НИНОВА ПОМНИ ЛИ КАКВА ГЛУПОСТ ИЗРЪСИ ПРЕДИ БЛИЗО 4 МЕСЕЦА,ЧЕ БИЛА ПОДПОМОГНАЛА(ТЯ ЛИЧНО) БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС С 6 МЛРД. ЛЕВА САМО ЗА 4-5 МЕСЕЦА!ЧЕ ЗАВОДИТЕ РАБОТЕЛИ НА ПЪЛНА ПАРА МАКАР РАБОТНИЦИТЕ В ТЯХ МАСОВО ДА СА НА МИНИМАЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ...
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОГРАМА ЗА 22 МЛРД. ЛЕВА!!!ТАЗИ ЧУВА ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ?АКО Е ТАКА ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ СТАНАТ ПО-БОГАТИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА КАТАР И МОНАКО ВЗЕТИ ЗАЕДНО!
36
1
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
До АнонименВсъщност Жан Виденов не се справи с хората от обкръжението си, остави ги да правят каквото поискат и накрая го провалиха. Определено не става за политик.
35
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова , ти поне си интелитентна , за разлика от бабуина от Банкя !
34
2
 
13
 
! Отговори
чичо преди 1 година
Нинова,историята казва друго,че сте гарант за национални катастрофи.А ти народе помниш ли?
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП отдавна не е гарант за нищо. БСП когато управлевахте до сега колко държавни завода построихте, колко общински болници в отдалечените населени места открихте.Че вие когато бехте във власта едно цехче не открихте. За каква стабилна икономика се говори?