Явор Божанков смени БСП с ПП-ДБ, ще води листата в Габрово

Той ще е водач и в един от трите избирателни района в София
Обновена: 16 фев 2023 12:32 | 16 фев 2023 12:32, Камелия Цветанова
179
Явор Божанков смени БСП с ПП-ДБ, ще води листата в Габрово
Снимка: БГНЕС

Явор Божанков ще води листа на коалицията между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" в Габрово. Това потвърди самият той пред bTV.

Божанков ще е водач и в един от трите многомандатни избирателни райони в София.

В предишното 48-о Народно събрание Явор Божанков беше отстранен от ПГ на БСП след острото си изказване от трибуната заради позицията му за руската инвазия в Украйна.

Явор Божанков беше част от ПГ на БСП в последните пет парламента, като до момента Божанков винаги се е кандидатирал от избирателния регион Велико Търново.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
Милен преди 1 година
В политиката няма принципи вече, особено важи това за Демократична България.
133
3
 
1
 
! Отговори
БРАВО преди 1 година
ЯВОРЕ, ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предателя и предателите не обичат-Той винаги си остава предател.
131
0
 
4
 
! Отговори
Явор е предател. преди 1 година
Гнусно и отвратително хамелеонство. А предаде ли един път пак ще предаде. Балканджиите никога няма да го изберат, те не обичат предателите! Божата кравичка прилепна тамън на мястото си в ПП, които отдавна събират "почтени" политически цветарки и всякакви себеподобни им лъжци и предатели по схемата: "плащаш и влизаш, а после получаваш". Правилно БСП го изхвърли, сега нека да с
130
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани и Костовици цъсипахте България.
129
0
 
2
 
! Отговори
ВТ преди 1 година
Явор е предател. Гнусно и отвратително хамелеонство. А предаде ли един път пак ще предаде.Балканджиите никога няма да го изберат, те не обичат предателите!Божата кравичка прилепна тамън на мястото си в ПП, които отдавна събират "почтени" политически цветарки и всякакви себеподобни им лъжци и предатели по схемата: "плащаш и влизаш, а после получаваш". Правилно БСП го изхвърли, сега нека да с
128
0
 
1
 
! Отговори
ВТ преди 1 година
Така е никой не обича предателите! И аз вярвам, че съседите ни балканджии ще го отхвърлят този хамелион.
127
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Гнусно и отвратително хамелеонство. Божата кравичка прилепна на мястото си в ПП, които отдавна събират "почтени" политически цветарки и всякакви себеподобни им лъжци и предатели по схемата: "плащаш и влизаш, а после получаваш". Да, лесно му на бившият псевдо "социалист" като си има татко паричко.
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани и Костовици цъсипахте България.
125
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
то костя в бсп...вмро...все руски обслужващ персонал...ще прелети във враг на Свободният Свят...и няма измъкване...и бин ладен така свърши,има тотално сбъркани ценности...да си терористи убиец е грях...костя...ти вече си!!!
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божанкова първо в СДС, после в БСП, след туй в ПП. Къде ли, ще прелети след това?
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божанка- цветарка иска да е "по-така". Натъкмена, променена с костюмче на карета и с тату...Брей, че умна, няма що, скокна на потъващия кораб ПП - маде ин юесей.
122
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и г-н путин не се страхувам от Сармат с който ни заплашвате...смърта е нейзбежна,страхувам се,да не загубя единствената ценност подарена ми от Бог...Свободата...убивате за да отнемате Свобода...дарена ни от Бог!!!обявявате война на БОГ,и разчитате,че ***-дпс-гроб ще ви я спечелят?препрочетете Историята...няма начин!!!Бог да пази Свободният Свят!!!
121
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
колко плати ЕС за потоците на путин правещи Народите на ЕС зависими от путин?в ЕС не само 1 и 2,в българия само руски,та турски та...колко на унгарският путин,те са безброй,и с колко помогнаха опазването животите на мирните в Украйна?"справедлив"го продадоха на путин...от страх и некомпетентност...от алчност,разпуснете позорният съюз...спрете да позорите Народите си шепа зависими от путин...юнкеровци...меркеловци...шрьодеровци...война е...началника ви путин обяви война на Свободният свят...
120
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа г-н Божанков,смел и образован млад човек,хора като Вас са надеждата за просперитета на България,руските и обслужващите ги дс от дпс-гроб-бсп ще ви плюят,толкова могат,нима Апостола не бе осъден като престъпник от турските?така съдят убийците и обслужващите ги!Свободна България от руските и службите им,от обслужващите ги мафиоти и крадци,убиващи всичко читаво в България,прогониха децата ни,ЕС са съучастници в престъпленията на мафията обслужваща путин...съучастници финансиращи ,убийства
119
1
 
2
 
! Отговори
Николов преди 1 година
Амебата и Чехълчето ще останат завинаги в моето съзнание, другите в политическото пространство са временно явление и не са биологичен вид.
118
3
 
9
 
! Отговори
фф преди 1 година
Детенцето с меченцето беше много лесно туинговано (манипулирано) в САЩ и имплантирано (насадено) в гнездото на ортодоксалните комунистически наследници в ДБ начело с костовистите и другите тям подобни. Дано най-после отидат на фронта в Украйна (лично, със знаменосец Яворчо мамин златен) и победят Русия, та да миряса цял свят.
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно нормален феномен, ляво фидалче пак лявото го влече обаче иначе по подобие на натовския генерал всичко червено се пише евроатлантик а плебеите на всичко вярват.
116
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Просто е отвратително! Да смениш БСП с ПП/ДБ наистина се иска богато въображение. Още едно доказателство, че в българската политика няма нито ценности, нито морал. А ПП се превърна в (пред)последно прибежище за всякакви отцепници и дезертьори, събира ги от кол и въже. Така е когато нямаш собствен капацитет.
115
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този се върна от Сащ и на другия ден смени плочата как е против Русия. То и аз съм против тази война,но стана ясно,че някой в Сащ му плати,за да мине от другата страна. Поредно доказателство,че САЩ се месят активно в политиката ни