Ген. Атанасов разчита на мнозинство за самостоятелно управление

Съпредседателят на ДБ: Ще се вдигне избирателната активност
17 фев 2023 11:51, Елка Василева
95
Ген. Атанасов разчита на мнозинство за самостоятелно управление
Снимка: архив, БГНЕС

Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление. Мисля, че можем да получим шанс да прекратим политическата криза. Трябва да се положат много усилия от нашето обединение с ПП да се вдигне избирателната активност. Това заяви пред Нова тв съпредседателят на "Демократична България" генерал Атанас Атанасов.

Още по темата
Той коментира и санкциите по списъка "Магнитски". "Новите санкции по закона „Магнитски” са удар по България. В зависимост от санкционираните лица се правят асоциации. И това е неминуемо. Но сега искат доказателства, а всичко е ясно", подчерта той.

"Става въпрос за процедура в друга държава, която обаче е велика сила. Всички са наясно, че ако САЩ са казали нещо, то те могат да подкрепят думите си с доказателства", подчерта той. И допълни: "Ако някой иска доказателства, да ги поиска от САЩ".

"Мисля, че на вота ще има специфичен подем в българското общество за промяна и ще се вдигне избирателната активност. Ще говорим на хората как може да им се вдигне стандартът на живот.  Не искам да разчитам на „Магнитски” и това нещо да бъде използвано. Абсолютно превратно и тенденциозно е и е част от пропагандната машина на ГЕРБ и ДПС да се опитват да ни обвиняват, че ходим при чужди посолства да създаваме лош имидж. Смятам, че трябва да се проведе позитивна кампания", категоричен е Атанасов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До anonimen Трябва да вземете 45- 46 % --------- те толкова сумарно не са взели от всички избори досега бе овньо :)
60
2
 
16
 
! Отговори
45- 46 % преди 1 година
Гладна кокошка просо сънува..
59
21
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Точно така .Трябва да вземете 45- 46 % за да махнем бившите ко-му-няги от ГЕРБ,сегашните ко-му-няги от БСП и доносниците от ДПС. Иначе отиваме към евразия и тогава ядем дръвцето.
58
2
 
17
 
! Отговори
MGM преди 1 година
Гладно ченге просо сънува. Как така най - големите комунисти станахте най- големи демократи,Винаги бокл...уците се нагаждат.
57
2
 
16
 
! Отговори
перко преди 1 година
Коалиция NEXO+Америка за България ще доунищожат България!!! !
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате ли да получите повиквателна за фронта?Тогава гласувайте за ДеБето и ПеПето!Искате ли да плащате цял живот 5-звездни хотели?Тогава гласувайте за Наско жабата,Кирчо и Кокорчо!Искате ли да ядете мyxи и заплатите ви да ги дават за война?Тогава гласувайте за ДеБето и ПеПето!Народе,гласувай!Гласувай и гладувай!
55
1
 
23
 
! Отговори
ДБ преди 1 година
Доносничим за България
54
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотално изкуфял и без връзка с реалноста, не мога изобщо да повярвам, че събират 25% подкрепа при положение, че за 7 месеца ни върнаха 10 години назад.
53
1
 
11
 
! Отговори
хахахахна преди 1 година
на тия години и по лю ции ... евала мон пти женерал !
52
0
 
7
 
! Отговори
Да попитам преди 1 година
А с Психично болният Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол /Дупница какво правиме, крайно опасен е за обществото с тези оръжия и дрога!?
51
1
 
5
 
! Отговори
хахахах преди 1 година
на тия години и *** . Евала мон пти женерал
50
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този тип ли искате да ви управлява?! Комунистически следовател... толкова няма в тая партия някое кики, че до тоз опряха да го трудоустройват...
49
1
 
27
 
! Отговори
Петър преди 1 година
ДБ никога не са имали реална преценка за себе си, мислят се за богове, докато всъщност са едни кукли на конци на Прокопиев и компания!
48
1
 
9
 
! Отговори
Социолога преди 1 година
Е как в друга държава, ние нали сме колония на САЩ?
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чак му изкочили очите от мисълта за крадене или заразно от Кокорчо
46
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Социолози сочат обрат на изборите и че ПП-ДБ изпреварват ГЕРБ-СДС! Ако това е така, значи НЕКСО печели, Джемкорп печели, просто Кирчо и Кокорчо печелят! БТВ и Нова ще продължат да се лигавят на Промяната! Сутринта Викторчо и Мирето не посмяха да попитат генерал Наско за получените пари от НЕКСО, но бяха много словоохотливи по темата главен прокурор! България и блгарският народ са отново губещите!
45
1
 
19
 
! Отговори
dmx преди 1 година
Липсата на реализъм някакво качество ли е, не мога да рзбера или това да мислиш едно, а да говориш друго. Това, с което трябва да се справи българския политик, е очевидната кухост, приемането на желаното за действително и някакви най-прости неща
44
1
 
11
 
! Отговори
Мерак преди 1 година
Харесвам една черта в него-тази която дели зад ника му на две
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля, погледнете снимката. Мислите ли, че това нещо на снимката е нормално? И, това нещо иска отново да ни управлява, опппс да ни краде. Ще допуснете ли розовото прокурорче от живково време пак да ви излъже?
42
2
 
17
 
! Отговори
@@@@@@ преди 1 година
Ааахахахах Ако трябва да избирам между вас и герб , които ги мразя и в червата си , ще гласувам за герб