Костадинов видя стабилен кабинет, но само ако "Възраждане" управлява

Искаме България да е свободна, другите не го искат, заяви лидерът на "Възраждане"
Обновена: 28 фев 2023 20:40 | 28 фев 2023 20:40, Красимир Ангелов
182

"Хората са отвратени не от изборите, а от политическия елит, който превръща България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща държава в света". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

"Алтернативата на този елит може да ги мотивира да гласуват, затова "Възраждане" се е превърнала в основен опонент, да не кажа противник на сегашното политическо статукво, затова ние търпим удари от ляво и дясно", допълни още той.

Костадинов е категоричен, че "целият политически спектър се е обединил срещу "Възраждане": "Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме само българския национален интерес. Точно по тази причина сме еднакво неприемливи за партньор."

По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава. "Всички останали в българската политика не искат това. Те искат някой друг да ни командва, друг да определя нашата политика, друг да ни брани, да внасяме всичко отвън. Ние българите да нямаме право да се изказваме за собствената си съдба. Искаме България да е свободна, независима и демократична държава", заяви Костадинов.

Той коментира, че символът на демокрацията в чистия ѝ вид, е допитване до народа.

"Това означава референдум. Когато започнахме референдум за запазване на българския лев, всички партии в парламента се изказаха срещу референдума и започнаха да казват как бил недемократичен. Всички партии се изказаха срещу референдума", сподели Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес не само от българите в страната, но и в чужбина. Костадинов добави, че стабилен кабинет би имало само ако "Възраждане" управлява самостоятелно.

"Политическият елит в момента е изтощен, армотизиран, мирише на мухъл, той не може да предложи нищо ново на българските гражданите", добави Костадинов.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Булгарорусин. Все същото ще си е напразно се гнявиш
33
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаш моят глас за 1 път Българино! Аман от Американски мекерета в нашата България!
32
5
 
2
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Боко е 20 години в политиката, Костадин е от 2 месеца, ще му подарят и на него кученце не го мислете. До т ъпака с 500 000 гласа, явно с математиката си на ти, 20 процтента при 40 процента са една бройка, при 50 друга, при 60 ... и както каза един колега по-рано на хора като теб с iq под 10 изобщо трябва да се забрани да се гласува.
31
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли как през 2018 година Господари на ефира гонеха тази мижитуркаа из Варна, за да го питат как така почти веднага след като взема първата партийна субсидия, си купува нова къща за 300 хиляди и нова кола на жена си. И в момента е подсъдим по този въпрос, но според него е натопен :))) Смятайте какво ще стане ако дойде на власт. Бойко ще ни се види като благородна девица.
30
10
 
11
 
! Отговори
Булгарорусин преди 1 година
И националната валута ще бъде "копейки" ! И няма да сме американски щат , а руска република! И няма да имаме инфлация , а фалит на икономиката ! И няма да имаме ферми и оранжерии , а заводи за танкове за руската армия! И няма да сме българи , а руски славяни!
29
2
 
6
 
! Отговори
По принцип преди 1 година
Бих гласувал за ПП , но този Нестимир Ананиев ми е много противен и ще пропусна и този вот!
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще управлява. Доста късно, но все пак времето на Възраждане дойде.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Бойко- чекмеджета с пачки и КПП за фалшив вирус. При Киро - парапети и кристали. По метода на изключването - Възраждане. Това е положението. Българите го осъзнаха.
26
6
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 1 година
Значи отчаян гласуваш за копейкин. Не би ли трябвало да имаш разум? Но не, ...по лесно е така....
25
3
 
7
 
! Отговори
До Бялата Златка преди 1 година
Простите хора в България са десет процента!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 11 ами то за глу поста лек няма
23
5
 
4
 
! Отговори
Бялата Златка преди 1 година
Или черна руса че няма ,който и да яхне патриотичният вот повече от десет% не може да вземе!!
22
8
 
3
 
! Отговори
Владимир Зеленски преди 1 година
Я елате пиленца при Батко, да повоювате сладко кратко...
21
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямам какво да губя. Ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ. Семейството ми също.
20
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ме занимавате с това руско цокало?!
19
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За кой ли път се убеждавам че...Този...хич не го слуша главата...
18
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам за Възраждане точно заради тррола от сайта! И много други ще го направят заради него. Дано да чете и шефът му.
17
7
 
11
 
! Отговори
Myxaxaxaxa преди 1 година
Tвa roлeм gжyмбиш ako cneчeли? Пpи вcичkитe тaм xaмepиkaнckи нanъвaния, rpaнтoвe, kpиnтo, мarнитckи caнkции и koзяшkи cnявkи...
16
4
 
5
 
! Отговори
До Стоян преди 1 година
Ти пък си намерил кой да слушаш. Хаха. Киро далавераджията. (познавам го) Той така си лае като куче срещу месечина и ви гледа сеира докато му пълните банковата сметка.
15
9
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
На знам тези което гласуват за едни неуравновесени хора,какви избиратели са?Нито руски интереси защитават,нито американски,нито европайски.Просто си фантазират,че са голема партия,и имат манталитет на тинейджъри.