ПП-ДБ: Няма задкулисие в коалицията

Целта е изборна победа и управление, заяви Венеция Нецова-Ангова
42

Месец преди изборите - с какви надежди тръгва коалицията "Продължаваме промяната-Демократична България".

"Нашата заявка за тези избори е първи, обединени, рояк на промяната. Виждаме преодоляване на апатията от предходните избори. С нашата предизборна коалиция искаме да бъдем първа политическа сила. Тази кампания ще бъде жужаща от положителна енергия и има реален шанс да бъдем първи и да сформираме управление", заяви Венеция Нецова-Ангова от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
От коалицията ПП-ДБ вярват, че ще успеят да вкарат над 120 народни представители в следващия парламент. По думите на Ангова хората са проактивни и мотивирани, защото политиците от ПП-ДБ се стремят да направят важните промени.

"Тези, които опитват да дърпат чергата, по естествен път отпадат от нашето обединение. При реденето на листите няма разногласия. Ако се фокусираме само в едно нещо, как ще направим голямата промяна? Това не означава, че не уважаваме каузата на Александър Дунчев. На този етап не го включваме в листите, оставяме го да преодолее емоционалния дисбаланс", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Ангова подчерта, че в коалицията им няма задкулисие, всичко се случва прозрачно и взимат решения с техните колективни органи.

"Пътищата за постигане на промяната са много и най-различни. Не е изненада, че взехме решение да се явим в коалиция на изборите", отбеляза тя. И бе категорична, че парламентарната република работи, но проблемът е фрагментацията на парламента.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Само това, че ДБ участват в тази коалиция означава, че има олигархическо задкулисие.
31
0
 
2
 
! Отговори
Кво става бе.. преди 1 година
...КИРЕ има ли вече ел-мобил от ония 400-те ИНВЕСТИТОРА..?
30
0
 
1
 
! Отговори
Смех. преди 1 година
Абе..."Нямало задкулисие..."-----САМО ГДЕТО Кирчо, КОКОРЧО и ген. Цъкльо.....яко лъжат народа.....!
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля не допускайте поне райони кметове от листите на ДБ на местните избори видяхме какво направи кметицата от Красно село и Трайчо Трайков в Борисовата
28
2
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Този Дунчев, как не го е срам, то бива амбиции, ама тжй прекалява. Искал първи да бъде и готов да злепостави партията си! Това е грозно и срамно! В ГЕРБ защо няма такива циркаджии?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма задкулисие, ама има парапетчета... и баджанаци..
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че няма. Те кражбите ги правят пред лицата ни. Асен декларира спестявания от 72 хил. лв. Купува къща за 10 млн ЕВРО без кредит. Къде е НАП, ГДБОП, ДАНС, Прокуратурата? Няма задкулисие. Краде се очеИЗВАДНО пред очите ни!
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите родината изграждат - костов, атанасов, борисов - комсомолците след тях вьрвят - христо, мирчев, василев, петков. Славен пьт ви чака трудов пьт.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиция кирчо, кокорчо и макак
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма я то на Козяк нещастни антибългари
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия, ако вземат властта, ще довършат България. Май си е българска черта да не внимаваме, а да казваме: "като стане, ще го мислим". Ще пада мислене, ама след дъжд качулка. А най-лошото е, че едни читави няма.
21
1
 
8
 
! Отговори
Комунистите преди 1 година
Комунистите родината изграждат - костов ,атанасов комсомолците след тях вьрвят- христо , мирчев , василев ,петковСлавен пьт ви чака трудов пьт
20
1
 
3
 
! Отговори
кой та преди 1 година
натиска, та да квичиш?
19
1
 
17
 
! Отговори
Киряк стефчов преди 1 година
Няма друго ОСВЕН задкулисие в листите им. Разкарват популярни хора, които имат шанс да влезат с преференции за да се освободи място за "нашите хора от коалицията". От ДБ, понеже са секта, приемат да бъдат унижавани и мачкани по този начин, но от ПП няколко души се разпищяха срещу Кирчо и Кокорчо за кадруването им с тия листи.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБПП да сложат и едно Viva USA в името си, за да се знае кой ги финансира, чии интереси обслужват и кой им дърпа конците
17
2
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Четох коментари от техни симпатизанти - като нямаме оръжия да дадем реакторите от аец белене на украйна , представяте ли си какво ни чака
16
5
 
9
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
След изборите виждам една коалицийка с Боко Тиквата. Временна. До юли месец. Да се оакате до уши, и октомври на поредните предсрочни и местни избори да ви бием шута.
15
3
 
6
 
! Отговори
Ganjo преди 1 година
В политиката трябва да има задкулисие.Даже е задължително.Всички го правят,но никой не го признава,независимо,че е видно с просто око.
14
1
 
14
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Желая им победа след управлението им - гласувалите за тях ще завиждат на украйна най чистосьрдечноДокато бьлгарина не се опари ум не му идва в главата
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4 "Ще затворят АЕЦ..." - що да не го затворят? 90% СТЕ евроатлангичесщите про'с'таци дето САМИ всеки път гласувате ЗА това.