Радев: От активността зависи легитимността на следващия парламент

Той гласува чрез машина
Обновена: 2 апр 2023 12:59 | 2 апр 2023 12:09, Нели Христова
117

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев даде своят глас чрез машина.

"Очаквам разумът и принципите да надделеят в българската политика, която остави назад интересите на гражданите и бъдещето на страната. Най-важното днес е да се гласува. Затова искам да призова българите да излязат да гласуват, за да не оставят някой друг да решава съдбата им", заяви държавният глава.

"Аз се радвам от това, което разбирам от секциите и от нашите, и международните наблюдатели, че гласуването с машини има превес и това е ефективно средство да се преудолеят недействителните бюлетини, сгрешените и манипулирани протоколи", допъли Радев.

"От избирателната активност зависи легитимността на следващия парламент и правителство, от които чакаме важни решения", заяви президента и допълни, че не се съмнява, че МВР ще осигури сигурността на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената причина да се гласува е да има парламент който да вземе главата на това ушато същество-незабавен импийчмънт на капрала!
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен бойкот на нищоправците крадци,никакво гласуване!
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!
46
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Oтивайте да гласувате че мpъcникa oт Учиндол се показа над водата! Натиснете го да потъне обратно! Може всички да са маскари, ама толкова пpoтивен като него няма!
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един на един пиши го за мен
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
снимка 5 къърти, нещо за шефа отгоре ли говори:)
43
1
 
0
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
За неразбралите това е римейк на брадат македонски виц: В двуетажна къща в покрайнините на скопие имало кафене на първия етаж и пyбличен дом на втория. Когато идвал клиент кафеджията го питал "Каве ли ке пиеш или ке_ебеш?" - "Ке_ебем" и го пратщал на втория етаж. В ранните часове на въпроса "Каве ли ке пиеш или ке_ебеш?" клиент отговорил "каве ке пием!" Обаче фаджията бил изморен и му казал "Абе оди_еби, нема кой да ти вари каве!"
42
1
 
2
 
! Отговори
КАБИНЕТ НЯМА ДА ИМА преди 1 година
МАФИЯТА ЩЕ ДОБУТА ДО МЕС(Т)НИТЕ ИЗБОРИ, ПАК ЩЕ ПРАВИ "ДВЕ В ЕДНО"!МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА, АКО НЕ СМЕНИ МЕС(Н)АТА ВЛАСТ !А СЛЕД ЕСЕНТЕ - ТОКУ ВИЖ ВОЙНАТА СВЪРШИЛА И МАФИЯТА ТАКА И НЕ ИЗПРАТИ ОРЪЖИЕ ЗА БОРБА С БЛЯ*ДОВЕТЕ!
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не си сложи бележката в джоба ?
40
1
 
2
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
Отишъл президентът да гласува и го председателят на избирателната секция го питал: "На машина ли ще гласувате или а хартия?". Президентът казал "На машина ше гласувам". На което председателя отговорил "Абе на ти хартия, нема кой да ти пуска машината".
39
1
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Османският турко-натовски пл.ъх отново се изцепи! Тези избори не са избори,а замазване на очите ,че в България има свобода! Чистите етнически и генетически българи не гласуваме и сме абсолютният победител! Чистите етно-генетически Българи сме със Святата Отмъстителна Антифашистка и Антиосманска Непобедима Руска Армия,безумецо Радев ! Que lo tomeis tu y Simeon Saxcoburgota por el culo,hihis de puta !
38
0
 
3
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Даже не знам за какво се гласува днес, в нормалните държави има едни избори които се провеждат на 4 или 6 години. При вас в годината има само толкова. Ама нали сте овце всичките айде на паша. Преди да ми щракате минусчета се замислете офци дали този за когото гласувате днес вярвате че ще оправи България, не нали? Ами какво тогава чакате бе лентяй, вдигайте се и променете реда. Оставете чашката за един два дена и отивайте в София. Децата ви ще жънат плодовете на вашето овчо примирение. Стадо!
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутра комунистическа. Колко пари струва на комунобизнеса и дали са си ги върнали. В дългосрочен план, държавата толкова я натопиха в блатото, че и най крадливите комунисти взеха да се замислят / не че имат с какво/ Останаха слугите им по форумите да лаят, ама нещо чувам, че тарифите са спаднали наполовина
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забих им една хартиена бюлетина с номер 2 да вървят на .... си!
35
2
 
4
 
! Отговори
Му ха ха преди 1 година
За каква легитимност говорим - като пусна за дадена партия милион неподпечатани бюлетини от машините и ги броя с действителните тази партия ще бьде ли легитимно избрана от хоратаЗащото цик каза че ще брои и неподпечатъни бюлетини
34
4
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Това казва всичко:" ... гласуването с машини има превес и това е ефективно средство да се преудолеят недействителните бюлетини, сгрешените и манипулирани протоколи"!!!
33
2
 
4
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Щото за тебе беше ,,много голяма" активността.Самозабравил се негодник,разби България на парчета.Аре изчезвай белее парвеню
32
1
 
5
 
! Отговори
Му ха ца преди 1 година
Каква легитимност - цик обяви , че ще брои неподпечатани бюлетини от машините
31
8
 
9
 
! Отговори
НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМЕ преди 1 година
КРЕМЪЛСКИ БОСЛБУЦИ !200 ПЪТИ ДА СИ ИГРАЕТЕ НА "ИЗБОРИ", 200 ПЪТИ ЩЕ ВИ ОТНЕСЕМ С 200 !СЪБАРАЙ КОНЯ, ПОГРЕБВАЙ СКАПАНИЯТ ЛЪВ И ВЗИМАЙ ЕВРОТО !МОСКАЛИТЕ - ИЗРИТВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !
30
2
 
6
 
! Отговори
От Кремъл преди 1 година
Страхотна мъдрост!Направо не е за вярване,че си президент.