Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена

Българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират
212
Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че ако ПП-ДБ участват в правителство, то от ГЕРБ ще предложат знакови имена и като пример посочи Томислав Дончев и Делян Добрев.

"Никога не коментирам слухове или писания, или информации от медиите. Най-вероятно това е вътрешно контролирано изпускане на имена, за да ги чекират. При нас такова нещо не е представяно", посочи той по повод на публикации с евентуален състав на кабинет.

По думите му българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират.

"Сами се теглим надолу. Ако искаме още надолу - няма да правим коалиция с никой", добави той

"Виждаме един неправилен подход. От МФ разбрахме колко тежко е финансовото състояние на държавата. Опитите да се върне бюджетът отново на служебното правителство според мен е неправилно, подло и безотговорно. И тогава президентът с пълно право може да ни нарече с всички имена – от шарлатани до безотговорници. Каквото и да каже – все ще е правилно", отсече Болисов.

Според него има опит на бившия финансов министър Асен Василев да се скрие от провала на финансовата си политика.

"Днес ще получим бюджета, който е основата на политиките на каквото и да е правителство с каквито и да е личности. Той е отговорност включително и на партиите, които не са в преговорите. Но които дружно в предишните НС щедро раздаваха пари и намаляваха данъците Сега дружно трябва да си понесем отговорността", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
3
 
13
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
С 500 хиляди чиновнически гласа електорат ББ си мисли,че нещо зависи от него, дори и килията му не зависи от него:)))))))) Ще има много нарове за търкане, крадени средства, къщи за гости, острови, за връщане:))))))))
153
6
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Той Борисов е катастрофирал отдавна и скоро влиза в панделата, катастрофирали са и бандата му. Скоро се създава партията на безпартийните и катастрофиралите, от всички партии катастрофирали влизат панделата.
152
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП да направи правителство а Боце с неговото Коце и ДПС да гледат отстрани. Няма как да стане.
151
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПЕРСОНАЛА С НОВ. И ТЕЯ ДЕТО НЕ МОГАТ ГОДИНИ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ВЪЗРОДЯТ ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ПОЛИЦИЯ ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩОТО ПРЕСТЪПНОСТТА И *** Е НАВСЯКЪДЕ. А ТЕ СЕ ЧУДЯТ САМО КАК ДА СЕ РАЗПРАВЯТ ТЕАТЪР . ЗАЩОТО ! ИСТИНАТА Е ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА! НЕ МУ ПУКА ЗА ХОРАТА ЗА НАРОДА ЗА ЧОВЕКА! ОСВЕН НА ТОЯ ДЕТО ВИ Е ДАЛ ВЪЗДУХА И ЖИВОТА ЛЮБОВТА И СВОБОДАТА - НА БОГ!
150
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Я НЯМА. УБИТА Е. ВСИЧКО Е УБИТО. НИЕ ХОРАТА ВИСШИСТИ УМНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ СЕРИОЗНИ НО БЕЗ ВРЪЗКИ СТОИМ БЕЗ РАБОТА. НЕВЕЖЕСТВОТО И ПРОСТОЛЮДИЕТО УРЕДЕНО С ВРЪЗКИ. ПРЕЗ СОЦА НАЧЕЛО НА ТОДОР ЖИВКОВ - ДЕВА ИМАШЕ РЕД ДИСЦИПЛИНА И ЖИВОТ. СЕГА В СВОБОДИЯТА МЪРСИ УЛИЦИ С ДУПКИ НИСКИ ЗАПЛАТИ И БЕЗРАБОТИЦА НАРОД - *** *** С ЕДНАКВИ МАЗНИ ФИЗИОНОМИИ И *** ПОГЛЕДИ МЪРЗЕЛИ И ТЪРТЕИ. ТАКИВА СА ДОБРЕ ДОШЛИ ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ КОЙТО АКО МОЖЕ И 200 ЛВ ЗАПЛАТА ЩЕ ДАВА И ПРЕЗ ДЕН ЩЕ СМЕНЯ
149
2
 
12
 
! Отговори
Потока- Домоклев меч преди 1 година
Каквито и машинации да измисля Беда, нищо не може да го спаси от наказателната отговорност за трите милиарда от държавната хазна дадени за Кремълския поток, стартирал нахлуването на крепостните в Украйна...
148
3
 
10
 
! Отговори
Ефрейтор от УБо преди 1 година
Знаковите им имена на тези от Герб изобщо не са като имената на завършилите в Харвард. А техните са ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ. Объркването на българските политици от другите партии е огромно. Но това са си абсолютно техни проблеми. Нека си правят правителства. Редовни, служебни, извънредни, експретни, програмни и каквито си искат. Важното е, обикновинети българи пвърляхпа яйца, домати и риби по сградите, в които работят политиците им. Аман от генерали в България. По мое време, такива бяха малко.
147
7
 
9
 
! Отговори
7 дена преди 1 година
Нали тези мутри от Герб са спечелилил изборите. Нека тогава да си избират министри и правителства. Обикновените българи им разказаха играта на генералите като този от Банкя, завършил в Симеоново, чорапа от Хаской и останалите, които спираха коронните с КПП-та. А пък, аз ще им ги пея моите си любимите песни на приятелите ми, шофьорите на БЪЛГАРИЯТА НИ. Те са наистина толкова много. Не знам дали тези от София или от Ловешката са повече. Те ще ми припяват. Толкова песни съм им пускал.
146
6
 
9
 
! Отговори
Певец, от народните преди 1 година
Знаковите му на Борисов Томиславчо и Делянчо, поздравяват лидера си с гълъбите бели на Владката Марков. А пък те, гълъбите му на Донев, както и тези на зеления чорап, отлетяха много отдавна. Великолепни са песните му на този сапаревец. Него наистина вече го няма, но ние пак ще го намерим. ПЕСНИТЕ МУ СА СИ ШЛАГЕРИ. А не като тези на Учиндолския, който е лидер на цяла партия. Честита 2023 г. на обикновените българи.
145
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите разбрахме че всички евро средства се усвояват от българските "депутати". За Българския данъкоплатец остават "трохи". Няма как да гласуваме за крадци на доходи!
144
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце стига с това ПП вече. Само то ти е в устата. Или правете правителство или се махайте.
143
1
 
3
 
! Отговори
Водеща версия преди 1 година
1947 година ЦК на БКП създава ФК"Академик" с главна поставена червена цел да обезглави монархоинтелектуалците на Левски София тип "тримата от запаса" тъй наречени англофили и гръкофили Николай Фол,Петър Мутафчиев,Яна Язова,Вера Фол.......Чак 1968 има НОВИ интелектуалци около "Левски"София от който можеш да разбереш и за по-старите.......1970 умира убиеца на интелектуалци Лев Главинчев за това 1971 Георги Аспарухов Гунди завършва разследването на ужуговорения мач Левски-Академик с шамари за цскар
142
8
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
В шаха положението на ПП се казва цуг-цванг - нямаш полезен ход и бъдещето е с предизвестен край. Бойко ги е поставил в колянно-лакътна опора в очакване на голямата изненада.
141
10
 
6
 
! Отговори
Тайни преди 1 година
Рецидивиста престъпник се завръща на мястото на престъплението точно като Весела Лечева........................Лошото е че целият ужбългарски елит е бил наблюдаван от либийските тайни ченчегата............Според теорията на ГРЕШКАТА на Зигмунд Фройд ,Муамар Кадафи е искал да каже:"Освобождавам пет сестри и доктора но съмненията ми са че вашата Весела Лечева е злото и за Либия и за България.............Със СПИН Лечева искали да правят съмнително намекваше Кадафи
140
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано нито вие нито те да направите правителство,и едните и другите сте ***
139
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***,МАНОВ КУХИЯ,ОВНЕТО БИКОВ,КЪДРАВАТА СЮ, НЕДОНОСЕНАТА ДЕСИ/УБИЕЦ НА ГАРДОВЕ ОТ НСО,/ ЖИВИТЕ МОЩИ ВЪЛЧЕВ,ГРЕЗДЕЯ ДОНЧЕВ, абе има за един кабинет....
138
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже,защо ни наказа да гледаме още Тиквата и неговите недоносеничета.Събрани от кол /пилон/ и въже/и ленти/.А Дуловската принчипеса,неизмътеното врабче.!?
137
3
 
3
 
! Отговори
Муамар Марков преди 1 година
Само червен БКП граф футбол-Дракула родом 47 може успешно да се саморазправи с Англофилите и Гръкофилите гравитиращи към фк"Левски"София на Цар Борис Трети като Николай Фол,Яна Язова,Петър Мутафчиев,Вера Фол..............Бандата на Наглите Ивайло Йожи,Релето и прочие дори и тя е възможно да е с таен шеф Весела Лечева и мафиотските обръчи от фирми около нея
136
2
 
8
 
! Отговори
Бацовщини преди 1 година
Аз се отдръпнах на първия ред! Така каза днес банкянското недоразумение!
135
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 153 ; Как на кое кръстовище , на кръстовището с пътните ЗНАЦИ , разбира се ? Затова са ЗНАКОВИ имена ...