Нейнски вижда само един ход - създаването на евроатлантическо мнозинство

Трудно обаче се говори за коалиция между тези партии
7 май 2023 10:47, Нели Христова
120
Нейнски вижда само един ход - създаването на евроатлантическо мнозинство
Снимка: БГНЕС

"Като човек, който дълги години се занимава с политика, и съм убеден европеец, за мен има само един избор - това е създаването на евроатлантическо мнозинство. Няма друго мнозинство, което да е в състояние да разреши проблемите на България", бившият външен министър Надежда Нейнски пред bTV.

България може да разреши проблемите си само като използва инструментариума на Европейския съюз и НАТО, смята още тя. Според нея, евроатлантическото мнозинство единственото, което ще разреши проблема с реформата в съдебната власт, което ще проблемите за усвояване на средствата по плана за възстановяване и развитие, което ще даде възможност България да влезе в Шенген и в Еврозоната.

"Евроатлантическо мнозинство са партиите, които гласуваха за подкрепата за Украйна, по даването на оръжие за Украйна, по Македония се очерта едно мнозинство", каза тя. Трудно обаче може да се говори за възможна коалиция между тези партии.

"Взрив, който и да го е поръчал в една държава членка на Европейския съюз и на НАТО, в който е замесено името на главния прокурор на държавата, във всички случаи буди огромно безпокойство", смята тя. Според нея, най-важно е да се стигне до истината. "Обществото трябва да е изключително бдително в това да се разбере каква точно е истината около този взрив".

Не може такъв случай да става в държава членка на Европейски съюз и НАТО, заяви още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали може да отговори на въпроса : Що е това евроатлантически ценности. Тя може и да може, предвид факта, че десетилятия спряга това словосъчетание в най-различни словоизлияния. Обаче чавките, които я интервюират, дали могат да си обяснят какво говори? Като нямаш национални ценности, говориш за евроатлантически ценности. Плашещо е ако България може да разреши проблемите си само с инструментариума на ЕС и НАТО. Каквото и да значи "инструментариум". "Само с" означава ограничения! Или насилствено.
23
0
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Абсолютно цялата *** пяна от прехода която се правеше на прозападна отива на майната си.
22
2
 
12
 
! Отговори
Бакьрджиев преди 1 година
Ех колко добри спомени имаме от надежда с иван
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето има още какво да научи от баба си Надя
20
2
 
13
 
! Отговори
Ху Кеърс преди 1 година
А тая жаба коя е сега или подбират според звучността на името и ги трапосват в пресата с по едно изречение все едно е решила всички проблеми и със снимка след генг бенг превзема новините
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да де, но в България единствените истински евроатлантическа партии са ПП и ДБ! За съжаление. Герб са прозападни само на думи, за пред Европа, и то гръмко се заявиха като такива едва след като започна войната и светът се обедини около Нато и срещу Русия. По-рано не ги чух да критикуват Кремъл.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички убедени европейци да ходят да живеят в Европа. Всички убедени руснаци в Русия. И така в България да си останем Българите. Благодаря.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
""Като човек, който дълги години се занимава с политика, и съм убеден европеец, за мен има само един избор - това е създаването на евроатлантическо мнозинство." - а аз като човек, който от дълги години наблюдава зверствата на САЩ из третия свят мисля, че единствения избор на Европа е европейско мнозинство. Мисиpките дето коленичат пред САЩ и Русия са демоде.
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази посредствена силиконка да си направи един филм за възрастни и да миряса вече. Цялото и съществуване е един голям гаф. Външен министър по времето на НЕПРАВОМЕРНОТО задържане на български медици в Либия. Всяко правителство си спаси хората - нашата *** Рече : АМИ АКО СА ВИНОВНИ.
15
2
 
15
 
! Отговори
SS преди 1 година
ТАЯ ПЪК ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ ?
14
2
 
28
 
! Отговори
TTT преди 1 година
Нейнски, имам един автомат и малко муниции. Ще ти го дам да се биеш за Украйна!
13
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тази част от евроатлантическото мнозинство , което се подвизава последните 2-3 години ни докара до под кривата круша, та да се слагат във формула за управление е все едно да сложиш вълк да пази стадо овце. Изтърпяхме ги някак си , хайде стига вече.
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-обичам стари чанти, попаднали едно време в политиката с къси поли и цици. Още няколко такива изяви на вехтото Наде и не ни трябват ни Възраждане, ни Слави - евроатлантиците ще останат файтон хора, да обикалят софрите по западните посолства.
11
1
 
7
 
! Отговори
ФАЛШИВИ НОВИНИ преди 1 година
ЕС отделя много пари за разпознаване на Фалшиви Новини . Тази Новина е пример .Не се подвеждайте към новини за Евроатлантизъм - ЕС има собствена Политика .Главния Прокурор на ЕС ще стигне до Надежда скоро .
10
6
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Управлявали са 7месеца.Шарлатанина Радев не е ПП.
9
0
 
6
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
Не става, подкрепете ни а после при първото сериозно противоречие вот на недоверие и правителството пада, нека се пробват да видят че така ще стане, Борисов сумати пари даде на Каракачански и Волен да са послушници :)
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наративът,че пп са протестна партия вече се изтърка. Та те управляват последните две години, резултатите са налице.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази запустяла баба,която използва държавата ни и нейния народ,е време да си седне на кльощавия и амортизиран ***.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали пдига пак сватба,явно има нужда да захлеби. Това е ленчето на деветдесетте години.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде още една евроатлантическа kpaдлa с форматиран мозък се обади!!