Бориславова се усъмни, че искането на оставката на Гешев от ГЕРБ е ПР ход

И после как да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ, пише тя иронично
Обновена: 11 май 2023 13:12 | 11 май 2023 13:11, Нели Христова
212
Бориславова се усъмни, че искането на оставката на Гешев от ГЕРБ е ПР ход
Снимка: БГНЕС

Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти не я гласува, без да кажеш и дума за промяна на Конституцията или за смяна на ВСС, може да бъде само и единствено ПР ход. Неубедителен. Слаб. Излишен. Това написа във Facebook Лена Бориславова от "Продължаваме промяната".

По-рано днес  кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, постави като приоритет освобождаването на Иван Гешев като главен прокурор. Габриела посочи като причина   уронването на престижа на съдебната власт.

Ето какво написа още Бориславова:

"Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти не я гласува, без да кажеш и дума за промяна на Конституцията или за смяна на ВСС, може да бъде само и единствено ПР ход. Неубедителен. Слаб. Излишен.

Както и да предлагаш среща, когато предварително знаеш, че другата страна не може да присъства. Явно не искаш среща или нямаш сериозни намерения към нея. И после как да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
5
 
12
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Госпожо Лена нали само това повтаряте сега защо пак не сте доволни или вече няма с какво да Лъжете шараните Госпожо Лена видя се че има образовани успешни лидери в ГЕРБ на европейско ниво без да са посещавали парапети Госпожо Лена скрийте се вече
102
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Млад Върбец Биографията й я знаем - хванала е правилния паpапет и оттам нещата са потръгнали. Сега и паpапетче ще му роди, за да може цял живот да го изнудва за издръжка и се е уредила. Това е постигнала.
101
4
 
10
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Махнете и не ни занимавайте с това недоразумение.
100
13
 
9
 
! Отговори
Млад Върбец преди 1 година
До чичака "Какво е постигнала Лена Бориславова в живота, че да се явява коментатор, критик, анализатор и прочее?" - Ами прочети биографията на Ленчето да видиш какво е постигнала. Само че за сега, щото Ленчето за разлика от тебе е млада върбичка още и тепърва има какво да постига. А ти, чичак на 50 години ко си постигнал ще споделиш ли?
99
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето ме кефи как им прави мазна контра на всичките простоттии на ГЕРБ дето сме се нагледали вече сумати години. Евала Ленче!
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена завижда ,че има опастност друга еро калинка да стане премиер , а не тя
97
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дръжте пара-пета :)
96
5
 
21
 
! Отговори
пари за безмозък преди 1 година
Кой лансира момичето от парапата да дава прогнози за времето и парламента ???
95
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мара е избрала 1 нещо което да се хареса на ПП/ДБ, но не знае, че ПП/ДБ няма как да подкрепят такова правителство след като изрично заявиха че няма как да подкрепят правителство на ГЕРБ. Иначе добра инициатива.
94
4
 
6
 
! Отговори
полюлей преди 1 година
Гешев е избран на практика единодушно от ВСС. Следващия който изберат няма да е ни най-малко по-добър от тоя тъпир. Защото цялата система е изградена, за да служи на ДпС!
93
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е постигнала Лена Бориславова в живота, че да се явява коментатор, критик, анализатор и прочее? Хванала един *** за дръжката и си позволява да коментира, айде нема нужда някаква метреса ще дава акъли.
92
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви чувам, пепейци и дебейци...??? Онемяхте ли?Настана време разделно....как ще гласувате ??? А ?За ГЕРБ и против Гешев, или за Гешев и против ГЕРБ....ааааахахахахааа....аааах, колко е тъжно да си избирател на ПП/ДБ...цял живот живееш с Хамлетовият комплекс - "да бъда или да не бъда" :)
91
4
 
29
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
Ленче, писна ми от тебе, пускай се по парапета, кацай на ***
90
14
 
7
 
! Отговори
ейй преди 1 година
ГЕРБ искат да правят неща, които Кирчо и Кокорчо искаха, но Баце ги спъваше. Обаче сега на Буци му се радвате, макар да е ясно, че е само поредната му лъжа. Какво стана когато тия заговориха за свалянето на Гешев. Помните ли как излязоха по ТВ всякакви юристи, адвокати, прокурори, Бойко и т.н. да казват, че това не става току така. Ама сега, когато неговата марионетка ви хвърля прах в очите и му се вързвате.
89
7
 
24
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
А не бе,ще назначи тебе, само че за хигиенист в сградата на министерството. Нея я познават в Европа, атебе в Чепърлянци,така че всяка жаба да си знае гьола
88
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е яла от пицата с кристали ,която убиеца семерджиев носеше на кирчо и аз съм наско
87
4
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
С всичко което правят и казват от ПП е видно, че просто не искат да участват във властта и да са лидери. Държат се като малки деца и заради това поведение цялата държава страда.
86
4
 
35
 
! Отговори
1234 преди 1 година
до къде го докарахме да чакаме пръ цлата на 2 моркова Лена да ни каже как да се управлява държавата....тя да прозре ПР акта на Герб... да се изкаже... божкеее
85
4
 
35
 
! Отговори
Лена, преди 1 година
Не защитава ГЕРБ, но бяхте канени от тях да вземете участие в кабинет. Вие - не, та не. Сега изобщо нямате право на коментари. Дали нещо е пиар, или не, друг ще отговаря. Вие сами се отказахте да сте лидери. Нещо като ИТН преди време. Сега е време да си спокойна, да изкараш спокойна бременност и след няколко месеца да станеш щастлива майка. Това е.
84
23
 
7
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Не мога да понасям Ленчето, но в случая е абсолютно права!!! Янаки Стоилов като правосъден министър вече иска оставаката на Гешев със същите мотиви, за които говори Мария Габриел. Очевидно ГЕРБ казват това, което цял народ иска, знаейки, че няма как да бъде изпълнено!