Бориславова се усъмни, че искането на оставката на Гешев от ГЕРБ е ПР ход

И после как да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ, пише тя иронично
Обновена: 11 май 2023 13:12 | 11 май 2023 13:11, Нели Христова
212
Бориславова се усъмни, че искането на оставката на Гешев от ГЕРБ е ПР ход
Снимка: БГНЕС

Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти не я гласува, без да кажеш и дума за промяна на Конституцията или за смяна на ВСС, може да бъде само и единствено ПР ход. Неубедителен. Слаб. Излишен. Това написа във Facebook Лена Бориславова от "Продължаваме промяната".

По-рано днес  кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, постави като приоритет освобождаването на Иван Гешев като главен прокурор. Габриела посочи като причина   уронването на престижа на съдебната власт.

Ето какво написа още Бориславова:

"Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти не я гласува, без да кажеш и дума за промяна на Конституцията или за смяна на ВСС, може да бъде само и единствено ПР ход. Неубедителен. Слаб. Излишен.

Както и да предлагаш среща, когато предварително знаеш, че другата страна не може да присъства. Явно не искаш среща или нямаш сериозни намерения към нея. И после как да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов изравни със земята пепейци и дебейци. Аре да ги видя сега как ще избягат от подкрепата на кабинета Габриел. Нещо повече... вече ще трябва да го направят от губеща позиция. Както се казва, шах и мат с пешката!
82
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчето ревнува щото Кирчо може да хареса повече Гаргамела! :)) Тя е точно негов тип, но класи над Ленчето. Нормално е да ревнува и да плюе змии и гущери.
81
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, моме Ленче, като те видя и се сещам за Марк Твен: "По-добре човек да мълчи и останалите да се чудят дали не е ***, отколкото да отвори уста и да разсее всички съмнения"!
80
4
 
27
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
ама за парапета не се съмняваше нали!
79
6
 
25
 
! Отговори
ДГД ПП преди 1 година
Ти коя беше?
78
5
 
28
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Аз пък се опасявам , че много ми приличаш на Емили тротинетката ,преди да станеш жена си била мъж нали?
77
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая не е добре
76
6
 
32
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Много е лошо, че няма самокритичност в ппдб ( а и не само там) , липсата на странична гледна точка много им вреди. Защото действията , а и бездействията ги представиха достатъчно. А тази леля си остана парапетна пеперуда с никакво правни познания. Което не е достатъчно. Освен за кИци. Нали обеща да не се излага, то вече е неудобно.
75
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84 - Ам ... аз съм за ГЕРБ и съм съгасен с Ленчето тук. ПП няма да се колаират с тях, така или иначе.
74
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
.. събра им очите Габриел, сега тези канадски ливади и мутресите им потънаха в теории на конспирацията.
73
3
 
16
 
! Отговори
Наивен простак преди 1 година
Не само Каскета а и всички *** да се измитат. Ще стане само когато народът каже, "Грабвайте телата" и камъни и дърве.....
72
3
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Къде са Кирю и Асан? Какво правят? А сега де? :))))))))))))))))))))))))))))
71
6
 
27
 
! Отговори
Какво дилема преди 1 година
Парапет или жираф??
70
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът за ПП изобщо не беше Гешев, а да си сложат "свой" човек за главен прокурор, кокто веднъж се изпусна Киро просто. Гешев бе доста толерантен към нарушителя на конституцията Кирил Петков, изнеслата секретна информация Лена Бориславова и сключилият корупционни сделки натъмно, Асен Василев, относно газа, батериите и др. Страх, че новият главен прокурор няма да бъде толкова толерантен, тресе ПП.
69
7
 
20
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
Хубаво съчинение си написал другарю,но пилците се броят наесен!...А Магнитски нищо не може да нареди защото първо е починал преди 15 години и второ няма никакво отношение към нас,въпреки хвърлените милиони от Белград и Дубай към двама американски лобисти! Слаба ракия сте !!!
68
5
 
25
 
! Отговори
Е, имах си аз преди 1 година
Е, имах си аз, да не се. Докога ще ни занимавате с хора с лабилна психика? Май наистина ще трябва да се мине през следващи избори и дано се отървем окончателно от тях. Това не се издържа.
67
6
 
25
 
! Отговори
Чичо Сам от Тексас преди 1 година
Дръж се здраво за...... парапета, Ленче !
66
7
 
17
 
! Отговори
До Азимов преди 1 година
Азимов, семплата не се досеща, тя така си ги пляка без да мисли много-много. Важното е в светлината на прожекторите да е, пък с какво - с каквото дойде, ако ще и парапет да е с неправилен ъгъл.
65
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче , прекалено толерантна си , като им казващ , че се съмняваш за PR ходовете на ГЕрП - това и децата вече го разбраха ! Всъщност Мария Неделчева следва сляпо опорките на банкянския бабуин (ББ) и бавно и неусетно се превръща в негова маша и перачка на имидж .А от ББ - само тарикатлъци на дребно и котешки каваци , само и само да не квартирува при бай Ставри ...
64
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе не ви ли прави впечатление че докато "нашите" избраници се занимават с "политики" всичко около нас се разпада? Никой вече не говори за реалните проблеми. Никой не говори за реформи и как да направим системата по добра. Как да се възроди индустрията и селското стопанство.....как да се задържат младите хората в България. Вече няма абсолютна никаква стратегия в тая "държава". Никаква мисъл за бъдещето. Всичко се прави от днес за утре и каквото стане. И до кога така?