Николов: US посолството инсталира това правителство

По думите на депутата ставаме свидетели на държавен преврат
7 юни 2023 21:00, Йоана Цонева
71

Можем да отричаме и захаросваме реалността, но това тя е такава, а въпросът бил кои са хората, които имат доблестта да говорят за това. Това заяви депутатът от "Възраждане" Деян Николов.

"Ставаме свидетели на държавен преврат. Имаме смелостта да кажем на глас това, което цялото общество знае, но не смее да каже. Тези, които извършват преврата, са се записали и пуснаха записа. Несериозно е да се очаква посланиците да излязат и да кажат, че контролират България. Американското посолство инсталира това правителство", каза той.

"Организирахме протеста от вчера за днес, нека да видим в събота. Успяват да успят българския народ", отбеляза Николов и добави, че не са в комуникация с "Има такъв народ" и не знаят дали да очакват подкрепа от тях на протеста тази събота.

"Очакваме българският народ да излезе и да направи това, което е редно, когато националната ни сигурност е застрашена - да си защитим държавата и родината. Не е нормално ПП и ДБ, които съществуват, за да се борят с мафията, да направят общо правителство. Не е нормално да правят конституционна реформа в стаята на ДПС", подчерта депутатът от "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

Главният прокурор Иван Гешев иска сваляне на депутатския имунитет на двама народни представители от "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев.

"Нашите двама народни представители бяха бити от полицаите на протестите. Имаме видеа от случаите, ще ги предоставим и ще ги публикуваме отново. Двамата сами ще се откажат от имунитетите си. Нашата битка с Гешев е отдавна, искаше да заличи партията ни. Притиснат е до стената, системата го захвърли и съм леко изненадан, че той реши да се бие и бори. Интересно е как идеята на Христо Иванов ще спаси имунитета на Борисов за 6 месеца. Нито Борисов, нито Кирил Петков сам ще се откаже от имунитета си", коментира Николов.

Депутатът от "Възраждане" очаква управляващата коалиция да се разпадне след местните избори. А ролята на партията била да се готвят да управляват България. Подготвили са множество законопроекти и биха подкрепили всеки добър законопроект на останалите партии, стана ясно още от думите на Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 52 Кой европейски народ бе Украйна,каква се явява в ЕС,че не е ясно.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво, протестите ще са огромни срещу тези г а дове
51
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
сезирам Прокуратурата проверка на това нещо използващо малолетни,насаждащи расизъм,насилие и опити отнемането на Права на Свободни хора!има едно заведение с надписи...в България *** насаждат омраза към Еврейският Народ...фашизъм платен от путин,обслужван от роби на митрофанова-решетников-пеевски-бсп???позорно и престъпно!!!
50
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
където и да срещнете...руските агенти от *** по земите на Българите...бой...бой по БГ като Апостола биел турските ен.ч.ри...бийте руските,опитващи да отнеман Свободата на децата ви!!!ограбили вашите животи и тези на родителите ви!!!това е Воина...тени я орявиха с цел дави уплашат...Страхливци ли сте???децата ви ви гледат!!!България ви гледа!два файтона от гетата на митрофанова ви налага как да живеете?!?!ами заявете как искате да живеете...ако сте...Българи!
49
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
еФшронюз ако това нещо използващо малолетни с цел избягване наказателна,налагащи фашизъм,ви е "новината","безпристрастната","свободната"да обслужваш фашисти и убийци на жени и деца, да облъчвате хората 24 ч с опорките на копейкин спуснати му от путин...си е зависимости,Българите си имат Бог и ценностите му...ще разочароват манипулиращите ги като вас и насаждащи им приемането на...убийства от путин и робите му!!!
48
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
и до кога превзетиот кгб ще дават трибуна на фашисти?евронюз ни облъчва 24 часа с пропагандата и опорните на путин през копейкин излъчвайки пропагандата им на всеки 30 мин.,не вярвам и не гледам подобни...или са зависими и им плаща путин...или пак им плаща путин!има Бог дал ни животите като Свободни!има и САЩ...Бог да пази САЩ и Свободният,гаранция Свободата ни...и Бог!!!да е 3-та СВ...Свободата няма цена
47
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
предлагам на руският роб да направи анкета---форд мустанг или лада,долар или рубла...плажовете на Маями или сИбир!Свободен или крепостен в 21 век!тоя използваше малолетни атакуващи Свободни пред едно кино отнемащи им Права!това нещо ли ще ви води към просперитет?този ли ще ви гарантира Свободата и хляба?да сте ги чули да говорят за хляба ви?надъхват ви да...мразите!!!нагли фашисти сър!бой където и да срещнете изрожденски фашист!Война е..те ни я обявиха в опит да ни уплашат и отнемат Свободата!
46
8
 
9
 
! Отговори
Д.Г преди 10 месеца
По- добре от американското отколкото от руското. Постоянно ни набиват в главите, че видиш ли сме управлявани от лошия запад, но истината е, че не сме се откъсвали от лапите на уж "братска" Русия. То и заради това сме на това дередже толкова много години.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е нормално в българския парламент да има терористична проруска партия, обслужваща интересите на Кремъл, която налага цензура на изказванията на депутатите от управляващите партии. Не е нормално лидерът й да се държи агресивно и да заплашва и манипулира гражданите, че натовските бази били заплаха за националната сигурност.
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако мислиш , че са много хората , които ти вярват на абсурдите. Всъщност на протеста се видя колко са.
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом искате лайф като в Америка, много скоро ще го получите. Ще се трепете едни-други по улиците, като американско гето, за кеф на робовладелците ви.
42
1
 
4
 
! Отговори
Ми.. преди 10 месеца
Така е! Кировите думи! Не мойте!Той го потвърди..
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То е ясно ако не е от Русия ще е от СаЩ ние сме все по зависими васали и идентичността ни ще изчезне лека полека
40
18
 
8
 
! Отговори
мммммм..... преди 10 месеца
Мед ми капе на сърцето като слушам как копейкаджиите вият на умрело......мммм...кеф
39
17
 
12
 
! Отговори
Елена преди 10 месеца
Ха,ха,ха а вас кой ви управлява? Руското посолство начело с Митрофанова.Кий поздравява лично Костя- Митрофанова Е???? Не насаждайте омраза,не настройвате народа Ясно!
38
13
 
7
 
! Отговори
Вихо преди 10 месеца
Поредният *** от комунистическото минало.
37
8
 
18
 
! Отговори
Евроатлантиците са преди 10 месеца
Толко т ъпи, че дори Посланика на САЩ да излезе и заяви по ТV, че управлява България, те ще твърдят че Путин ни управлява o О !!
36
1
 
0
 
! Отговори
до ... преди 10 месеца
БЕЛИТЕ ХОРА ЛАЙФАТ В ДУБАЙ, В ИСПАНИЯ ....
35
3
 
9
 
! Отговори
До 33 преди 10 месеца
Ти май никога не сиживял в САЩ или дажи бил като турист там! Нямаш представа за какво говориш!
34
6
 
12
 
! Отговори
Истина преди 10 месеца
Когато нещата се влошат още ще има нов народен съд. Пак след 50 години някой ще си мисли, че са избили интелигенцията, а реално ще бъдат избити държавни предатели и семействата им!