Фандъкова: ГЕРБ ще има силен кандидат за кмет на София

В партията нямало спорове около номинацията
12 сеп 2023 21:22, Александър Попов
46
Фандъкова: ГЕРБ ще има силен кандидат за кмет на София
Снимка: БГНЕС

В ГЕРБ спорове около кандидатурата за кмет на София няма, има варианти. Ще имаме собствена, силна кандидатура, със сигурност. Която да може да продължи промяната и развитието на града с качествата си. Има различни варианти, когато приключи обсъждането – ще вземем решение и ще го обявим', заяви пред Нова Нюз настоящият градоначалник на столицата Йорданка Фандъкова.

Според нея в предизборната кампания се изговарят много приказки, но реализацията след това изисква познания, опит и енергия. Именно за това от партията щели да разчитат на нови хора, експерти в своята област, както и на гражданско участие.

След като изтече мандатът ѝ, Фандъкова отхвърли вероятността да стане министър в ротационното правителство „Денков – Габриел”.

"Имам месец и половина много сериозна и тежка работа, за да приключа част от проектите и да започна някои от тях. Искам да оставя в наследство възможност работата за града да продължи", допълни тя.

Фандъкова има притеснения около бюджета на София, тъй като политически групи дават заявки да не подкрепят сметката.

"Да останем без бюджет означава не само блокиране на част от работата, но и да няма средства за новите групи в детските градини. Ако той не бъде приет, следващият кмет много трудно ще приключи годината. Надявам се бюджетът, както и работата за София да не станат заложник на предстоящите избори”, предупреди столичният кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Фандъковасофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
бойко преди 7 месеца
След фандъка и магаре да сложа, все ще е по-добро кметче
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И името му започва с буквата Й ли ?
38
0
 
2
 
! Отговори
А,ще има преди 7 месеца
Само дето не смее да каже кой е,за да няма смях в залата.
37
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
освен георги георгиев които е председател на сос и управляваше софия поддиктата на борисов няма по подготвен фандъкова е кукла на конци
36
2
 
3
 
! Отговори
its me преди 7 месеца
тая е не само за съд и наказание, такива наказания няма еднолични, цялата й рода до корен е за съдКомунистически народен съд за тая
35
1
 
2
 
! Отговори
Има ли преди 7 месеца
...някой с глава на раменете който да не разбира,че паветата се редят два пъти предизборно? Комунизмът още не си е отишъл по тия ширини! Трябва ли да забравим, как Графа го редица шест месеца повече,да накарат софиянци да газят в пясъка,и то точно преди изборите? Или да забравим,как бяха заринали София в ***,да злепоставят кмета/Борисов/, че им спрял далаверите? Нищо ново под слънцето!
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Eй , поживя си тая инак ограничена женица -марионетна кметица ! -жива пепеляшка от приказките ! -късмет Бе !
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тая 4 мандата не може да нареди 500 павета, пък и тръгнала да се хвали.Селска безсрамница
32
1
 
6
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 7 месеца
Хубаво е да си мечтател!И най-важното.......безплатно е.
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Затова София изглежда като бонище
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво стана с паветата наредиха ли ги?
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
30 Дедите на ДС принца Васил Терзиев Мазното, не са кореняци софиянци, дошли са голи и боси, направо от партизанските землянки, някъде от пловдивските села..
28
8
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 7 месеца
Фандъчке, ти си олицетворение на кражба на пари за изборите в полза на Банкя. Какъвто и кмет да предложите ще бъде чудесно ако най-накрая не фалшифицирате изборите и ЗАГУБИТЕ!!! Поне в София, където и на ниво районен кмет сте адски нежелани!
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Винаги гласувам за ГЕРБ, но последните два мандата на Фандъкова са разочарование. Сравнявам с Варна, Пловдив, Бургас, само БГ градове... слабо, много слабо. Центъра най-грозен, новите пешеходни зони на булевардите пак плочки, не виждат ли, че е по-добре, здраво ако се асфалтира, велоалеи нещо?
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По принцип е добре кметът да е софиянец.
25
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Уcneшeн kмeт!
24
5
 
13
 
! Отговори
до 27 преди 7 месеца
Най-успешният ни кмет на всички времена е бил хидроинженер - истински, не като турчина от сараите. Но не разбирам как учителка по руски от провинцията може да свърши работа като кмет, и то без никакъв опит в подобна сфера. А и това, че винаги може да се пръждоса за Пичковци, след като окепази града, също не ме успокоява.
23
11
 
11
 
! Отговори
Софиянец преди 7 месеца
Фандъкова е като бяла лястовица в българската политика! За три мандата ,единствените компромати ,които откриха щатните плювачи ,бяха ...че била учителка по руски и не била от София! И някакви виртуални кражби се въртят в Тро'ллските глави! Ако е имало такива,отдавна да са задействани Прокуратурата! Или може би те смятат, ако бяха на нейно място,колко биха откраднали?
22
5
 
9
 
! Отговори
Плача преди 7 месеца
Няма по-силен от теб, Данооо! На кого ни оставяш. Милиони (неокрадени) ще скърбят за теб. Кой ся ще ми застрои градинката пред блока. Мъкааа
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кажете ,че ще махнете паветата по булевардите и гласът ми е ваш!!!