bTV с позиция за Хекимян: Оценяваме създалата се ситуация много сериозно

От телевизията са ограничили веднага достъпа на кандидата за кмет до нюзрума
25 сеп 2023 12:01, Красимир Ангелов
79
bTV с позиция за Хекимян: Оценяваме създалата се ситуация много сериозно

bTV Media Group излезе с официална позиция по повод номинацията на доскорошния директор на отдел "Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията Антон  Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

Още по темата
"bTV оценява въздействието от създалата се ситуация много сериозно и наш първостепенен приоритет продължава да бъде да се придържаме към редакционните ни насоки и да отразяваме новините безпристрастно и обективно", заяви Главният изпълнителен директор и изпълняващ длъжността директор на "Новини, актуални предавания и спорт" Ралф Бартолaйт.
 
От телевизията подчертават, че веднага след отправеното искане, bTV е приело оставката на Хекимян и незабавно е ограничило достъпа му до нюзрума на bTV.

"Макар да сме напълно уверени в качеството, таланта и ангажираността на редакционния екип към обективността на новините, bTV Media Group въвежда редица мерки, които планира да приложи през предстоящия изборен сезон, с цел да защити името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България", се чете в позицията на телевизията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
5
 
! Отговори
Тотев преди 7 месеца
Альо-о, БТВ! ЧЕСТИТ НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ КМЕТ НА НЕЗАВИСИМАТА МЕДИЯ! Имам предложение! Пратете на помощ на др.Хекимян независимата журналистка Цветито Ризова, шестата плочка Трифонова Натали, Ухилените като варени тикви Николаос и Сашко Кадиев! Не го оставяйте сам в такъв важен момент, че с тези меки китки, горкият, може и да не бъде избран! А и ви са в повече шутовете и Калинките! ПОМАГАЙТЕ! УТРЕ БОКО ТИКВАТА ПАК НА ВАС ЩЕ ПОМАГА!Тотев - независим гласоподавател
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чудя се БТВ как удържаха да са толкова обективни и деполитизирани досега?
68
0
 
6
 
! Отговори
А,видяхме ви, преди 7 месеца
Що за обективна телевизия сте.Сега очакваме Хекимян да е по цял ден в бТВ и да обикаля от студио в студио.Сигурно и в Гласът на България " ще пропее.
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хахаха. Нито БТВ е обективна медия, нито Антон ще бъде обективен педо кмет. Ще има соросогъзоблизане и отприщване на гей парадите в София.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Честито на всички столичани! Ще си имате кмет мисирка!
65
2
 
8
 
! Отговори
Ivan преди 7 месеца
За да напусне БТВ на Хекимян му е обещано, че избирането му за кмет е абсолютно сигурно!!! За това говори щастливо усмихнатото му и уверено лице, което иска да каже - аз съм вече кмет на София, избран съм и съм Ви благодарен за гласовете!
64
2
 
18
 
! Отговори
бойкоТВ преди 7 месеца
Хекимян е бил 19 г. в бТВ. Дали не са му спускали какво да пише и как да редактира, след като Боеко лично го познава и лично го е поканил да стане техен кандидат за кмет?
63
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Говореше се, че Герджиков се е пазарил да се прави на кандидат за президент срещу апартамент. Сигурно е Хекимян е така, ще се разбере. Един месец срам, после цял живот апартамент с асансьор. И Цачева беше така
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цветанов сутрин си влизаше в БТВ като у дома си. А той сега се прави на независим. И телевизията е гола вода
61
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Арменец без пари не работи. Хихи-мян е взимал пачки от дон Буци и затова сега е длъжник. Ще се отблагодари като кандидат за кмет, че никой друг не пожела да изпие горчивата чаша от 18 г. кражби и безхаберие в столицата.
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ГЕРБтв е положението. То си им личеше отдалеч, де. Тенденциозно предаване на новините, информацията, успяха да изперат тиквун и да се върне на бял кон отново в управлението. миш0ци с миш0ци
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
стана ли ясно, че Хикимян е следвал заръки от ГЕРБ през времето, когато беше директор или някой си мисли, че ей така случайно е номиниран?!? Не се знае какви услуги е правил на герберастите, но за да го номинират явно са сметнали, че е "заслужил"
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тея от БТВ са мн смешни. Все едно този впера е станал от Герб и изведнъж ,,ние веднага му спряхме достъпа до нюзрума,,! Щеше да е смешно ако не беше жалко!
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И да оценявате ситуацията,и да не я оценявате,лъсна зависимостта ви от ГЕРБ.Много ваши журналисти не крият пристрастията си или лошо ги крият,а вие от ръководството се правите,че не го забелязвате.Резултат-сринат имидж.
56
1
 
17
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 7 месеца
Нацапаха гащите от бтв
55
2
 
22
 
! Отговори
1234 преди 7 месеца
А се скъсаха да се подмазват на хекимянчо на прощалното парти. Пълна гнусотия отвсякъде!
54
3
 
26
 
! Отговори
Гагарин преди 7 месеца
Кой нормален ще гласува за този?!?БТВ отдавна не ги гледам.
53
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Смешна работа са това в БТВ. Те от години обслужват властта и това е повече от очевидно. Както и Нова между другото. Видя се, че поне в най-големите телевизии няма независимост и обективност!
52
2
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
"Оценяваме създалата се ситуация много сериозно, но е в правомощията на собственика да прехвърля служители от един отдел в друг без да информира предварително за това прекият ръководител на служителя, трудовият договор на Хекимян е сключен с централата на ГЕРБ, тоест директно с фирмата майка, затова не се налагат промени в трудово-правните взаимоотношения между Хекимян и Гроб! С това се изчерпва казуса според Бойко ТВ!
51
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-правилно ще е всички, които можем да се махнем оттук и да ви оставим тези 40-50000 дето се превзели всичко да се оправяте сами.