bTV с позиция за Хекимян: Оценяваме създалата се ситуация много сериозно

От телевизията са ограничили веднага достъпа на кандидата за кмет до нюзрума
25 сеп 2023 12:01, Красимир Ангелов
79
bTV с позиция за Хекимян: Оценяваме създалата се ситуация много сериозно

bTV Media Group излезе с официална позиция по повод номинацията на доскорошния директор на отдел "Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията Антон  Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

Още по темата
"bTV оценява въздействието от създалата се ситуация много сериозно и наш първостепенен приоритет продължава да бъде да се придържаме към редакционните ни насоки и да отразяваме новините безпристрастно и обективно", заяви Главният изпълнителен директор и изпълняващ длъжността директор на "Новини, актуални предавания и спорт" Ралф Бартолaйт.
 
От телевизията подчертават, че веднага след отправеното искане, bTV е приело оставката на Хекимян и незабавно е ограничило достъпа му до нюзрума на bTV.

"Макар да сме напълно уверени в качеството, таланта и ангажираността на редакционния екип към обективността на новините, bTV Media Group въвежда редица мерки, които планира да приложи през предстоящия изборен сезон, с цел да защити името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България", се чете в позицията на телевизията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
От 20год бил в София... Ей, аман от пpoвeнcъри. При толкова достойни почетни граждани на София, разбирам да е зам-кмет, за ония с панелките у ливадите. Да им гони на тях интереса. Но аз за себе си искам човек, отраснал като мен и прабаба ми в този град, а не някво мйekaщо napвeню!
9
0
 
11
 
! Отговори
Еха, преди 8 месеца
Супер!!! Предлагам на Хекимянчо да си вземе сега в щаба целия нюзрум на БТВ-то,ако не му стигат и от НОВА да взима, те са такива обективни и безпристрастни
8
0
 
17
 
! Отговори
Перниканец преди 8 месеца
"с цел да защити името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България" ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДА.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Знаеме, Босфорт ТВ
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега да бтв да се прекръсти на ГЕРБ ТВ..
5
2
 
18
 
! Отговори
Mitaka преди 8 месеца
Много несериозна постъпка от Хекимян.Хем вреди на себе си като загуби ( че и ако спечели) хем подкопава вярата във медиите като цяло.
4
0
 
15
 
! Отговори
преди 8 месеца
Обективна и надеждна... дали :D
3
1
 
15
 
! Отговори
Mitaka преди 8 месеца
Да сега ходи обяснявай, че не са имали нищо с Герб.Предполагам, че сега на всички в БТВ ще им сложат неустойка - който се кандидатира от Герб 5 млн глоба. От ППДБ може :)
2
1
 
12
 
! Отговори
Дони преди 8 месеца
Неизбираем!
1
0
 
10
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
Вервам на всички мисирски слуги у колонията... ===)))