Вотът в София: Терзиев води с 10% на Хекимян, Ваня Григорова трета

Това сочат данните на Центъра за анализи и маркетинг
385
Вотът в София: Терзиев води с 10% на Хекимян, Ваня Григорова трета
Колаж: БГНЕС

Васил Терзиев тръгва в кампанията за кмет на София с близо 10% разлика с втория Антон Хекимян. Това сочи изследване на Центъра за анализи и маркетинг е проведено в периода 30 септември - 3 октомври сред 1003 пълнолетни, реализирано със собствени средства на агенцията.

33,8% на сто от анкетираните ще пуснат бюлетина за кандидата на ПП-ДБ, докато за Хекимян биха дали гласа си 23,7%.

Според проучването, Васил Терзиев би спечелил на втори тур.

Резултатите от проучването сочат 13,8% за кандидата на БСП Ваня Григорова, 10,2% за кандидата на „Възраждане“ Деян Николов. 4,6% от хората ще дадат гласа си за Вили Лилков, а 3% за кандидата на "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

"Вече като вземем коя листа за общински съветници ще гласуват, виждаме, че коалиция ПП-ДБ и "Спаси София" има 35% от вероятните гласуващи, коалицията ГЕРБ-СДС – около 25%, което е стесняване на разликата спрямо парламентарните избори. На парламентарните избори разликата беше почти 15% като ГЕРБ беше около 25 – виждаме, че те не са загубили много. ПП малко са загубили, т.е. щетата от сглобката е по-тежка за ПП, не е голяма, но все пак се усеща", заяви директорът на Центъра за анализи и маркетинг Юлий Павлов.

Изследването на Центъра за анализи и маркетинг е проведено в периода 30 септември - 3 октомври сред 1003 пълнолетни, реализирано със собствени средства на агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
0
 
1
 
! Отговори
Един софиянец преди 6 месеца
Балотажа е Терзиев срещу Григорова. Тогава ГЕРБ ще подкрепят БСП, защото тя е истинският кандидат на ГЕРБ, а не Хекимян - той е само за заблуда да загуби с чест един вид. Така Бойко ще затрие ПП/ДБ и десните а ще си има безсилен червен кмет но общински съвет от ГЕРБ защото кмета без подкрепа от общински съвет не може да прави нищо. Така уж кмета сменен но нищо ново няма. Мислете!
300
0
 
2
 
! Отговори
до 304 преди 6 месеца
Няма шанс Григорова. Има подкрепата само на БСП, а те нямат кой знае каква способност да привличат други гласове освен на твърдия си електорат и тук-таме на периферията си. Трябваше опозицията да излъчи само един кандидат, но нейсе.
299
0
 
1
 
! Отговори
До 321 преди 6 месеца
До Анонимен От думите ви разбирам, че сте съгласен тези, които тъпчиха роднините ни, откраднаха парите на българите 90-те години - изработени от всички работещи българи, лишиха ни от равен старт след 10 ноември 1990 г. да вземат отново политическата власт!? Това е срамно! Бившите червени феодали, техните деца и внуци днес ни внушават, че няма ляво, няма дясно! Това е най-голямата заблуда, която цели след като присвоиха всички пари и активи в България, да вземат и политическата власт!
298
0
 
4
 
! Отговори
Стара новина! преди 6 месеца
А, днешният дебат по Дарик радио не се коментира! Защо ли!? Защото отрочето на ДС се изложи!
297
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 319...не мислиш правилно...така ставаме същите като тях...Имах дядо убит по 9вети..и имах проблеми със соц.власт...Нека това да остане в миналото...деца и внуци не трябва да плащат за грешките...а може да не са грешки..всеки е работил да изхрани семейство..Пак ще повторя...нека не ставаме като тези които избиха хиляди от 1944 до 1990...
296
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зад Ваня стои БСП...при Радев беше така и се видя до къде ни докара...Така че язък за момичето..като цяло я харесвам .....
295
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Юлий Павлов не ти вярваме- как син на доскорошен враг на народа ДС ще бъде кмет на София- няма кой да гласува за деца и внуци на хора издигнали ТЕРОРИЗМА В КУЛТ И ДЪЛБОКА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ПОКОЛЕНИЕТО НА ТЕРОРИСТИТЕ ИЗБИВАЛИ НАРЕД- ДВ БР 25 ОТ 25 МАРТ 1967Г- НАРОДНА ПЕНСИЯ ДО ТРЕТО КОЛЯНО И СВАТСТВО...
294
0
 
2
 
! Отговори
България днес преди 6 месеца
Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !
293
0
 
2
 
! Отговори
Lorda преди 6 месеца
Социолог, кадето и да го видиш лопатата в главата и плитко заравяне, че като се сетиш за продажната му мутра да го изровиш по лесно и пак бой. Продажни ***.
292
0
 
2
 
! Отговори
СТЪКМЕНИ СОЦИОЛОЗИ преди 6 месеца
КАК ДА НЕ СИ ви ТУРИ ЧОВЕК НА ................АЙДЕ ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ
291
2
 
4
 
! Отговори
гошо преди 6 месеца
На времето Бойко си намери магаре и го направи Президент, сега ново магаре с надежда да стане кмет. Само магаре не е управлявало столицата...
290
2
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 6 месеца
Учени от Института по шменти капели откриха нова единица за измерване на гъвкавост в кръста - 1 Хекимян. Тя отчита как за секунди човек може да се завърти на 180 градуса, без да си мръдне краката. :))))
289
2
 
7
 
! Отговори
Абисиния преди 6 месеца
В нашата махала Ванчето е първа!
288
3
 
14
 
! Отговори
Стоян преди 6 месеца
Това е наистина притеснително. Терзиев няма и представа как да управлява такъв голям град!
287
8
 
9
 
! Отговори
хекимян е гей преди 6 месеца
и никой не ще да гласува за такива
286
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен Според проучването на центъра за изследвания и маркетинг академик Денков е с рейтинг 36%, а Румен Радев с 32%. 24,8% вярват в президенството!
285
1
 
4
 
! Отговори
Бунгар преди 6 месеца
Службите бивши,разбирай настоящи трябва да имат на възлови места и позиции свои хора.Всичко е организирано и изпипано от далече.Не е случайно и това проучване за неговите проценти и преднина пред другите кандидати за кметския пост.
284
2
 
6
 
! Отговори
КО, НЕ ! преди 6 месеца
Като гледам прогнозите на т.нар. СОЦ. АГЕНЦИИ и ако са точни (убеден съм, че не е така, а има МAHИ.ПУЛАЦИЯ) се чудя защо направо не издугнаха дружно ГЕРБ/СДС, ПП/ДБ и ДПС направо Делян Пеевски за кандидат на София. Поне всичко щеше да е ясно, а сега изглежда като да ИМАМЕ ИЗБОР.
283
4
 
7
 
! Отговори
ГH.ИЛИ ЯБЪЛКИ преди 6 месеца
Голям срам ще е ако на втори тур останат ДС и БТВ. Силно се надявам Ваня Григорова да остане на втори тур. ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ НАИСТИНА ИНТЕРЕСНО! В противен случай ИЗБОР ПРОСТО НЯМА!
282
4
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
Маладите *** и наркомани ще гласуват за внучето на ДС, старите реститути и техните домочадия ще гласуват за Вили Витков, за суека на Баце ще гласуват облажилите се от влстта на трите мандата на безличната Фандъкова. Истинските мъже ще подкрепят умната и хубава Ваня. Деян Николов обира вота на патриотите и македонците, които няма да гласуват за Ваня.