В някои места 100 гласа могат да изберат общински съветник

Важно е да се гласува
6 окт 2023 11:00, Росен Стойчев
6
В някои места 100 гласа могат да изберат общински съветник
Снимка: БГНЕС

Платформата "Аз гласувам" дава информация за необходимия брой гласове при избор на общински съветник или кмет в дадено населено място.

Местните избори са много горещи, те са най-оспорваната изборна  битка, отбеляза пред БНР Ива Лазарова от Института за развитие на публичната среда.

Още по темата
"Трябва обаче да си задаваме въпроса дали тя е такава заради някакви неустоими стимули да се спечели местната власт, или кандидатите имат пред себе си визия за техните управленски задължения".

Местната власт е най-близо до разрешаване на нашите ежедневни проблеми, напомни Лазарова .

"Важно е да се гласува. В малките населени места има реална възможност 100 гласа да изберат общински съветник".

Партиите търсят лица, които не са обвързани с партийните централи, обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
България днес преди 6 месеца
Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като ще е общински съветник, като ще работи за благото на живеещите в общината, НЕ бива да е партиен. Всички, които са партийни кандидати, са СЪВИНОВНИ , съотговорни за политиките, които прилага тяйното ръководство на държавно ниво. Всички.Който е за партиите, пращащи оръжие за Украйна и НЕПУБЛИКУВАЩИ броя на жертвоте там, а те са стотици хиляди) е част от убийствата, част от масовото изтребление на здрави мади хора.Това нило НАЙ-ЕВТИНИЯТ начин да навредят на Русия (дуни на поне 3 външни министр
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В такива общини, където са мнозинство ще имат и кметове. Дори в и сластни, където са много, ако издигнат примерно в Пазарджик и масово гласуват за техния човек, ще имат кмет. Спасява ни, че самите те са делят.
3
0
 
5
 
! Отговори
Полския тръмбеж преди 6 месеца
Тука пълно с неграмотни съветници от романизирани те села дето не знаят български,камо ли да четат и пишат!Вече я няма България!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега разбирам защо куцо, кьораво и сакато е кандидат. Дет се вика, семейството, приятелите за по бира и братовчедите и си готов. Нищо, че не можеш за себе си нищо да свършиш, какво остава да си полезен за другите.
1
0
 
1
 
! Отговори
Пеефффски : преди 6 месеца
Така е! Даже вече сме им го избрали бухахахахахаха мухахахахахахахаха