Трима в ареста за купуване на гласове във Великотърновско

Единият задържан е криминално проявен
10
Трима в ареста за купуване на гласове във Великотърновско
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска операция се провежда във Велико Търново срещу нарушения и престъпления на политическите права на гражданите и на изборното законодателство, предаде БНР.

Трима са арестувани по сигнали за изборни нарушения. Единият от тях е на 50 години от Велико Търново, за когото има сигнали за купуване на гласове. Той е криминално проявен и се занимава с икономически престъпления.

Другите двама задържани са от село Водолей.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Велико търновополиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Съжалявам да го кажа но града не е в добро състояние. На Беляковска чешма не може да се премине за Била. Заобикаля се с километри поне за пешеходците. На Триъгълника в парка срещу мола е много шумно и всеки си спира колата където си поиска. Играе се футбол на улицата въпреки че в съседство на Полтава има игрище , то по рядко се ползва. Много е шумно. Никой не пази чистачките чистят , но хората не пазят което е странно. Общо взето всеки си прави каквото иска но не е редно да пречи на останалите.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никога не съобщават за кого се купуват гласовете. Трябва при установяване на партията или лицето за което се купуват гласове да се конфискува цялото имущество и да не се допуска тази партия или лице да участва в избори. Като закона за конфискация на мпс искаме но за корумпирани политици. Нали има доказан ефект този закон
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радев добре я измисли тая практика. Секва ги, но не достатъчно, че да тръгнат да ревтунят в Хага и направо ги реже през кръста. А сега, когато го няма ала-бала теглено от трактор, ще стане забавно.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"хем търговията с гласове е престъпление, хем гласуването (за определена партия или въобще) не е задължително! ПАРАДОКС!Не е парадокс, защото нито забраната за продажба на гласове, нито незадължението за гласуване, си противоречат.