Нинова се скара на Григорова: Погледни си телефона!

Ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук, предупреждават от БСП
2 ное 2023 14:56, Нели Христова
178
Нинова се скара на Григорова: Погледни си телефона!
Снимка: БГНЕС

От БСП излязоха с остра позиция относно спекулации за Ваня Григорова.

"Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София и кандидата на БСП Ваня Григорова срещу националното ръководство и партията, която не била нужна на втори тур. Предупреждавам - правите грешка и ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук. Ще навредите на Григорова".

Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички гласували за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са необходими и сега. За съжаление и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още повече, че всичко изговорено дотук е дълбоко невярно. Градската организация няма право да одобрява и регистрира кандидат. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за  Ваня Григорова. А регистрацията  за изборите става с подписа на председателя на партията. Без този подпис не може да е кандидат.

Разбираме какво се цели, но някои хора си изпускат нервите. Овладейте си личните амбиции до понеделник, защото залогът е много по-голям от тях - промяна на 18-годишно лошо, крадливо и порочно управление на модела "ГЕРБ" в София, завърши Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
-_- преди 6 месеца
успяха да откраднат вота на над 400 000 българи
122
1
 
3
 
! Отговори
ЧУДО преди 6 месеца
Чудо кандидати за кмет на София- ромка и гей....Браво...Гласувайте в неделя.
121
0
 
4
 
! Отговори
Магелан преди 6 месеца
Шок и ужас.Ха,ха,ха Дъщерята на Че Гевара камарад Нинова не се учи от грешките си.За втори път право голяма грешка че издига абциозни леви елементи и после е захвърлена и недооценена.Първия път беше,мама лютчика люблю Радев.А соца е псевдопрофсъюзния лидер Костова.
120
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 месеца
Ванчето няма да краде. Ромите не крадат никога.
119
0
 
4
 
! Отговори
Нинова и партийката преди 6 месеца
И представляват червените олигарси. Ваня пее в друг хор. Няма как да направят дует. Едната е крадлива комунистка от СДС, другата цъфна от нищото като убедена социялдемократка. А това е нещото, което липсва на българската политика. За това хората припознават Ваня и помоща от политбюрото няма да и е нужна да спечели в неделя. Време е за едно по справедливо разпределение на принадената стойност и прекратяване на частното участие в специфични за общината и държавата обществени дейности.
118
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Корни, почини си! Ваня има шанс и без твоята подкрепа
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нинова си вкара таралеж в гаштите, втори път! Ще и вземат партията!
116
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И на тия сглобката започна да ръждясва.Още не знаят какъв ще бъде крайният резултат и вече се изпокараха.Да си мисли някой,че Нинова и ромката ще мелят брашно заедно,трябва да е повече от наивен.
115
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Червената ромко обра тъмния вот
114
12
 
15
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 6 месеца
Аз съм милостив и не съм съгласен такава хубаво жена като Ваня Григорова да се мъчи,като кмет на София.Да помогнем на жената.
113
1
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 6 месеца
До Анонимен 123 Алооо , масовото изселване започна веднага след 10 ноември. При Баце се засили , защото влязохме в ЕС.Никой не бяга от добро.Изселване е имало още от началото но миналия век в Аржентина и САЩ. Ярък пример е Дан Колов.
112
4
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 месеца
До Анонимен 100 Баце изгуби столицата , но пилетата се броят на есен , след балотажа. Нинова ще плаче и пак Баце ще е виновен , както винаги. Нинова е непорочна като моминска пазва.
111
1
 
24
 
! Отговори
Да допълня... преди 6 месеца
Ваня Григорова не е член на БСП.
110
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пак хистерии, остър език, дребнавост. Крайно време е госпожа Нинова да преглътне егото си. С държанието си става вредна за БСП.
109
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както преди се редяхте на опашки пред урните, за да качите един сикаджия лежал по затворите на власт. Идете сега пак до урните и разкарайте ГЕРБ! Ваша е отговорността да си поправите грешката.
108
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баце каква партийна книжка има, юнако? онази от преди 1989? Ченге от редиците на БКП. От същите среди на БКП. Може да е бил от друг ешалон, но е от същата руска система властвала в България. Те никога не са си тръгвали.
107
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тая се видя застрашена от нея ,страх е да не е вземе мястото
106
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен---123 Алоо , през 1989г. , населението в България , НАДХВЪРЛЯШЕ 9млн. . Тогава , защо и по времето на Баце млади и стари напускаха /икономически принудени / държавата ?
105
4
 
26
 
! Отговори
Беновска пипа преди 6 месеца
Женският бой в БСП започва.
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До омажете се и тук---Всички сте еднакви омазвачи , я се погледнете , за 34г. , какво постигнахте ВСИЧКИ ???ПОСТОЯННА РАЗПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВАТА , И ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО !За 34г. , ВСЕКИ 2-ри в Бг е НЕ-ГРА-МО-ТЕН !!!