16,7% от гласувалите за Григорова са пенсионери

При Терзиев те са 10%
55
16,7% от гласувалите за Григорова са пенсионери
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От гласувалите за столичен кмет за Ваня Григорова 72,4 са с висше образование показват данни на Изследователски център "Тренд".

От гласувалите за нея 77,8% са работещи, а 16,7% - пенсионери. От далите гласа си за Григорова 52,3% са го направили с машина, а 47,7% са гласували с хартия.

Гласовете за Григорова са 178 480, показват още данните на „Тренд“

От гласувалите за столичен кмет за Васил Терзиев 82,5% са с висше образование. От гласувалите за него 80,9% са работещи, а 10% - пенсионери. От далите гласа си за Терзиев 85,1% са го направили с машина, а 14,9% са гласували с хартия.

Гласовете за Терзиев са 186 100, показват още данните на агенцията.

При 90,07% обработени протоколи в ЦИК засега гласовете за Терзиев са 157 675 (48,28%), а за Григорова 152 731 (46,76%).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"От гласувалите за него 80,9% са работещи" Ко? Не! Голяма част от гласувалите за него са хлапета сега завършващи и току-що станали на 18 години и гласуващи за пръв път. Кви работещи, кви пет лева!?! Хлапетата се ловеха на рекламите в Инстаграм и без да имат достатъчно информация и поглед за събитията в политиката, гласуваха за този от клипчетата в Инстаграм! Това как е пропуснато от социолозите?
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо заглавието не е 77,8% от гласувалите за Григорова са работещи?
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мнозина се позовават че имало било машинно гласуване в някои щати в САЩ. Да но там машините се използват като принтери. Разписките от машините се броят ръчно. Америкаците и САЩ нали са демокрация. Защо не вземаме добрите неща от американците ами само лошите. Защо да не се броят разписките/бюлетините от машините ръчно както в САЩ ги броят ?!?
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само ръчното преброяване на разписките от машините ще определи победителя на балотажа в София !
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Необходимо е ръчно преброяване на разписките от машините и аз гласувах с машина. Но не вярвам на ала бализмите на Киро. Ръчно броене !!!
40
0
 
1
 
! Отговори
АЛА-БАЛА С МАШИНИТЕ преди 6 месеца
вие вече броите победителите и победените, но според мен ще има допълнителен разговор дали има недействителни бюлетини в балотажите. Имам предвид, че част от секционните комисии не са поставяли печати на бюлетините или разписките от машинното гласуване. Това също може да създаде основание за оспорване на резултатите. Задължението е, след като се принтира разписката, преди да бъде пусната в кутията, тя да има печат. Ако са без печат, те са недействителни".Това заяви в "Тази сутрин" по bTV доц. Наталия Киселова, преподавател по конституционно право. Тя загатна и вариант за хипотетична човешк
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Може да има драма с печатите върху бюлетините - Наталия Киселова. Да не отиде Терзиев в канала хахахахаха
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
вместо да се маха м.о.ч.а. е редно да се направи лустрация в политиката...
37
0
 
2
 
! Отговори
:-) преди 6 месеца
СРЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ ЕДВАМ СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ КАРА КОЛА ВТОРА УПОТРЕБА ИЛИ АКО ИМА НЕЩО ПО-НОВО, Е ЗАТЪНАЛ В КРЕДИТИ - ТИПИЧНИ ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ. Когато по тв Григорова накара Хампарцумян в ъгъла с аргументи в защита на правата и законните интереси гражданите, средния софиянец попържа Григорова и съчувства на г-н Хампарцумян. Средния софиянец е гръбнака електорален на Смучи София и Синя София от ДС.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТАТА МОЖЕ ЛИ ДА ПУБЛИКУВА ВСИЧКИ ДОНОСИ ОТ РОДНИНИТЕ ОТ ДС ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС. ЗА КАКВО СТЕ ГЛАСУВАЛИ. А ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПУБЛИКУВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ИЛИ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ.
35
2
 
2
 
! Отговори
КАТО ВИЛИ ЛИЛКОВ преди 6 месеца
ИСКАМ ЛУСТРАЦИЯ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА КМЕТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.
34
1
 
4
 
! Отговори
:-) преди 6 месеца
17 процента от тия за Григорова са пенсионери, а 30 процента от тези за Терзиев маргиналистични наркоманоалкохолици-зомбита на които им е втълпено че София никога не трябва да има ляв кмет че да се видят в личен просперитет.
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По-малкото зло е Терзиев. Той поне се къпе.
32
4
 
3
 
! Отговори
ми така е преди 6 месеца
До Анонимен 24 Някой да ви би по главите да гласувате?Не,нали!?Всеки глас на избори в България подкрепя ДС!Ама на българина му дай да ври и кипи в политиката,и после кой ми с ра в гащите!?За нашите условия всичко си е нормално!
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо не кажат колко процента от пенсионерите са гласували за Васко. Да не се окажат повече от гласувалите за Ваня.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз искам ръчно преброяване на разписките от машините.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много ясно че са пенсионери. Точно пенсионерите много добре помнят и знаят на какво се дължи хала им а именно на делата и документите на ДС и преди и сега въпреки че уж била разформировани. Може ама не вярвам. ДС работеше много активно в полза на пенсионерското поколение и фондовете.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
След 1989 година подрипвахте и ревяхте като мага рета по площадите за банани и тоалетна хартия, а ни натресохте мизерия, корупция, престъпност с кметове като Янчулев, Мaфиянсkи, Борисов, Фандъкова, а сега и Терзиев. Да не забравяме, че онези подрипващи сега са пенсионери в по-голямата си част.
27
0
 
3
 
! Отговори
Румен преди 6 месеца
До29. Да така казваше вожда Т. Живков. Но когато хващаха някой си плащаха жестоко . Но други не
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Реалното е ,че София и Софийска област са половин България и са с социалистически манталитет . Така може да се каже , живеят с Централната Власт. В нея корупцията се приема за нещо нормално, като начин на живот. Това го виждаме и от избора за В. Григорова. Одобрява и без контролния Лукойл да действа , " както казва щом ние удобно , изгодно, може и без уреди и счетоводни документи . Нещо подобно и Т. Живков казваше " краде народа , но остава в държавата"