Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен

Гвоздейков е маркетингов трик, заяви той
12 апр 2024 11:39, Александър Попов
358
Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков вече е изключен от "Продължаваме промяната", припомни Петков.

Още по темата
"Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП", заяви още Петков.

В четвъртък служебният кабинет на Димитър Главчев реши да възложи на Георги Гвоздейков организационно-техническата подготовка на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тези гербавите май пак ще крадат и подаряват на путин, бравус, жалко че мислещите четящи хора са малко в клета България
272
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Можете ли да си представите? Прочетох "Купеният вот ще е безПРИстрастен!" и въобще не се учудих на безсмислието, което ми се получава. Съвсем естествено го приех, с тази снимка за илюстрация. Че тъй, без циркаджиите ПП, ДБ и ИТН.
271
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
със сигурност герб-дпс ще пазаруват за тези избори!
270
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До 273. Ами ако не си разбрал най-после, да ти кажа, че проблемът е в матр'яла. И преди ГЕРБ да ги има, и след тях България все си е последна по всичко. Кой ли не пробвахме - червени, сини, цар, тройни коалиции, четворни, Харвардци и все същото. Не го ли виждаш?
269
3
 
6
 
! Отговори
Тъпото нещо му преди 1 месец
отрязаха достъпа до машините и Бокоще го мине с 200 по подправени гласове.
268
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много опопрки в подкрепа на ГЕРБ чета тука, а фактите са си факти, най-корумпираната, най-бедната и най бързо изчезваща нация в света. Всичко това благодарение на корупцията и на ГЕРБ, който нищо не направиха по въпроса за дългото си управление. Не мога да повярвам, че народа пак ще ги сложи първи.
267
4
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
Аре на бас,че до година,година и половина жена му на Киро ше продава торти в Канада,а не в България!:):):)Са вече там с родата Ленчето,Миро и детето не знам кво ше става:):):)
266
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо, никой друг, освен вашата секта няма запис как се прави ала-бала с президента. Айде, моля ти се, не се прави на три и половина!
265
5
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
Тези кре.тени от ПП ще признаят избори само ако министър на вътрешните работи е Кирил Петков или Асен Василев.
264
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ченгеджийницата работи с пълна пара. Социолозите са на линия, тpoловете са в коментарите. Математическата формула на ченгесарницата: ГЕРБ+ДПС+БСП+ИТН+Възраждане=Делян Пеевски.
263
3
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 1 месец
Стига с тая мантра, че МВР правело изборите. Почти винаги ГЕРБ е печелил изборите, когато НЕ Е на власт.
262
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро директно купува по 10 000 гласа като е измислил много хитър трик. Киро и шайката му купуват директно 10 000 гласа с един замах. Където се казва с един куршум 10 000 заека. Много елементарно и пpосто - точно каквито са те самите. Купуват си един депутат и този депутат им носи 10 000 гласа - директно с бутонките напред. Защо ще си играят на дребно - като срещу 5K евро или биткойни може да си купи 11 депутата от други партии и да си има 1 100 000 гласа? Да не е търговец на дребно? Амa,xa!
261
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бе Кире, вашата тъпоотия е безпрецедентна и лакомията ви да лапнете с приятелските ви фирми всичките пари от Плана за възстановяване, че и контрабандата и нея! От сега се подготвяте някой да ви е виновен!
260
2
 
4
 
! Отговори
Това обещание ли е? преди 1 месец
Защото на обещание ми мяза!
259
3
 
18
 
! Отговори
Бунгар преди 1 месец
Не е добре момчето. Как може такъв тъпан да е бил Премиер на България. Избираме олиго френи да ни управляват и после се чудим ,ама защо така,защо иначе.
258
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Кирчо, два пъти гласувах за вас, защото ми беше писнало от диктатурата на вожд Бойко и неговото племе. Надявах се най после да има промяна, извършвана от честни, млади българи. За съжаление вие се показахте като пълни аматьори, правещи грешки след грешки. Ясно ви беше, че сами не може да управлявате. Европейската практика ви показа, че за излизане от въртележката на безкрайни избори харчещи стотици милиони е КОАЛИЦИЯТА с други партии в парламента. Но не по начина както вас, ние и само ние.....!
257
4
 
12
 
! Отговори
Подсказвам преди 1 месец
безпрецедентно нисък и Кирето е аут
256
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой освен Киро знае как се прави ала бала?Куха балалайка си.
255
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС, САЩ, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!
254
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХАРАКИРО НАПРАВИ ХАРАКИРИ НА МУТРИТЕ