Валери Симеонов: Каракачанов твърдеше, че сме заедно на изборите

Така било до четвъртък, обясни лидерът на НФСБ
6 фев 2021 10:35, Петя Славова
122
Валери Симеонов: Каракачанов твърдеше, че сме заедно на изборите
Снимка: БГНЕС

Изненадан съм от решението на ВМРО да не се явим заедно на парламентарните избори. Това заяви пред БНТ лидерът на НФСБ и зам.-председател на НС Валери Симеонов.

В крайна сметка, ВМРО си е самостоятелна партия, те имат право на своите решения и избори. Явявали сме се заедно на три поредни кампании, те са били успешни, но аз не мога да им държа сметка. НФСБ също е партия със структури и подкрепа в патриотичната общност.

Още по темата

 Единственият малък упрек към Каракачанов е, че буквално до четвъртък той твърдеше, че ще се явяваме заедно, но в крайна сметка, решението си е на ВМРО, допълни Симеонов.

На въпроса дали е имало някакви грешки в патриотичната конструкция на коалицията, Симеонов заяви, че може би грешка е единствено предоверяването през 2017 г. на "Атака" и нейния лидер Волен Сидеров.

Това може би беше грешката, за която съжалихме буквално 7-8 месеца по-късно. Видя се, че той (Волен Сидеров) следва една друга политика, започнаха критики, атаки, обиди, подчерта лидерът на НФСБ.

Симеонов беше категоричен, че в последните седмици не е имало напрежение в коалицията - напротив, работим много добре, прокарваме решения, инициативи.

 Ние сме отворени към разговор с всички формации, освен с ДПС. Основно можем да водим преговори с формации от патриотичния сектор, например с БСП ние няма за какво да разговаряме, по-скоро сме дясно-консервативна формация, обясни Симеонов.

Той обаче допълни, че е имало разговор с дясно-консервативната формация на Петър Москов.

Валери Симеонов призна, че може би действително е бил катализатор на решението правителството да не подава оставка заради протестите през лятото.

    Не виждам смисъл да се отива на предсрочни избори 6 месеца преди редовните. Просто не беше патриотично да хвърляме държавата в едни безсмислени избори.

Излизаме от този мандат абсолютно доволни и мога да изброя неща, които всички българи видяха и знаят и мога да кажа, че те са били приоритет на НФСБ, заяви още Симеонов.

Като успехи той посочи доходите - "лично моя кауза беше минималната пенсия да се увеличи и тя вече е 350 лв, аз имам личен мотив да се боря за това, защото знам една 90-годишна жена какво може да си позволи със 160 лв"; завършването на защитното преградно съоръжение с Турция - "в България няма бежанци, няма нелегални, това беше лично моя кауза"; както и акция "Шум" - "която в крайна сметка приключи с действащ закон и моите акции, които бяха обект на подигравка, дадоха резултат още 2017-2018 г".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
3
 
! Отговори
Шопар преди 3 години
Прости кръчмарски сметки. Симеонов няма да събере повече от процент, така че риска на Кракачанов си струва, особенно след като матряла на Сидероглу съвсем оредя и се очаква чинно да последва вморо.
101
0
 
11
 
! Отговори
На всички преди 3 години
обединени/разединени патрЕоти,пожелавам след изборите да гледат парламента отвън,по-телевизията,като петъчен контрол!!!А на Другарят Симеонов,вече,като частно лице,да продължи по-морето соловите си акции "Шум",без кохортата гавази,пазванти и охранители,които да го пазят от любовта на народа!!!Другарят Каракачанов с неговите дежурни теми и проблеми е безинтересен и безразличен,а Волен Сидеров е *** с неговите пиянски изцепки,глупости,простотии и тъпотии,който не става и за клоун в цирка!!!
100
4
 
13
 
! Отговори
Варненец преди 3 години
Развод по сметка. Губещи са и двете страни. Без Волен Валерката и Каракачанката никога нямаше да бъдат депутати, какво остава за вицепремиери. Неблагодарни хитреци.
99
3
 
19
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Валерко,май Каракачана те наведе в една позиция...Той разбра,че е загубен ако отиде с теб на избори
98
1
 
8
 
! Отговори
Заедно в мизерията преди 3 години
Така е, чекмеджета много, пари за крадене от бедния народ малко и *** запичват да се карат
97
4
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБ). Стига плага Валерчо, Волен и Каракачанов те изоставиха, защото си пълне профан.
96
5
 
7
 
! Отговори
www преди 3 години
Хахах, боко беше приготвил оставката, но херо мустафа отиде с джипа един ден в мин. съвет, да му набие канчето и той бързо, бързо се отказа! далавери си въобразява, че с нещо бил повлиялна боко?!?
95
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без патреотите, следващият парламент ще бъде едно по-добро място.
94
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката напролет ще си ходи на село.
93
3
 
15
 
! Отговори
И все пак преди 3 години
пуделът Валери има полезен ход. А той е да легне на Гела и да му обещае с плюнка и кръв,че никога повече няма да повдига въпроса за БМФ и ще си оттегли иска. Само тогава ще бъде в НС,а може и пак зам.председател да го направят. Иначе не ми се говори какво го чака - любов,народна любов на сухо.
92
9
 
10
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Ако някой спаси България от парламентарна криза , това беше Марешки, а не Симеонов. Да не си преписва чужди заслуги. ВМРО доказа,че няма място в политиката и управлението на държавата.Сбирщина от ченгета пишман патриоти заграбили всичката собственост на Македонски дружества в България под прикритието на ВМРО. Гешев е на ход. Прокуратурата какво чака?
91
4
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Каракачанов, решението ви не е развод , а направо убийство за Симеонов, но хак му е ,много е нагъл.
90
8
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
тоя фашизиран ром-"Винкела",са затръшкал за другите ФИГУРАНТИ!..МИЛО!..Впрочем,това "НФСБ" с какъв смисъл е изпълнено?ИМА ЛИ ИЗОБЩО такъв "фронт" ,или "партия"?..-КАК,по какви неведоми пътища на СЛУГИНАЖА, тоя се оказа не само "политик",но и един от "началниците" на НС?!.."България-страната на неограничените възможности"..
89
3
 
14
 
! Отговори
напечелихте се и преди 3 години
Оправихте България !
88
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъчно ми е за партия АТАКА и нейния лидер Болен Рецидивистович Рубльой. След като го отсвириха руснаците, ся и Патреотите му удариха къча. Без качествено Бело- Ексцибисионистът съвсем ще разкриви очетата....
87
5
 
16
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Ами това е българинът, индивидуалист, все сам да води бащина дружина. Все гледаме да се разединим, вместо да се обединяваме и за това сме на то хал. И има един дето баш майстор на това.
86
8
 
17
 
! Отговори
Гледам Тв преди 3 години
Как е вдигнал ръка на снимката, сякаш иска да направи кръст като поповете за умрялата си политическа кариера.
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда- сега ще му увесят на врата като умрело куче ДАНС, МАНС, Гешефтурата, НАП,МАП, ХЕИ, Пожарната и тн....
84
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валери, разбра ли, че вече си никой? Никой със стотина милиона на пръв поглед е добре. Но нали знаеш, че враговете ти са много и със сигурност няма да ти оставят тия пари по същата схема по която ги натрупа ще ги изгубиш след като ролите се разменят.
83
7
 
32
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Валерката е аут от следващия парламент...

Спонсорирани публикации