"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба

1000 лева била глобата на певеца, а паролата "Рождения ден на Митко"
Обновена: 16 яну 2021 17:03 | 16 яну 2021 11:12,
206
"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба
Снимка: Facebook

Всички присъстващи на партито в Пловдив, на което бе и певецът Милко Калайджиев, ще бъдат глобени.

"Изключително безотговорно поведение. Ще настояваме за сериозни санкции. Не може, когато цялата държава се опитва да овладее последиците от епидемията, когато два месеца има затворени бизнеси и очакваме разхлабването на мерките, подобни случаи да подлагат под риск постигнатото. Наистина е жалко как много бързо се забравя ситуацията от ноември месец с препълнените болници и десетките тежки и фатални случаи на ден", коментира пред БНР областният управител и председател на Областния кризисен щаб Дани Каназирева.

Тя съобщи, че са санкционирани 55 физически лица по Закона за здравето, като санкцията ще е в размер от 300 до 1000 лева. 

Още по темата

Именно 1000 лева бил и хонорарът на Милко Калайджиев от участието му в незаконния гуляй в ресторант "Рибарника" под тепетата, пише вестник "Монитор".

Партито било за рождения ден на собственика на ресторанта - Димитър Тодоринов. Гостите пристигнали по негова покана, като влизали през задния вход с парола "Рождения ден на Митко". Сега обаче за подарък, Тодоринов получи акт и глоба, а гостите му бяха санкционирани.

Съставени са 4 акта за тютюнопушене, а на 13 души от присъстващите е наложена санкция за неносене на лични документи. На юридическото лице са съставени два акта по Закона за здравето, единият на стойност между 3-5 хиляди лева, а вторият с максимален размер - 2 хиляди лева.

В късните нощни часове са съставени актове за неспазване на противоепидемичните мерки на 13 души и в друго заведение в града, в което също е имало незаконно парти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
5
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Плаща глоба, ама друг път. Тези търсят как да си оправдаят заслуженото 30% увеличение на заплатите. Фигуранти на дебели заплати, мутри вън!
63
4
 
10
 
! Отговори
Край преди 3 години
Дани Каназирева е областен управител и няма никакво отношение към санкционирането на тези хора. Тази госпожа естествено се казва ЙОРданКА а не е никаква "Дани" но като види камера застава веднага пред нея. Бате я направи областен управител - и още ще я издигне. Жалко същество.
62
0
 
6
 
! Отговори
до 67 вярват бе .. преди 3 години
каквото чуят от телевизора го смятат за пълна истина....
61
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доброто настроение вдига имунитета, но не трябва да се прекалява с алкохола и мезето. Живи и здрави и Господ да помага.
60
0
 
4
 
! Отговори
митко го ухапала преди 3 години
бълха.....това не са таксиджии да ги глобиш с по 2000 лв и те да фалират.
59
5
 
9
 
! Отговори
Sk преди 3 години
Долу чалгата, долу Слави Трифонов, Долу Рачков. Ще се слуша само шоуто на потрошената руско турска тиква! И то с маски!!
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Долу чалгатаЕеее сега :)) Бат Милко е икона, има хубави текстове, като например - елате пиленца при батко, както и култовото камъните падат, недей да обиждаш върлите чалга фенове :))))
57
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не моем да разберем как може някои хора да вярват, че управниците на местно и световно ниво изведнъж са станали много загрижени за здравето на населението? След като ни тровят с храни, пестициди, хапчета, изгорели газове, подхвърлят ни пари, колкото да изкараме до другата заплата, мизерни пенсии....и изведнъж, о чудо, те станаха филантропи и искат да ни спасят. Кой средноинтелигентен вярва в този вирус и тези ваксини? Пак ще ни минат с двеста.
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62А на тебе какво искаш да ти дадем?Един дебел или един дълъг?
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На българина му дай ядене пиене и сеипа другото остави ще се оправим да ама не,младежите пияници голяма гордост героъство
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък във Варна почти всички дискотеки не са спирали да работят. Но това е голяма тайна! Не казвайте на никого! Но ако ви се ходи, заповядайте в нашия град. Е, то и при вас е същото предполагам. Така и трябва да бъде, безумните мерки се заобикалят с мълчаливото съдействие на местните власти
53
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50Това получаваш като даваш на леваците да управляватЛъжеш, ***, заради такива като тебе, десния Бойковизъм съсипва безнаказано България. Комунистите са ти виновни, че *** толуп
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ХОРА, ГOBEДА СМЕ ЗА ТЯХ! ЗА ГЛОБАЛИСТИТЕ, ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРОСТО МРАЗЯТ ЧОВЕКА.
51
2
 
7
 
! Отговори
teo преди 3 години
Бълха го е ухапала Калайджиев с тези 1000 лева. Той ще ги изкара с няколко карпузи и пиленца на БАТКО!
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митко, Честит рожден ден.
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗатвориха хората на запад тук си свободен да ходиш на всякъде, но трябва да си голям ,,, да се затвориш в компания с този отвратителен ци *** ин
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ХОРА, ГOBEДА СМЕ ТЯХ! ЗА ГЛОБАЛИСТИТЕ, ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРОСТО МРАЗЯТ ЧОВЕКА.
47
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай КръстьоСъгласен съм, но не забравяй, че на повечето хора забавленията им са в молове и кръчми, това е, няма друго :) Аз знам какво е да си охрана в мол, с течение на времето почваш да си мислиш, че хората са безмозъчно стадо, влизат по обяд в мола, излизат когато затваря, *** ги разбери :)) За мен е по хубаво да отида в някоя хижа сред отбран кръг близки хора, отколкота да се тъпча като някое стадно животно в някаква кръчма или клуб, но хора всякакви :)
46
2
 
7
 
! Отговори
тая пандемия изкара преди 3 години
сички ..... наявемилко, оная парцалеса глориятие ще ровят по кофите в някоя западна държава
45
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
доживехме и тоя момент, да има "нелегални партита" и глоби че хора се били събрали на сбирка!!? А в метрото дето и градския дето са се налепили един до друг е ок!? Лявата перверзия и глобалните процеси които идват, мисля че ще доведат до още мизерия заради анти човешките законите които ще се приемат, и войните и миграцията която ще последва, ще има още много мизерия на хората които бягат, и тези които ги приемат. Това получаваш като даваш на леваците да управляват. Не хора, *** сме за тях!