Руският патриарх нарече Божие чудо управлението на Путин

В страната протестиращите били малцинство според главата на РПЦ
Обновена: 9 фев 2012 14:48 | 9 фев 2012 10:54, Елка Василева
162
Руският патриарх нарече Божие чудо управлението на Путин
Снимка: Reuters

Главата на Руската православна църква патриарх Кирил нарече 12-годишния период на управление на Владимир Путин "Божие чудо" и разкритикува опонентите на премиера, кандидатирал се за трети президентски мандат, предаде Ройтерс.

Кирил сравни периода, предшествал управлението на Путин, с нацистката инвазия в СССР през 1941 г.

После с активното участие на ръководство на страната Русия е успяла да излезе от ужасяващата криза, подчерта патриарх Кирил.

Той увери, че говори открито истината и не се влияе от политическата ситуация или от пропагандата.

Патриархът подчерта, че срещу Путин протестират малцинството от руснаците. Исканията на протестиращите той сравни с пронизителни писъци, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Русия църквата стои твърдо зад държавата а ние обявихме нашите попове за най-големите престъпници ! За това бойко няма черква в която да се помоли Господ да не ни праща повече бедствия! Не съм чул молебен за загиналите в село Бисер да е направен ?
142
0
 
2
 
! Отговори
До Яни КАГАНОВИЧ преди 12 години
ЯНИ КАГАНОВИЦ, МЕГАЛИ ТАПО КОПИЛОС СИ, НИСТО ЦЕ СИ ЦИСТ ВУЛГАРОС! САМО СЕ ПРАВИС НА ЕЛЛИНИКОС. ПРОВКАТОР СИ, НО СИ МПЕДНО ГЛУПАЦЕ. ЗАЛАК СИ! КАЗИ КОЙ ТЕ ПОДУЦИ ДА ПИСЕС НЕСТА, ЗА ДА МРАЗИ ВУЛГАРОС ЕЛЛИНИКИ? ЗИТО ВУЛГАРОС КАИ РУСОС! ТЕ СА МПРАТИА!
141
0
 
2
 
! Отговори
До днесаджийте! преди 12 години
Изтрийте 146!!!!!!!!!!!!
140
0
 
5
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Това, че Русия беше на дъното на мизерията през 90-те е вярно!Вярно е и, че правителството на Единна русия я извади оттам!Друг е въпросът за демокрацията, правата и свободите, но по-важен приоритет е оцеляването!
139
9
 
1
 
! Отговори
читател до славянин преди 12 години
Ето такива са славяните - хем прости и *** хем се опитват да учат другите.По-добре да си видят наср.... дупе.
138
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ту-95 е беззащитен като гъска. Това дето се навъртат покрай самолетоносачите е най-безобразна простотия. Ена крилата ракета не може да потопи самолетоносач.
137
1
 
9
 
! Отговори
До Нимиц преди 12 години
Ту-95 е стар, много стар, суперстар.Но е много опасен, включително за "Нимиц" и неговите седем братя - една крилата ракета ще направи от един самолетоносач два.Руснаците ще предпочетат за тази цел Ту-22, а може би Ту-160.Е, В-52 е още по-стар, ама не са го списали. А ти си плюй в пазвата да няма резки движения от която и да е страна!Това са дружески закачки и двете страни знаят за какво става дума, а льольовците коментират - виж колко сме умни!Я по-добре да решаваме судоку или да почетем книга!
136
5
 
1
 
! Отговори
666 преди 12 години
NAI GOLYAMATA BOLEST TURSKO RUSKIYA MANTALITET NA BALGARINA.
135
4
 
5
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
Do 140 Славянин . Приятелю , да разбирам ли отгоре ,имаш предвид ВСЕВИШНИЯ ? В страни в които е обитавал Ленин и Сталин ,няма такова понятие отгоре . Там където църквите бяха забранени в близко минало , не съществува понятието отгоре ! Подобни страни са обречени ,и ти ако вярваш в ГОСПОДА ,бягаи от там ! С моите 60 години ,мога да ти дам само този съвет ! Късмет ти желая .
134
1
 
7
 
! Отговори
до 144 преди 12 години
Ту-95 е съветски дозвуков стратегически бомбардировач ракетоносец, един от най бързите самолети снабдени с турбовитлови двигатели. Предназначен е за бомбени удари (в това число и с крилати ракети) срещу важни обекти на противника по всяко време на денонощието и при всякакви метеорологични условия.
133
5
 
3
 
! Отговори
Полит Рук преди 12 години
Попчето май няма правилни полотически възгледи, май а ?. То не вижда ли, че Путин е самия Господ?! Я да целува ръка и да обявява 2-рото пришествие веднага да не се наказваме....
132
2
 
5
 
! Отговори
умерен преди 12 години
По напред сме от руссията...тук разобличихме нашите попове - служители на сатаната , а там още отдават чест на началника си
131
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дедо поп е плонжирал яко пред *** :) може Господ да му е шеф ,но осъзнава,че *** може да го прати при шефа му без последствия....чака го катрана отчето :) за лъжите му
130
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Името на патриарх Кирил в службите е Михайлов, висш офицер от КГБ.
129
7
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
Какво би могъл да каже полковник Кирил за началника си генерал Путин ?
128
1
 
9
 
! Отговори
jan преди 12 години
до Славянин: трудно ще отвориш очите на тези, които не желаят да прогледнат.
127
7
 
7
 
! Отговори
Нимиц до 143 преди 12 години
Това не се случва за първи път Преди време Ту 95 бяха прелетели близо до американски самолетоносач клас Нимиц Естествено че бяха прихванати Но докато не се прасне една две от тези руски летящи морги русите няма да престанат с инфантилните си провокациики в стил Студената война
126
1
 
8
 
! Отговори
F 15 E преди 12 години
Японските ВВС са били вдигнати по тревога, заради прелитането на пет руски военни самолета край въздушното пространство на страната. Токио определя случилото се като безпрецедентно, предаде агенция Киодо, позовавайки се на министерство на отбраната.От министерството уточняват, че нарушаване на въздушното пространство не е имало.imageimage imageСутринта в 9 часа (02.00 часа българско време) в сряда два стратегически бомбардировача Ту-95, два разузнавателни Су-24 и самолет за далечно радиолокационно откриване и управление А-50 са прелетели над акваторията на северния остров Хокайдо и северните покрайнини на остров Хонсю откъм Тихия океан и Японско море.
125
0
 
7
 
! Отговори
Анонимничък преди 12 години
!08-ми, да знаеш колко ми помогна! Заел съм се да пиша един "Наръчник на агитатора", каквито се издаваха пред времето на ранния соц. Понеже в този форум нямаш "интелектуални права", ще те цитирам, без да ти платя стотинка. Ти си един Еверест....на простотията, тъпотата и злобата. IQ < 50. Живей, плувай си в фек...
124
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като всеки нормален българин който държи на семейните ценности и е православен християнин и си обичам езика и културата разбира се ще уважавам руския народ и ще гледам на Русия като по голяма сестра на православна България ,а всички ***,*** и хомо сексуалисти естествено е да харесват америка ,защото там такива са най-лансираните ако в сащ си *** с еврейски корени и по възможност *** ,значи нямаш проблеми смятай се за успял