Руският патриарх нарече Божие чудо управлението на Путин

В страната протестиращите били малцинство според главата на РПЦ
Обновена: 9 фев 2012 14:48 | 9 фев 2012 10:54, Елка Василева
162
Руският патриарх нарече Божие чудо управлението на Путин
Снимка: Reuters

Главата на Руската православна църква патриарх Кирил нарече 12-годишния период на управление на Владимир Путин "Божие чудо" и разкритикува опонентите на премиера, кандидатирал се за трети президентски мандат, предаде Ройтерс.

Кирил сравни периода, предшествал управлението на Путин, с нацистката инвазия в СССР през 1941 г.

После с активното участие на ръководство на страната Русия е успяла да излезе от ужасяващата криза, подчерта патриарх Кирил.

Той увери, че говори открито истината и не се влияе от политическата ситуация или от пропагандата.

Патриархът подчерта, че срещу Путин протестират малцинството от руснаците. Исканията на протестиращите той сравни с пронизителни писъци, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
18
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
Мтел, Виваком и Глобул са жив пример за това! Булбанк, ОББ Пощенска банка са още по- жив пример! Печалбите се изнасят, после се изнасят и българите от България!
102
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Русия при управлението на Путин - най-висок добив на нефт и газ в света, най-висок добив на стомана в света, 2-ро място по убийства на 1000 души (след Колумбия), първо място по самоубийства на възрастни хора, първо място по заболявания, предизвикани от алкохол. Честито. :)
101
4
 
17
 
! Отговори
ПУТИН преди 12 години
Добър или лош, грешен или праведен Путин запази Русия за Руснаците - не позволи на западни мултинационални компании да изкупят и източват бпгатствата на Русия. Руснаците да народ с претенции и високо самочувствие, което нямаше да е така ако робуваха на чужденци. Вижте как е при нас - ВиК, Електро, Телеком, Горива, Тежка промишленост - всичко е в ръцете на чужденци. Понмете - в Африка се добива злато и диаманти, но там са най-бедните хора...защото са се продали!
100
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо си се писал предприемач, като се занимаваш с търговия? Кажи си, че си търгаш...
99
2
 
23
 
! Отговори
Предприемач преди 12 години
Имам фирма от 2004 година. Пробвах да търгувам със западни фирми. Първата година - биваше. После се намесиха големите им фирми и не стана. После една еврейска фирма ме завлече със 107000 долара, съдихме се в Арбитража в Париж, ама - нищо- те платиха повече на адвокатите и съда. Накрая пробвах в Русия.И с това трябваше да почна! Руснаците имат много недостатъци, но са широки души и гледат приятелски на българите!Сега си свиркам и се смея на простотиите на жалките олигофренични "демократи"!
98
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руския "патриарх" е полковник от КГБ, руската църква е един театър, който разиграва ПР-постановки. Препоръчвам ви да прочетете книгата "Москва-2042", за да разберете какво ще се случи с Русия. За съжаление в нета я има само на руски.
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
109 съгласен съм с тебе в едно , че надеждата е в младите , обаче това е химера , младите които растат в този режим , просто нищо не става от тях , те са загубени за страната , но има и наченки на просветление в тях , започват да учат руски тези които разбраха къде е истината, е повярвай не е на запад
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
108 УТРЕПА КОНЯ В РЕКАТА БЕ ХАХАХАХАА това от Буш ли го взе , да не е некое негово изказване за демокрацията в Русия хаххахахаха БЪЛГАРИО ЗА ТЕБЕ ТЕ ЖИВЯХА И ЗА ЗАПАДНАТА МИСЪЛ УМРЯХА .....АМИН
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е тва е исказване на български демократ , бурни ръкопляскания , езикат на съвършенството на американската психопатна личност , ето такива тоспода ни управляват , поклон пред западната мисъл , Достоевски би им завидял ...... СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ - NOENT
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българино /108-ми/, вярно че е голяма кризата и много психодиспансери затвориха поради липса на средства и такива като теб са на свобода, сега единственото което правят е да ръсят простотии и да стват за смях по форумите! Момче пий си редовно хапчетата да не изпадаш в такива състояния, освен ако по рождение не си ***!?
93
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да обичаш демокрацията, първо трябва да знаеш какво е демокрация. Да знеш какво е Азис не е достатъчно.четейки коментарите по-долу за сетен път се убеждавам, че нашия народ не е дорасъл за демокрация. Нашия народ си иска овчар, които да го бие, стриже и *** ... и ще си го обича този овчар повече и от децата си, и от правата си.Народ обречен на бедност.Надеждата е в младите неумърсени от комунизъм и русизъм.
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаххахаа образование и запад хахахахах ужас и безумие
91
4
 
11
 
! Отговори
Браво преди 12 години
Браво на Путин. А папагалите да мълчат!
90
8
 
2
 
! Отговори
несмет преди 12 години
несметни богатсва са технологиите и образованието, и са развиват от душманите на запад.
89
3
 
14
 
! Отговори
ГШ ВС РФ преди 12 години
Всеки който е срещу Путин е срещу себе си.Той ще е пак президент, напук на душманите му от запад, които искат РУСИЯ да се разпадне и да заграбят НЕСМЕТНИТЕ Й БОГАТСТВА.
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
99 - няма такава дума Демокрация , на самите американци не я разбират ,и между др е най.мразената дума в америка, та що се отнася до тяхните политици и наще папагали които на изречение по 2 я казват докаха нагледно що е то демокрация и мирен преход , това което написах е точно така и не ми се повтаря , това че ни ви се иска да го раберете , или го разбирате но не ви изнася и др страна
87
0
 
1
 
! Отговори
ало преди 12 години
а нашите ДС-владици защо се бавят...там вече пръд**ха времее тук някой да се нас**e
86
6
 
10
 
! Отговори
освободител преди 12 години
с нищо не сме съгласни -96 , 97 - айде направете референдум за НАТО да ви видим , протев НАТО и САЩ са над 94 % може и малко отгоре , това и на такива като вас е най-големия кошмар у има няма подръжниците ловите около 4 % , толкова сте съгласните с убийствата на деца по света от Жандарма САЩ , което ви приравнява на същите убийци , е те тва сте вие , така че за комунисти и Русия не ми говорете
85
5
 
3
 
! Отговори
49 преди 12 години
не съм съгласен с просташкия език с който се пише по форумите, той обикновено е характерен за представителите на "червената номенклатура" но за съжаление става много близък и до начина на мислене на масовия бг участник по форумите - това е с което никога няма да се съглася
84
3
 
3
 
! Отговори
До 90 преди 12 години
Жалко.Явно демокрацията и ти не я разбираш както Бг управниците голямата част от народа.Ако владееш чужди езици прочети и се запознай, ако имаш възмочност с една сентенция на Томас Джеферсън американски президент по повод на демокрацията, правителството, народа и страха .Прочети я и после я коментирай(демокрацията) вместо да ресиш бисери в нет-а .