Последният филм на Мел Гибсън направо на малкия екран

"Как прекарах лятната ваканция" ще пропусне големите киносалони в САЩ, но у нас тръгва от 11 май
Обновена: 24 апр 2012 13:45 | 24 апр 2012 12:36, Петя Славова
0
Последният филм на Мел Гибсън направо на малкия екран
Снимка: Reuters

Новият филм на Мел Гибсън ще бъде пуснат по платени телевизионни канали, без да бъде прожектиран в киносалоните, съобщи Фимейл фърст. Затова пък филмът ще може да се види на голям екран у нас, съобщават разпространителите.

Филмът може да видим от 11 май.

Мел Гибсън сам финансира "Как прекарах лятната ваканция". Премиерата му беше в Остин, Тексас, на 18 април. Тогава той беше прожектиран и в няколко подбрани киносалона. Филмът обаче няма да излиза масово по екраните. От началото на май той ще бъде пуснат в САЩ по сателитния телевизионен канал Directv, където желаещите могат да го гледат срещу заплащане.

Обявявайки решението си на премиерата на филма, Мел Гибсън каза: "Вече сме в различна ера. Много хора предпочитат да гледат филмите в дома си. Това е просто нов начин да се прави това, а ипо-добър. Мисля, че това е бъдещето." Мел Гибсън има нужда от кинохит, за да поднови популярносттаси. Предишните му два филма "Острието на мрака" и "Бобърът" се провалиха. Последният му хит като актьор беше преди десетина години.

Мел Гибсън отново има неприятности, този път със сценариста Джо Естерхаз. Двамата имат спорове по сценария за планирания филм "Юда Макавейски". Джо Естерхаз разпространи и запис на Мел Гибсън, който крещи и псува гостите му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари