Станишев провидя новия ден – 23-ти

"ГЕРБ вече не се търпи и трябва да се сложи край"
Обновена: 8 окт 2011 16:00 | 8 окт 2011 16:00,
1009
Станишев провидя новия ден – 23-ти
Снимка: архив Булфото

"На 23 октомври идва нов ден за България. Имаме нужда от вашата подкрепа, за да променим живота на хората".

Това послание лидерът на БСП Сергей Станишев отправи към бургазлии.

В залата на Операта в морския град Станишев призова да се сложи край на арогантното управление на ГЕРБ, които мислят за собствените си интереси, но не и за хората.

Лидерът на БСП напомни, че за една година инфлацията на хранителните стоки е скочила с 22% и българите живеят все по- трудно.

"Това вече не се търпи и трябва да се сложи край", категоричен беше Станишев.

Лидерът на БСП отбеляза, че на предстоящите избори ГЕРБ ще разчитат на контролирания вот, на парите и на страха.

"Те обаче ще разберат скоро, че от страха по-лошото е гладът", прогнозира той.

По думите му нещата вървят на зле и България се нуждае от силна лява социална партия, каквато е БСП.

"На тези избори само БСП може да спре ГЕРБ", категоричен беше председателят на социалистите.

"Спомнете си предизборните им обещания. Какво ли не обещаваха? И на пенсионери и на бизнес и на кой ли не? Както виждате, на пенсионерите - нищо, на бизнеса - рекет тотален и натиск тотален. Сега преди изборите всичко обещават, но мисля, че вече все повече хора са узрели, че ГЕРБ просто не са партия, която е стабилна и предсказуема. Те действат конюнктурно. Много често те действат в нечии личен интерес, загърбвайки обществения", завърши Сергей Станишев
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1009
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
987
1
 
1
 
! Отговори
rrrrrr преди 12 години
*** I KOMUNIST...NA SNIMKA DA GI VIDI6-BOI...BOI...BOI....
986
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ЕС ни осъди да платим 8 милиарда глоба заради заменките на комуназите ще се наложи да пуснем кръвчица на милиардерите им............редно е те да я платят. Аз чужди борчове не плащам...А вие ?
985
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-жалкото от всичко е, че ***, като Станишев, подпомагат ДПС тотално!! Толкова са глупави и незаинтересовани за собствената си държава, че в името на това, да се доберат до някой пост, са готови да продадат всичко!! Жалка, българска реалност!
984
1
 
6
 
! Отговори
СерГЕЙ Станишев преди 12 години
Другарки и другари, обратното броене продължава.Остава по-малко от месец до поредния ни резил на избори........................ сините лъжедемоктати да не злобеят и те са гола вода!
983
1
 
5
 
! Отговори
СТАНИШЕВ ТИКВАТА преди 12 години
БОЛИ МЕ ФАРА ЗА ИЗБОРИТЕБОЙКО И БЕЗ ТОВА Е СИГУРЕН ПОБЕДИТЕЛ
982
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя *** станишев го помня, когато разправяше ,че ако повишат заплатите на учителите, когато стачкуваха преди години, това щяло да доведе до хипер инфлация..... ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА ЗА НЕГО .... ТОЙ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА ОТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ
981
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС+БСП+СДС+БАН+ВСС+***+Синдикати=Първанов+Калфин+КуневаПредатели на Рода БългарскиЦелта на Червените Кхмери е да размножават *** - основния им електорат.
980
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калфин е изграден крадец а не доказал се политик,защото всички в БСП са такива!
979
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЙ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ДЕТО НЯМАШЕ И 1 РАБОТЕН ДЕН ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ЕДНА РАЗСИПАНА ДЪРЖАВА И Я ДОРАЗСИПА ,ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ С ДОГАН САМО ЗАРАДИ ВЛАСТТА И АКО Е НУЖНО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА СПОСОБНИ ДА СЕ СЪЮЗЯТ И С ДЯВОЛА НО ДА СА НА ВЪРХА , А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА.ЦЯЛА ЕВРОПА ОТДАВНА ШУТИРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ И ЗАТОВА ВСИЧКИ СА ПРЕДИ НАС И АКО ПАК ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ НЕ 20 АМИ И 50 Г. НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.
978
2
 
5
 
! Отговори
kritik преди 12 години
serGEI4O TRQBVA6E DA IZBERE6 MASLAROVA ZA PREZIDENT!S TAQ KALFA NQMA6 NIKAKAV 6ANS!TOI E ZA 4ETVARTI KILOMETAR!
977
1
 
8
 
! Отговори
Sandiu преди 12 години
Комунистите вече не могат да крадат.Олелия голема.Това вече не се търпи.
976
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА УДАРИМ МОЩЕН ШАМАР НА ТЕЗИ САМОЗВАНИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП !!!!!!!! ЕДИН ХУБАВ ШУТ В *** ИМ НА 23 ОКТОМВРИЗА СПОМЕН ОТ НАРОДА
975
10
 
1
 
! Отговори
Хи хи преди 12 години
Как се нервят герберските издънки.Ей, много сте се насъскали, бе :))))))))))))))))
974
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...ДА ИМ МИНЕ МЕРАКА ,НА ЧЕРВЕНИТЕ ***....!ОЩЕ , МАЛКО ИМ ОСТАВА!!!!ЩЕ ПАДНЕ , ЯКА РЕВИЗИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....!..ШЕ ВИДИМЕ ,ТОГАВА ... КОЙ-КУМ, КОЙ-СВАТ....
973
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като ЧЕРВЕНИТЕ МРЪСНИ КОМУНИСТИ посегнаха върху държавата си и се опитаха да предизвикат ЭТНИЧЕСКА ВОЙНА без външен враг, трябва да бъдат унищожени на 100% на изборите.
972
11
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
За разлика от Плевнелиев, Калфин е изграден политик. Вслушайте се в глупостите, които Плевнелиев реди от началото на кампанията. Докато носеше ножичката на Борисов и се усмихваше, нищо лошо. Хилавичък, може само ножица да носи, но като отвори уста...смях. Световно неизвестен. Развеждаха го из ЕС да го видят и той тях да разгледа. Калфин работи от години с институциите на ЕС, като министър на външните работи и като евродепутат. Ползва се с авторитет сред европейските политици.
971
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не виждам с какво Калфин е по-различен от Плевнелиев и Кунева. Наскоро се изтъпани че икономически съветник щял да му е ултрадесният пазарен фундаменталист Георги Ангелов, когото даже и ГЕРБ недолюбват. Докато не ни направят бананова република все ще ни въртят дясно управление с леви обещания. Кой въведе плоския данък - БСП, кой има милионери-депутати - БСП. Има ли портия да води социална политика- няма. Няма и да гласувам. Данъците на ДЯСНАТА БСП ги плащаме сега при ГЕРБ и СМЕ БЕДНИ!!! ТУЙТО
970
8
 
3
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
969
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серго, мачкай мутрите. те разбиратсамо от ритници.
968
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Синята *** пак е надигнала глава. Този път сте на *** завинаги. При Моню мадритски. А с вас и герберастите начели с Боко токвоча.