Ето ги кандидатите за кметове на ГЕРБ

Партията обяви 48 имена
Обновена: 10 авг 2011 15:47 | 3 юли 2011 12:39,
366
Ето ги кандидатите за кметове на ГЕРБ
Снимка: БТА

Партия ГЕРБ обяви имената на 48 свои кандидати за кметове на общини в страната. Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който е председател на предизборния щаб, представи кандидатите за кметове.

От тях петима в момента са депутати, областни или заместник-областни управители са други седем, а досегашни
кметове - 27. При представянето Цветанов посочи, че това е вот за бъдещето на България.

За Бургас от партията издигат досегашния кмет от ГЕРБ Димитър Николов. Според Цветанов кандидатът им за Поморие - Иван Алексиев, е най-подходящият кандидат за развитието на тази крайморска община. Алексиев е депутат в Народното събрание.

В Разлог кандидатът на ГЕРБ ще е досегашният кмет Красимир Герчев. Заместник-областният управител на Благоевград Георги Баханов е кандидатът за кмет на Сандански. Той ще се явява за втори път на местни избори, след като не е спечелил вота през 2007 година.

В Гоце Делчев кандидатът на партията ще е депутатът Георги Андонов. В Симитли кандидат ще е д-р Александър Костов, който в момента работи в МБАЛ - Благоевград. В община Струмяни кандидат ще е досегашният кмет Валентин Чиликов.

В Разград ГЕРБ ще издигне областния управител Валентин Василев. В Добрич - досегашния кмет Детелина Николова. В Каварна - досегашния кмет Цонко Цонев. В Балчик кандидат ще е депутатът от ГЕРБ д-р Светомир Михайлов.

Още по темата
В Русе кандидат ще е сегашният областен управител Пламен Стоилов. В Борово - досегашният кмет Иван Попов. В община Сливо поле кандидат ще е Валентин Атанасов, който преди това е напуснал БСП и през 2007 г. е станал член на ГЕРБ.

В Стара Загора кандидат ще е Живко Тодоров. Цветанов обясни, че в началото на годината проф. Светлин Танчев, който в момента е кмет от ГЕРБ на града, е заявил, че няма да се кандидатира за нов мандат. В Раднево кандидат ще е досегашният кмет д-р Юлиян Илчев. Той е бил избран като независим, но се е присъединил към ГЕРБ преди няколко месеца, обясни Цветанов.

Заместник-областният управител на Стара Загора Галина Стоянова ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък. В Нова Загора - досегашният кмет Николай Грозев.

Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ ще е областният управител Иван Тодев. Цветанов определи като "политическа грешка" действията на партията през 2007 г., когато ГЕРБ подкрепи ВМРО и кандидатът им Славчо Атанасов. Досието на Атанасов не е досие, което може да се подкрепя от ГЕРБ като кандидатура на партията, обясни Цветанов. В Асеновград кандидат ще е досегашният кмет д-р Христо Грудев. В Раковски - досегашният кмет Иван Андонов.

Областният управител на Шумен Димитър Александров ще е кандидатът за кмет на Шумен. Досегашният кмет на Елхово Петър Киров ще е кандидатът на ГЕРБ на изборите през октомври.

В община Пещера кандидат ще е досегашният кмет Стелиян Варсанов. Във Велинград ГЕРБ ще издигнат депутата от партията Ангел Даскалов. Даскалов е участвал като независим кандидат на предните местни избори, тъй като по думите на Цветанов за издигането му от ГЕРБ са създадени пречки от страна на тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков.

В Монтана кандидатът на партията е Людмил Сандов, който е бил кмет на Монтана през 1992 година. В Георги Дамяново кандидат ще е досегашният кмет Дилян Димитров. В Бойчиновци - досегашният кмет Славей Костадинов, а в Берковица - заместник-областният управител Димитранка Каменова. В Чипровци кандидат-кмет ще е директорът на дирекция "ФСД" в общината Анатоли Първанов.

В Троян кандидат ще е досегашният кмет Минко Акимов. В Елин Пелин кандидат ще е досегашният кмет Галя Георгиева. В Етрополе - досегашният кмет Богомил Георгиев. В Правец - досегашният кмет Никола Нитов. В Долна баня - досегашният кмет Владимир Джамбазов, в Пирдоп - досегашният кмет Антоанета Илиева, в Ботевград - досегашният кмет Георги Георгиев.

В Златоград кандидат ще е досегашният кмет Мирослав Янчев, в Рудозем - досегашният кмет Николай Бояджиев. В Доспат - досегашният кмет Антим Пържанов. В Аксаково кандидат на ГЕРБ ще е досегашният кмет Атанас
Стоилов. В община Бяла, Варненско, - досегашният кмет Анастас Трендафилов.

В Кюстендил кандидатът на ГЕРБ ще е ръководителят на местния клон на ДЗИ Никола Татарлиев. В Елена - досегашният кмет Дилян Млъзев. Това, че е роднина на еврокомисаря Кристалина Георгиева по никакъв начин не го прави привилегирован в предстоящите избори, посочи Цветанов.

В Лясковец кандидат ще е досегашният кмет Ивелина Гецова. В Павликени кандидат ще е адвокатът Христо
Дишев, в Сухиндол кандидат ще е напусналият БСП и бивш заместник-кмет на общината Димитър Гърбов, в Горна Оряховица - Добромир Добрев, допълниха от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
15
 
! Отговори
жител на ТРОЯН преди 12 години
Господа от ГЕРБ, вашият кандидат за Троян сегащния кмет Минко Акимов няма да бъде избран за новия мандат. Минко Акимов си прави каквото си иска в общината. Назначава си само негови хора, без конкурси, без нужното образование даже има и назначени пенсионирани по възраст полицаи НЕГОВИ ХОРА. При тази голяма безработица, при толкова безработни хора с Висше образование. Решава проблемите само на своите си хора. Държанието му е като, че града му е бащиния. Всичко това ще се докаже на 23.10.2011г.
299
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне бил гей,Станишев и той ,и Кадиев , кой ли не. И накрая излиза един доказан гей да защищава ГЕРБ. Нямам нищо против тези хора,това което са е техен избор,но неудобно някак си за *** герберски в сайта.
298
2
 
20
 
! Отговори
ГЕЙЧО преди 12 години
Току-що Дим Дуков по характерния си мъжествен начин представи мъжествено политиката и кандидатите на ГЕРБ пред телевизионната близалка Цветанка Ризова. Няма как мъжагата Дуков да не е одобрен от най-високо място да представи политиката на ГЕРБ. Ясно е - освен *** гласове в Сливен ще се търси и гейската подкрепа. ГЕРБ = ГЕЙБ!
297
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успех на всички тях!
296
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сеа не случайно Цвъцко е на фотографията. Той е проверявал досиетата за натрупан достатъчно престъпления. Миниума беше май 10. Виж Цвъцко от избранниците ви да не да сте пропуснали някой с по-малък брой престъпления да ходи да си попълни бройката.
295
3
 
20
 
! Отговори
ШОПЪТ до писачите преди 12 години
от ГЕРБ. Това ,че сте 2-3 не е най-страшно.Толкова за пропаднала кауза стигат.Лошото е ,че непрекъснато повтаряте по 2-3 тъповати лозунга,които явно смятате за връх на интелектуалния труд и политическата мисъл.А те крещят от импотентност и провинциализъм .Молко въображение вкарайте бе,братя,малко мисъл. То ,вярно,трудно е да смениш бухалка с писалка,но с тренировки стават чудеса.Успех в защитата на незащитимото. Ваш Шопът.
294
2
 
19
 
! Отговори
ПРИЗИВ преди 12 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА:"мозъка в герб "--Лъчо -мозъка,Марко Тотев от ПловдивИма ли пилот в самолета на работливия *** боко- картоффаили БОКО БИРЕНИЯТ -КАРТОФФФ,Владимира Янева Калинка, Румянка, Ана Марийка, Феодоска... невинно герверчета или герберски престъпнички,АМЕРИКАНИСТАНЕЦА СИМЧО ДЯНКОВ - ЗА ВАС - ЧЕДА НА ПАРТИЯ Г. Р. О. Б. ХА НАЗДРАВЕ! ВЛЮБЕНИ В ЛЪЖАТА. ЧЕСТИТО!?
293
1
 
7
 
! Отговори
abv.bg преди 12 години
Otkade gi nameri tolkova mnogo be Borisov!Na predischnite izbori tvardesche, 4e v BG nyama ka4estven material!Ili ve4e nyama zna4enie ka4estvoto - vagnoto у da sa ot GERB
292
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 12 години
Първият СДС кмет на Монтана сега ще е от ГЕРБ. Лелееееее много силна политическо пристрастие. Какво е това политика - политическа позиция или позиция за получаване на пари. "Успех"
291
2
 
14
 
! Отговори
дявола преди 12 години
Това са политически ***.ГЕРб=БКП
290
2
 
32
 
! Отговори
777 преди 12 години
БРАВО!!! Кой от кой по-големи ***!!! Давайте в същия дух,ще спечелите избори,ама друг път!!! ***!!!
289
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За "успешния" Сливенски кмет не намерих да пише!Да не са се отказали от кандидатурата му след като вчера бяха в Сливен за откриване на Балканиадата и видяха на какви угари е превърнат Сливен?
288
24
 
2
 
! Отговори
Николай Стефанов преди 12 години
Най-подготвените, най-честните, най-професионалните, най-европейските, най-успешните - кметовете на ГЕРБ.
287
0
 
26
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Как ги подбираш тия кметове, бе Боко...?По най-голям брой заведени дела или по най голяма "Предварителна благодарност"...???
286
3
 
19
 
! Отговори
марко мечев преди 12 години
Аз съм бивш кмет на Панагюрище.Досегашният кмет Гергинеков се справя добре,а за кандидата настоящ депутат Никола Белишки мога да кажа че е бивш член на БСП след което хвърли партийната книжка.Това са политически мекерета.В Панагюрище винаги ще управлява БСП ,нека да ви се реве!На тези избори ще спечелим защото сме по-умни и т.н.П-О-Б-Е-Д-А !НАПРЕД ДРУГАРИ ДА БРАНИМ НАШТО ВЕЛИКО ДЕЛО!УРА,УРА,УРА,УРА
285
1
 
20
 
! Отговори
Муравей преди 12 години
Вярно, че народът ни е болен, ама с толкова доктори, дето от политика едва ли разбират, как ще се управлява закъсалата ни държава? Но вие сте прави, важно е да са послушковци и да си знаят мястото-винаги зад гърба на вожда, че който мръдне напред Бойко го пробожда.
284
3
 
35
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Гербери,не се заблуждавайте,че хората прегръщат Бойко.Те и Симеон прегръщаха и Станишев гушкаха,но ги пратиха където им е мястото.Народа помни.
283
3
 
22
 
! Отговори
до 282 преди 12 години
какво занчение има какви са били, важно е да слушат и да изпълняват нарежданията на вожда...той затова все спортисти номинира...щото са свикнали, каквото каже треньорчето, да се изпълнява...пък и най му разбират начина на изразяване - как ял филии с мас, борил се с кучетата и т.н....те подобните се харесват помежду си
282
2
 
29
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Партии любими,аз ще бъда с таз която е на власт...Я да ни кажат от тия 48 колко са членужали в други партии...Май ще се окаже че са все "бивши" комунисти и милиционери,или най-малкото са били я сини,я зелени,я жълти,я бенбени...Това е новия морал-герберастки.
281
3
 
30
 
! Отговори
някой преди 12 години
а за благоевград кой ще номинират? там на предишните избори, от квотата на герб, влезе за общ. съветник един, който всяка година оставяше на поправителен по 3-4 предмета - ***, колкото си ще...скоро го виждам по улиците, ходи един нагъл, като лидера си и ми вика - сполитика се занимавам, общ. съветник съм от герб - не можах да повярвам :))) ама нейсе...какъвто вожда, такива и индианците :)