Откраднаха ни демокрацията, отсече Георги Кадиев

С Фандъкова сме на балотаж, ако няма грандиозни измами
Обновена: 24 окт 2011 11:00 | 23 окт 2011 21:00, Екип на Dnes.bg
81

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко пъти се пробва, не можа ли да разбереш, че кмет няма да станеш.
78
4
 
0
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Манипулацията и фалшификацията на изборите дадоха своите резултати. Връщаме се години назад.
77
0
 
10
 
! Отговори
До NoOne преди 12 години
Много по-лошо . Лишиха ги от възможността да крадат . Каква я мислеха , а тя каква стана...
76
0
 
10
 
! Отговори
NoOne преди 12 години
взеха Ви паричките ли ? а стига бе ..... не е Верно :-)))))))
75
0
 
9
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Пълен *** ,Кадиев го харесвах преди когато боравеше предимно с идеи за развитие на Столична община но от скоро стана прекалено партиен ,и пак да се кандидатира за кмет го чака неуспех "вечният кандидат".
74
1
 
11
 
! Отговори
Тоя , па чикиьор... преди 12 години
...добре , че жена му го издържа с парите от продадения ток в чужбина ....та да се прави на политик!За "демокрация" се жали.....щото нема да може да краде от държавата!Там го стега чепика ,мискинина!Болката е голема!
73
0
 
7
 
! Отговори
МИ преди 12 години
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА... е това е най-смешното нещо за днес. До сълзи се смях ХА-ХА-ХА. И подкрепям на 100% 66 - Стършел - абсолютно си прав!!!
72
2
 
13
 
! Отговори
ХАЙДЕ , БЕ КАДИЯТА.. преди 12 години
...ВИЕ КОМУНИСТИТЕ , ОГРАБИХТЕ 8-млн. БЪЛГАРИ ...ДВА ПЪТИ:..НА 9.09.44г....ВЗЕХТЕ ИМ ИМОТИТЕ, КЪЩИТЕ И ПАРИТЕ ...И ...НА 10.11.89г....ОБРАХТЕ БАНКИТЕ И ИЗТОЧИХТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА......СЕГА , СИ СЕ ЗАТЪЖИЛ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯТА"...ХА,ХА,ХААА....КОЯ "ДЕМОКРАЦИЯ"......ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛИ , СЕ ЖАЛИШ...?????????????!!!!ЩЕ ТИ СПРЕМЕ КРАНЧЕТО ....И НА ТЕБЕ--"ЕНЕРГИЙНОТО"--ПОДАРЪК ОТ "ОВчия"!!!!!!РЕВИ СЕГА --КЕФИШ МЕ , КАТО РЕВЕШ.....ЧУДЕСНА ТИ Е МУЗИКАТА!!!
71
10
 
8
 
! Отговори
Венета Рангелова преди 12 години
Един човек умрял и отишъл в рая.Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.-За какво са всичките тези часовници?Св. Петър отговорил,че това са часовниците на лъжите.Всеки път когато лъжеш,стрелките на часовника се движат с една секунда напред.-А на кого е този часовник?-Това е часовникът на Майка Тереза.Стрелките му не са се поместили,тя никога не е казала лъжа.-А къде е часовникът на Бате Бойко?-попитал човекът.-Неговият ли?В офиса на Исус е... ползва го за вентилатор...
70
0
 
2
 
! Отговори
фарс преди 12 години
А, имало ли е и има ли демокрация някога в историята на човечеството? Все някой диктува своите възгледи за света. В Случая не зная дали да рева или да се радвам? Ако от ГЕРБ искат да се оправим може да ме радва успеха на Плевенлиев? Ако пък не искат това, няма начин да не рева? Но пък кой ти знае какво готвят? И в двата случая не се ядосвайте, защото лесно се побелява от това! Опит! Пуснете си любимата песен, погледнете навън и се сумихнете на живота!
69
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидатът Кадиев емсто втори тур, получи к*р! Заслужено! А можеше и без избори да получи и то много от ДПС. С тяхната подкрепа отзад!
68
0
 
9
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Не пиши от името на *** червена ***,по-умно измисли ако имаш кратуна .
67
1
 
7
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Я по-добре ти кажи колко открадна с жена си от държавата ,червена крадлива ***,откраднали ти биле демокрацията, коя демокрация тази дето ти позволяваше да крадеш безнаказано тая ли демокрация ти отнеха ?
66
8
 
2
 
! Отговори
ДО 51 преди 12 години
НЕЩО СИ В ГРЕШКА : СИЧКОТО *** И *** СМЕ ЗА РОСКАТА . НИЕ СМЕ ЗА БАЩИЦАТА БАЧИ БОКО-МУТРАТА И ДАЛАВЕРАТА РОСКО. МУТРИ И ДАЛАВЕРИ СА АМА СА ГРИЖЪТ ЗА НАС СИГАНТЕ. НЕ ЛЪЖЕТЕ ЧЕ СМЕ ЗА КАЛФИН, НИ ЕСМЕ ЗА РОСЕНЧО -КОМСОМОЛЧЕТО И БОКО- КОМУНИСТЧЕТО ДЕТ ДРАПАШЕ БАЙ ТОШКО ПО МАКАРИТЕ И СЕ СЛАГАШЕ НА СИМЕТО, ДОТЕТ ГО НАПРАИ ГЕНЕРАЛ. МОЖЕ ДА И ПОЖАРНИКАР НО И ГЕНЕРАЛ И ЗАТВА ША СМЕ ВИНАГИ С НЕГОВАТА БАНДА ЛИ, ПАРТИЯ ЛИ ВСЕ ТАЯ
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя даже не знаех, че се е кандидатирал
64
5
 
15
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Господин Кадиев, не може да Ви откраднат нещо, което никога не сте притежавали и няма да имате. Комунист/БСП и демокрация са две абсолютно несъвместими понятия!
63
5
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не знаех че демокрацията е на комунистите. Как смеят да им я крадат :))))Смешници. Страхотна опозициа сте - стойте си вечно в опозиция и се целувайте с Доган
62
5
 
13
 
! Отговори
him-ler-orca преди 12 години
Кадиев каква ДЕМОКРАЦИЯ бе комунист !!! Нещо си се сбъркал бе другарю !!!Страхви е ,че ви изритват от властта за която си мислехте ,че Ви пренадлежи !!!
61
11
 
8
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До 60 герболетке, не разбираш ли, че Фандъкова е бетер БСП да не говорим, че тя няма нищо общо с демокрацията?Тя е травестита на Бойко!
60
4
 
8
 
! Отговори
Кочо преди 12 години
Кавал