"В сянката на ядрото" - тайни, любов и рестарт на света

Новият роман на Николай Ников вече е на пазара
19 апр 2024 10:02, Александър Попов
3
"В сянката на ядрото" - тайни, любов и рестарт на света

От 10 април на книжния пазар е романът на Николай Ников "В сянката на ядрото", който вече се радва на голям читателски интерес.

"В сянката на ядрото" е роман, който разкрива реалната същност на обикновени хора, случайно попаднали в една от най-мащабните трансформации на общественото устройство на света. "Ядрото" е тайна организация, която активира рестарт на световната икономическа система. Този рестарт променя цялостната структура на обществото по света. В книгата се преплитат взаимоотношения между различни по същност хора и любовните им истории и се представя идеята за това как отделните човешки съдби могат да намерят общ обединител за постигане на голяма цел", разкри авторът пред Dnes.bg.

По думите му читателите ще открият здравословна ирония за любовта, страха, амбициите и затвърждава тъжната, но вярна  констатация, че нищо човешко не ни е чуждо.

Конспирацията

Сюжетът разкрива тайна организация, която подготвя радикален рестарт на световната икономическа система. И това ще преобърне обществения строй по цялото земно кълбо.

"Има преплетени няколко остросюжетни линии, любовни истории, престъпления и общо взето всичко човешко, което ни заобикаля. Действието се развива в България, има препратки към нови и неразкрити исторически факти, както и потапя читателя в красивата атмосфера на нашата красива родина – България. Романът е художествена измислица, но съдържа верни икономически теории и реално вдига завесата за един много реалистичен сценарии за света", допълва още авторът.

"В сянката на ядрото" може да бъде открита в големите книжарници и онлайн в "Библиотека България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си четат книгите един на друг с Георги Господинов!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Авторът се надява да не сме чели Калки на Гор Видал, явно :Д
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не желаем да ни рестартират!