Съпругата на канадския премиер се излекува от COVID-19

Софи Грегоар Трюдо споделя, че се чувства добре
29 мар 2020 09:35,
41
Съпругата на канадския премиер се излекува от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Софи Грегоар Трюдо, съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо, обяви, че се е излекувала от COVID-19. Премиерът беше две седмици под карантина, което му наложи да работи дистанционно.

Още по темата


Чувствам се толкова добре“, сподели Софи Трюдо. Лекарите са ѝ казали, че е изчистена от вируса. Тя даде положителна проба на теста на 12 март след пътуване до Лондон.

Софи Грегоар благодари на всички, които са ѝ пожелали скорошно оздравяване и сподели, че не е лесно човек да е сам. Госпожа Трюдо призова всички да спазват здравните предписания и да си останат у дома. Тя вярва, че всички заедно ще преминем през тежкия период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
27
 
! Отговори
днд преди 4 години
Интерсно , как всички високопоставени оздравяват за дни ?
15
4
 
33
 
! Отговори
Доктор от Софиямед преди 4 години
Ако всичко ставаше с такава скорост с която се оправиха Том Ханкс, Домуз ага и тая кикимора, да сме минали пикът на заболяването много отдавна. Много взеха да намирисват на пиар нещата.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус заразява масово, но при всеки е различно, как ще му въздейства.Има хора, които изобщо не развиват заболяване, а други точно обратното. Ограмотете се малко по темата преди да пишете врели некипели.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според генерал майор професор доктора вируса може да се изчисти чак след 37 дни! До тогава да не излиза!
12
1
 
21
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Най-вече получават адекватна лекарска грижа и не им казват да дойдат като се влошат, два или три пъти, докато няма смисъл вече.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана модерно да си имал вируса.Как пък толкова бързо се изчисти ха, нормалните хора от 20 до 30 дни, тези за седмица марулки...
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До мммМного от богатите хора водят здравословен начин на живот.Бедните ядат чипсове и водят заседнал начин на живот. Отделно и в болниците може да им обръщат повече внимание докторите а не да ги оставят на произвола.
9
1
 
21
 
! Отговори
препърс преди 4 години
Колкото Домусчиев ,толкова и тази е била заразена,същото се отнася и за Борис Джоунсън,и Чарлз с големите уши....Сега ще измрат няколко стотин хиляди,след ваксината ще са стотици милиони...запомнете още сме фаза 5 ,масова медийна психоза.На подготвените ,успех и използвайте умовете си,знанието е най-голямото предимство пред останалите.
8
1
 
8
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Е кои може да е сигурен , че не става вьпрос за дезинформацияЗа да не се всява паника в обществото всеки може да кажеРазболях се от вируса ама ми минаА дори и да е вярно помислете , че богатите могат да си позволят наи доброто лечение и наи добрите лекари , не кат оня виц - докторе заболя ме главата пии един аналгин и щи мине докторе ама заболяме и нещо отдолу - аа тогас пии два моито момче
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички богати хора са се излекували от вируса.
6
4
 
14
 
! Отговори
ммм преди 4 години
Много ми се иска, такива като онзи с гела, Домусчиев и & да направят една продължителна Пресконференция и на всички да ни разкажат, как и по какъв начин успяха (!..) да се/ги излекуват ..Нали уж няма цяр за този вирус, поне така ни уверяват, но някои богати люде, представете си, те прескочиха трапа.Невероятно, но факт ..!Явно тези хора са били болни, предполагам, от други заболявания, било срамна болест, придобита по време на излет в Банско или диария от хапка на лоша храна в Банско ...
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е изкуствен вирус, американците имат ваксина и лекарство, но явно ги дават само на елита.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо ми се струва,че богатите някак много бързо се излекуват.За по една седмица и са здрави.Що така?
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ох,престанете да пишете,че се излекували,те са преболедували,нали няма лекарство още,а тук нямаме дори и това дето помага малко на организма,хлорохина
2
0
 
15
 
! Отговори
о, да ..! преди 4 години
При нас на село най-добрата лечебница е на баира, т.е. гробищата.Там които и да са го закарали, няма връщане, там всичко се лекува и то перфектно!Здравеопазването е за онези индивиди които имат пари, за другите е само мечта.Сега има много лекари, но нивото на повечето от тях е толкова нищожно,че ако има при тях, за бързо време ще ме отпратят да се лекувам на баира, т.е. на гробищата.Лекарите са едни търговци и популисти! Дрънкат и се чешат езици, практикуват вербален онанизъм.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мен за богатоте не ме е страх..те винаги ще се оправят