Новите случаи на вируса са 5, вече са излекувани 17 души

113 души се лекуват в болница, 13 са интубираните
Обновена: 30 мар 2020 18:25 | 30 мар 2020 17:16, Веселина Йорданова
109
Новите случаи на вируса са 5, вече са излекувани 17 души
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

5 са новите случаи на COVID-19 по данни на Националния оперативен щаб, общо потвърдените у нас случаи стават 359.

Още по темата
Общо излекувани до момента са 17 души, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Не са регистрирани нови административни области, на чиято територия да е регистриран случай на COVID-19. Новите случаи са разпределени както следва: два в София, един в Плевен, един в Монтана и един в Благоевград.

113 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 13 от тях са интубирани.

56% от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са при мъже, респективно – 44% при жени. Средната възраст на лицата, дали положителна проба за новия коронавирус, е 45 години.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 11; Бургас – 14; Варна – 17; Велико Търново – 2; Габрово – 2; Добрич – 6; Кърджали – 5; Кюстендил – 2; Ловеч – 1; Монтана – 17; Пазарджик – 7; Перник – 5; Плевен – 9; Пловдив – 21; Сливен – 4; Смолян – 7; София – 223; Стара Загора – 2; Хасково – 1; Шумен – 3.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
7
 
! Отговори
Парлама преди 4 години
До ... парлама, ама за тебе. за главната мутра - МИЛИАРДЧЕТА!!!
52
9
 
2
 
! Отговори
misirke преди 4 години
До Анонимен Ами стой си в къщи *** - какво се бъркаш в работата на хората - всеки може да прави, каквото си иска - един да издава заповеди, други да не ги спазват:)
51
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И за 5 човека превръща цялата държава в цирк
50
5
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
До Анонимен47Не стаа бате, шефа каза да садим картофи, за да не умрем от глад. Затова ходих до село. Щот иначе къде да ги сея, на терасата или в хола? Събота и неделя пак ще отида, да ги прекопая, да ги полея и оплевя, иначе реколта няма да има. А ако няма реколта - глад. Тъй че да се синхронизират там тия от щабовете. Единия вика сей картофи, другия вика не излизай никъде. Е... а де?
49
6
 
5
 
! Отговори
123 преди 4 години
Според мен, ние го караме от една година тоя вирус и вече сме го преборили без да знаем. Сега това е качулка след дъжд...
48
3
 
2
 
! Отговори
Бързак преди 4 години
Бързите проби тръгнаха масово в CibaLab. З0 лв и резултатите са готови след час. Не е ясно какво правим по-нататък.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ са започнали да ги вентилират още при приемането дори да нямат належаща нужда, така помагали рано рано на белия дроб да се справя и след 3-4 дни ги изписвали да се долекуват в домашнш условия
46
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога ще има безотговорни хора .Ако не цените своето здраве е ваш проблем .Но защо заплашвате нашето здраве където спазваме карантината и не се разхождаме насам натам . Колко толкова да се каже Стойте си по къщите моля Ви.
45
7
 
1
 
! Отговори
... преди 4 години
Аз ходих до село и аз. Уж мерки стриктни, КПП-та, не знам си кво... а то? Писах неква декларацийка и ме пуснаха да си продължавам. Дори не ми провериха документите, дали данните които съм попълнил са верни. Имена, адрес, ЕГН... нищо. Дори не поискаха шофьорска книжка, документи на колата, има ли ГО, има ли ГТП... а бе нищо. Декларация писах че отивам на село и ми пожелаха приятно изкарване. Е това ако са засилени, строги мерки... не знам. Разпасана работа е всичко. Парлама дет се вика....
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тука някакви революционери мяркам. Хубаво е да имате в предвид обаче, че общественото мнение не е на ваша страна другари.
43
11
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
От рак умират годишно няколко милиона хора по света. От инфаркти и инсулти десетки милиони на година! От един грип умряха 20000 предимно старци и край! Фалирваме света! Манипулацията, Санчо...
42
14
 
4
 
! Отговори
... преди 4 години
Съмнява ме едно. Екокатастрофа, която упорито прикриват. Всички знаем че азиатците и италианците обичат морски дарове. Испанците също. Това са 3 от най големите потребители на морски дарове. Точно тия бяха и заразени с нещо си уж. Ама май се натровиха от неква риба. То затова симптомите са гадене, повръщане... като при хранително натравяне. Някой нещо направи в световния океан, рибата се разболя и тия всичките ядоха от тази същата риба. От Ухан тръгнало уж - най големия пазар на риба в света....
41
11
 
13
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
В неделя по черните пътища с колата си отидох на село и цял ден бях на слънце по двора. Прекрасно настроение и релакс. С короната плашете гаргите!
40
4
 
8
 
! Отговори
До Бачкатор преди 4 години
Както се правиш на голямата работа, така и ще платиш 5 бона глоба, успех в ината! :)))
39
7
 
10
 
! Отговори
... преди 4 години
А бе... Как пък един болен не показаха? Да каже самият той, как се чувства, какво го боли? Или пък излекувани имало. Как един излекуван не се показа и да обясни какви симптоми е имал и как са го излекували? Уж епидемия, толкова заразени, толкова умрели а един не видях аз някъде. Ни от болница, ни от вкъщи... от никъде един не се показа. Май коронавирус им е само в главите на ония отгоре и правят целия свят на м***ймуни...Един не излезе и не каза "Аз съм заразен... аз съм излекуван"...
38
10
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
От понеделник овчарите генерали затварят в кошарите овцете ката тебе. Аз съм свободен човек. Плюя на пишман генералите ти!
37
11
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Разочароващо е колко сме зле като общество и то младите хора. Как се водят като овце без да мислят и да търсят информация и наистина 100 тояги са им малко. Да изпълняват нарежданията но болни хора, водени само от егото си и тези мерки като нищо ще им останат за постоянно плюс допълнителни. Тая държава само взима от нас без да дава - не сме и длъжни.
36
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да направим едно проучване.Харесайте, ако ПОДКРЕПЯТЕ карантинатаНе-Харесайте, ако сте ПРОТИВ карантината
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казаха на *** да си седи в къщи ама *** на разбира и тръгнал на разходка, като че ли не е излизал цяла година! Айде тогава 5 хиляди лева глоба и после разходка с есемес
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Вие червените по-добре се съберете всички заедно за месец-два на Бузлуджа, пък които останете живи-ще ви позволим да се върнете към човечеството, като се извините за зверствата на режима ви.