Във Великобритания хората хукнаха по паркове и плажове

Няма дистанция, въпреки многото смъртни случаи и новозаразени
Обновена: 31 май 2020 16:44 | 31 май 2020 15:21, Петя Славова
18
Във Великобритания хората хукнаха по паркове и плажове
Снимка: БГНЕС

Времето във Великобритания е необичайно топло. И въпреки многото случаи на коронавирус в страната, хората излязоха навън и населиха паркове и плажове, съобщава bTV.

Така се оказва изключително трудно да има социална дистанция, особено в големи градове като Лондон. Там голяма част от хората живеят в голямо домакинство и често делят жилището си с други хора.

Още по темата

След разхлабването на някои мерки в средата на май правителството увеличи глобите и всеки нарушител на правилата за социално дистанциране може да плати от 100 до 3200 паунда.

Това обаче не изплаши британците. За това допринася и постъпката на главния съветник на Борис Джонсън - Доминик Къмингс, който даде лош пример за това как управляващите също не спазват правилата. Той бе видян да пътува без уважителна причина и не пожела и да се извини.

Във Великобритания са най-многото смъртни случаи от коронавирун в европа, но хората продължават да игнорират мерките за социална дистанция. Така и не е ясно кога в страната ще бъдат разхлабени мерките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Само че никакви пари не се дават, щото единствения начин по който се ходи сега е да натовариш домочадието в колата и дисагите с храна.....А ако нямаш кола си стоиш в къщи... и си спестява гледките на пияниците по плажа
10
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен 11Само, че "статото" тук не го стрижат до кокал! Дадоха им по 80% от заплатите ... Стадо миже да наричате Вас и вашите приятели! Народ от тикви и кауни, тръгнали да дават определение на значително напреднали народи във вякъкво отношение.Ама вярно си заслужаваме съдбата на страна от третият сват.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В крайна сметка всеки отговаряза себе си.
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиенето, *** и псуването на щаба се превърнаха в народни спортове.Отмениха мерките, *** пак недоволен, сега пък няма по кого да плюе и да псува.Остана му пиенето и ***, а резултатите са видни в коментарите.
7
1
 
10
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Наемете ме за редактор, безвъзмездно ще ви коригирам *** правописни грешки
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** съвсем е оскотял от пиене и *** на дивана.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свиквайте с вируса най накраяЩе си циркулира още дълго а живота трябва да си продължиНа народа му писна ,само на политиците с пари не им дреме понеже си живуркат със или без пандемияНалагат си забрани защото тях не ги ловят
4
10
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Тая държава велокибратиния да не е от средната земя.Там Гандалф е специализирал в тъмните магии.А Леголас е тренирал стрелба с лък.
3
6
 
16
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Еми естествено, почти лято е , няма да се заврът у дома...
2
10
 
9
 
! Отговори
Pin преди 3 години
Велокибратиния дека е тая държава ? Освен ако столицата не е Лъндун !
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да ги мисля. Те са зажаднели алкохолици. Тази вечер ще се нагледаме на повръщано. Работа за чистотата.