8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая

Общо случаите достигнаха 7411, 529 пациенти са в болници
Обновена: 14 юли 2020 06:15 | 14 юли 2020 06:15, Камелия Цветанова
164
8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

159 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа, което е с 82 повече от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата

Общо случаите достигнаха 7411, като от тях 3618 са активни. Излекуваните лица са 3517. От тях 198  са през последното денонощие.

В болници са настанени 529 пациенти с доказана коронавирусна инфекция.  29 от тях са настанени в интензивни структури.

Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 276.
През последните 24 часа са починали 8 души.

Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 2; Бургас - няма; Варна - 5; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца и Габрово - няма, Добрич - 12, Кърджали - 1,  Кюстендил - 4; Ловеч - 5; Монтана - 3, Пазарджик - 1; Перник - няма; Плевен -1, Разград - 1; Русе - 4, Пловдив - 8; Сливен - 2; Смолян - 3; София област - 6; София град - 73,  Стара Загора - 8, Търговище - 1, Шумен - 2, Ямбол - 1.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
18
 
10
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Няма как да се приема насериозно нещо, дето го няма. Повече не може да заблуждавате хората с тази измама. Къде са хладилните камиони ? Къде са керваните от военни камиони с ковчези ? Къде са чувалите с трупове ? Къде са зимните пързалки - морги ? Колко човека починали от Коронавирус познавате ? Страшния вирус го има само по новините. Всички починали са хора умиращи от тежки заболявания. Абсолютна измама е това. За всички стана ясно, че това е фалшимент. Просто трябва да се усвоят едни пари.
87
23
 
12
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите които желаят да ги посетят поради завишения брой заразени с коварната болест коронавирус за това са виновни президента *** Радев и неговите привърженици дебилни егоисти с егоистично мислене но кой каквото си надроби това ще сърба
86
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строежът на "Алепу", филмът "Осемте джуджета", акцията на Христо Иванов в "Росенец" и нахлуването на прокуратурата в президентството са причината за протестите. Тези събития наслояваха напрежението в обществото
85
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До компроментирано якоДаааа,беееееее, затова лекари и сестри умираха борейки се с короната,а изкуфеия Мангър дори не стъпа в болница да види болен от коронавирус в болницата,нито изследва какво е това коронавирус,но се изживяваше като медийна звезда,обиждаше възрастните и искаше лапачка за тестове в частната му лаборатория!И пропагандираше срещу правителството и в защита на ислямска държава,чийто знамена развяват на протеста!
84
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли тоя, човека който доведе до всичко това?! Не е ли тоя, дето маниполира хората?! Кой друг е управлявал бре! от Къде знаеш кой как управлява, след като само той е бил властта последните 13 години?! Толкова ли си ограничен, че да се връзваш на пропагандата му! Това ли е причината да гласуваш за нега-че той оплюва всички други?! Това не му прави чест! Не друг, а той е управлявал, друне е за последните 13 год, как може да коментира друго управление след като само той е управлявал откактсме в ес?
83
6
 
11
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До АнонименКолко дни са минали, бе, умнико? Ще видиш ти другата седмица. А протестърите да си ходят в Русия, матушката да се грижи за тях, като са тръгнали да подкрепят шайка руски шпиони и крадци.
82
16
 
17
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилните привърженици на *** президент Радев се заразят с коварната болест коронавирус и недай се боже починат от нея тогава дебилните българи егоисти с егоистично мислене ще повярват че короновируса е опасна болест и хич не е за подценяване
81
18
 
6
 
! Отговори
компроментирано яко преди 3 години
За едните пари и за мачкане на хората иде реч!!!Това е!Айде всички вярващи в короната да преброят болните си роднини, съседи, колеги, айде. Ама не по начина една жена казА, а конкретно: стринка Гинка, дядо Пройчо, братчедката Станка от Павликени, комшията Иванов от третия етаж.... Бройте де! Няма да броите, защото няма такива! Пари, много пари, трябва да се гепят! И от определени хора и от болниците.И Мутафа да чете надгробни слова и да прогнозира, че след протестите - по 1000 на ден!
80
9
 
5
 
! Отговори
Мачи преди 3 години
До АнонименКлоака ще е, като се излива от десетилетия насам цялата селения и простотия от България тук. Ходете си по селата, ***!
79
11
 
16
 
! Отговори
Златена преди 3 години
За всичко са виновни президента *** Радев и неговите привърженици дебилни българи егоисти с егоистично мислене всички те мислят само за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради българите егоисти в България страдаме ние нормалните Българи
78
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата крие какво е питала Борисов и Горанов за БожковПрактиката на обвинението да разпространява протоколи от разпити не важи за всички
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томова,*** да лиж.еш албанския ЧЕ.П и на крайните ислямисти от ИД,както го правеше досега, хайде излез и демонстративно изл.ижи хубаво албанския *** и че.па на крайните ислямисти от ИД,чийто знамена развяват на протеста искайки да свалят законното правителство,приляга ти лиза,нето платена к, р .во!Благодаря ,че ни сервира втора кървава Украйна с платените си статии и злорадстваше и се хилеше като па-ча и плюеше законното правителство и пося масови конфликти и предстояща кървава баня!
76
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще спрете ли да пускате фалшиви новини всяка сутрин за болни , починали и заразени от вируса? Това постави България в рисковата група и няма туристи а и някои държави спират полетите до нас.
75
2
 
2
 
! Отговори
хххх преди 3 години
До От Плевен 64Ако си прегледаш постовете ще видиш до твоя пост 30 и пост 29! Там е описано точно защо "заблудените австрийци" правят така! Няма начин да си го видял защото са писани по едно и също време!
74
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв ужассс! 18 души на протестите, ребити като куч ета от полицията, дори нямаха този шанс.
73
4
 
4
 
! Отговори
Платената КУРВА Т-ва преди 3 години
Томова,*** да лиж.еш албанския ЧЕ.П и на крайните ислямисти от ИД досега,хайде излез и демонстративно изл.ижи хубаво албанския *** и на крайниъте ислямисти от ИД,чийто знамена развяват на протеста искайки да свалят законното правителство,прляга ти лиза,нето платена к, р .во!Благодаря ,че ни сервира втора къравава Украйна с платените си статии и злорадстваше и се хилеше като па-ча и плюеше законното правителство!
72
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, колко са тъ пи гербаджиите...А бе тъ пунгери, защо отворихте дискотеките?Ако бяхте поне малко умни или хитри като Бай ви Тошо, щяхте да оставите САМО протестите като източник на повече случаи и да обвините с лекота президента.Ха ха ха
71
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора знаят какво се е случило с Титаник и 99% от тях си мислят, че той потънал, защото се сблъскал с айсберг...Истината... е че е потънал от дупката при удара... в , която е влязла водата и е напълнила трюма....Така, че тук някакви "капацитети" по епидемии и вируси да не се излагат повече. В цял свят хора с милиарди оборот на бизнеса си клекнаха от този вирус.... Бай *** по-умен и от тях... нали?
70
13
 
8
 
! Отговори
ГАЛЪП преди 3 години
Според проучване, над 70 процента от българите желаят веднага пълно затваряне, с цел да се избегне опасноста от К-19.
69
6
 
5
 
! Отговори
Плтената КУРВА Т-ова преди 3 години
Томова,*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като протестиращите ис Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва , работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично да протестираш,развявайки знамената на Ислямска държава,като останалите протестиращи!Покажи как се гордееш,че си свалила законното правителство със статиите си и си сложила крайни ислямисти на власт и си превърнала България във втора кървава Украйна,па-ча!