В Ню Йорк празнуват, 70% от жителите са ваксинирани

Падат почти всички ограничения заради коронавируса
16 юни 2021 07:10, Анисия Иванова
39
В Ню Йорк празнуват, 70% от жителите са ваксинирани
Снимка: БГНЕС

Градските власти в Ню Йорк организираха заря с цветни фойерверки, която продължи около 20 минути и изненада приятно жителите в чест на ваксинацията срещу коронавирус на 70% от нюйоркчани, предаде кореспондент на ТАСС.

Преодоляването на този праг, след който може да се говори за постигането на стаден имунитет беше условие за премахване на повечето ограничения в Голямата ябълка. Кметът на града Андрю Куомо обяви, че тази цел е постигната.

От днес всички ограничения за заетост на места в закрити помещения, спазването на социална дистанция и дезинфекцията на повърхности в мегаполиса отпадат. В същото време магазините засега могат да продължат да изискват от гражданите да носят маски.

На фона на оптимистичните новини от Ню Йорк обаче бе съобщена мрачната статистика на университета "Джонс Хопкинс", че в САЩ от началото на коронавирусната пандемия са регистрирани над 600 хиляди смъртни случая от ковид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 2 години
Понеже стана въпрос за намаляването на населението... вие коя част от хората бихте оставили, ако трябваше да намалите населението: образованите и интелигентни, които вярват в технологиите, прогерса и науката и се адаптират бързо към нови ситуации или невежите страхливци, които дори не успяват да отсетят фалшивите новини в нета, вярват, че самолети ги пръскат от небето и че 5G ще ги разболее. Не ми отговаряйте, очевидно е.
33
3
 
3
 
! Отговори
славянин преди 2 години
А наесен като дойде новия манхатънски щам какво става!?
32
6
 
3
 
! Отговори
70% процентова мазна преди 2 години
ЛЪЖА! Продажните медии наистина ли мислят хората за толкова ***?
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мизантропи и ***! Затова напуснах бг" - Тогава си стой там където си. Интересно ми е само защо четеш Бг-сайтове. Да не би да ти е тъжно нещо за България? хахах ... Играл съм го този филм 9 години и ми писна и се върнах, защото истинските "мизантропи и ***" са на Запад. И ти си бии ваксините и се радвай на живота. Ваксърите доказахте, че нямате никаква идея какво предстои. Ваш проблем! Само някой ден да не съжалявате, защото освен вие, никой друг не е виновен за неинформираността ви!
30
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мизантропи и ***! Затова напуснах бг
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен лекарБии си ваксините и лягай да спиш. Не знам какъв лекар си, но съм сигурен, че нямаш никаква представа какво го очаква света в следващите 10-15 години. Между другото една от професиите, които ще изчезнат е вашата (частично). В близко бъдеще нанороботчета ще лекуват хората, а роботи ще правят операциите. Именно затова СЗО натиска вие да се ваксинирате задължително и зубърите слушат и изпълняват. Има и кадърни и мислещи хора сред вас и то не един и двама, но явно не си сред тях...
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РеалистЗнаеш ли каква е реалността? Планетата се замърсява от свръхпроизводство. За да запазим лукса в който живеем, според елита трябва да сме 500 млн. (справка "скрижалите на Джорджия"), за да не е нужно да се произвеждат толкова стоки, енергия и т.н. CO2 трябва да се намали значително според елита. Как да се постигне? Еми като намалиш населението? Това става или с войни, или с вируси, или с ваксини. С война унищожаваш инфраструктурата, Ковид не е способен на това, обаче ваксината... :)
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В САЩ някои от най известните и умни личности се ваксинираха публично" - с какво се ваксинираха? хахаха ... колко шарани има на този свят не е истина. Преди 03.2020 не съм вярвал, че хората могат да са толкова наивни и недалновидни, но... това е положението... еволюция се нарича. Тези, които не могат да се приспособят към новия свят, може би няма да са част от него след 5-10 години или най-малкото ще се превърнат в редовни клиенти на фармаиндустрията заради прецакана имунна система...
26
3
 
5
 
! Отговори
ГМО преди 2 години
Ваксиниран си когато си приел изпитано и одобрено средство, изработващо имунен отговор срещу заболяване, причинено от изолиран и доказан патоген.Патоген нямаме, имаме компютърен модел на нещо, което предполагаме, че съществува.Ваксини нямаме, а експериментални препарати, по напълно нова технология, напълно провалена при опити с животни.Имунен отговор не се изработва, инжектираните се заразяват и разпространяват. Точно по кой критерий има ваксинирани?
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чистаката в САЩ продължава с пълна сила...
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно е от ваксинираните - колко по-малко ще попаднат в справките за хроничноболни със усложнения до 5 години, в сравнение с неваксинираните?
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В САЩ някои от най известните и умни личности се ваксинираха публично,а тука *** се надпреварват да обясняват колко лоши били ваксините. Те щото ония са по *** от нас нали?
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИнтересноА за след 6 години да не говорим. Нали, професор Балкански?
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно, какво празнуват - това, че 70% са си подписали доброволно смъртната присъда като са приели смъртоносна инжекция обричаща ги на бавна и мъчителна но сигурна смърт? Ненормална работа!
20
3
 
5
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
От ваксинираните - колко ще попаднат в справките за хроничноболни със усложнения до 5 години?
19
0
 
6
 
! Отговори
Хахахахаха преди 2 години
Да, така е! Има общонародни чествание. Във ФБ е пълно с поздравителни ноти и ръкопляскания
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ха - ами ние при 15-20 % ваксинирани свалихме всички ограничения - тия кво си мислят, па и не смятаме да ваксинираме повече хора
17
8
 
14
 
! Отговори
анонимен лекар гей преди 2 години
браво първата цел е постигната ,но има още много задачи за изпълнение.Сега трябва да се намали населението на земята до 500 миллиона ,ама да ви кажа ваксините нямат хич никакво значение .Други цели поне 70% от населението трябва да станат гей-ове.Нашият девиз е -няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.Пичове много рано празнувате ,планът тепърва започва !
16
9
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Сега вирусът е най-вече в Южна Америка. През есента ще се върне и в Северното полукълбо и където са се ваксинирали ще са добре. Останалите ще си патим
15
2
 
6
 
! Отговори
??? преди 2 години
В област София има 250000 ваксинирани с поне една доза. Това колко процента са?