България е в зелената зона на COVID картата на ЕС

Не бива да ни успокоява прекалено, каза д-р Стойчо Кацаров
20 юни 2021 11:13, Ния Христова
17
България е в зелената зона на COVID картата на ЕС
Снимка: БГНЕС
България е в зелената зона на картата на ЕС за състоянието на COVID-пандемията на континента. 
 
"Това се дължи от една страна на хората, които вече се ваксинираха и така създават бариера пред разпространението на вируса и от друга страна на усилията на медиците от болничната, извънболничната и спешната медицинска помощ и служителите на администрацията, пряко ангажирани в борбата с Ковид-19", заяви здравният министър д-р Стойчо Кацаров.
Още по темата
 
Той подчертава, че това, че сме в зелената зона ни радва много, но не бива да ни успокоява прекалено. 
 
"Опасността не е отминала и единственият начин да намалим риска е като се ваксинираме масово. Нека използваме летните месеци и да го направим, за да можем да се върнем към нормалния начин на работа", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
1
 
! Отговори
Инкогнито преди 2 години
Ще трябва да целувате задниците на предишното правителство и лекарския щаб.
10
0
 
5
 
! Отговори
гггфехй преди 2 години
За малко в зелената зона. Какво ли са ни замислили за есента? Направо ги сърбят ръчичките за новите локдауни. Пландемийка бате! Всичко върви по план за да ни пречупят психически.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ШОК И УЖАС, ШОК И УЖАС, ШОК И УЖАС
8
0
 
12
 
! Отговори
шок и ужас преди 2 години
Т.е. не бива да сме спокойни? Трябва да сме стресирани и изнервени, полезно е за здравето, зове министърът на здравето. Великан!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В зелената зона сме, щото Джон и Улрих искат да се чипат на морето, а търгашите по хотели и хоремаци да сгънат от тях. Богатите държави ползват правилата за бухалка срещу другите и ги нагласят да са удобни за тях. Този даже не го и слушам какви ги плещи.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завалията от предната вечер си е наредил хапчетата, ала твърде често забравя да ги изпие. Трябва някои апарат да му свири, че има хапчета за пиене на сутринта... силни хапчета.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неща да съм цивилизован и европеец и няма да се ваксинирам,крепостник е по добре..
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо, защо всяко твое изказване е лишено от разум и елементарна логика ? То няма как и да ти вдене манерката, тя е като кух орех. Не може това да се "дължи от една страна на ваксинирането", понеже България е на последно място в Европа по ваксиниране. Не може да се дължи и на "БГ здравеопазването" защото хм.... ами ние сме на последно място по здравеопазване бе драги. Защо лъжеш и мажеш толкова елементарно ? Успя да накараш цяла България да те намрази за 2 месеца, толкова ти е акъла.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добри новини не може да има, добри новини не правят кликове, не правят гледания, не пораждат тревожност... Добре е ама нали може да дойде вълната, пика , пак ще се мре идва есента смърт смърт смърт, вижте по света как умират вижте тук това може да е при нас болести смърт..... В само се отлага свободата за по-късно... Ваксина не освобождава, секира освобождава
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този министър разби държавните болници, които изнесоха тежестта на пандемията за да насочи парите от здравната каса към частните, които се скатаваха. Сега ни плаши с трета вълна , а до вчера, говореше, че няма пандемия.
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това се дължи от една страна на хората, които вече се ваксинираха и така създават бариера пред разпространението на вируса и от друга страна на усилията на медиците от болничната, извънболничната и спешната медицинска помощ и служителите на администрацията, пряко ангажирани в борбата с Ковид-19". Цялото това изказване е изключително нагло. От къде го изкопа Радев този? Преболедувалите кучета ги яли. А пък служителите на администрацията какъв принос имат... не знам.