Ваксинация в столичния ромски кв. "Христо Ботев", нито един жител не пожела

На място бяха проф. Тодор Кантарджиев и здравни медиатори
26 юни 2021 16:55, Анисия Иванова
415

Отново "зелени коридори" за ваксиниране в паркове и молове в столицата. Този уикенд работи и мобилен кабинет в столичния квартал "Христо Ботев", който е населен предимно с ромско население.

През първите часове нито един жител на квартал "Христо Ботев" не премина през имунизационния пункт. Хората споделят, че ги е страх, а други мислят, че за ваксините се заплаща.

"Защото ме е страх от ваксини, защото много хора са починали", сподели Бойка.

"Аз съм се ваксинирал. Аз си взимам дезинфектант почти всяка вечер ракийка.. Тук няма да се ваксинират, запомнете", заяви Георги Райнов

На място, за да убеждават хората да се ваксинират, бяха професор Тодор Кантарджиев и здравни медиатори. Хората от квартала имаха и конкретни въпроси към професора.

"В България на милион и половина ваксини няма смъртни случаи", обясни проф. Кантарджиев

Този уикенд продължават да работят всички "зелени коридори" за ваксинация в столицата.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами хората си гледат здравето и не се правят не опитни мишки. И Терес и ваксините като почнат да мрът как ще ги записват.
232
0
 
0
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Джон Макафи: "Разбрах моята грешка и направих антивирусната си програма проактивна. Тоест, тя вече намира създателите на вирусите и ги вкарва в затвора."Програмата Сентинел Макафи, установи по безусловен път създателите на биткойн. Самата Сентинел се свързва с **** и така работи дори на компютрите на индийците скрито от ЦРУ. Огромен проблем за глобализма.Сега на мястото на Джон идват двама още по-умни от него, но по-прикрити. Единия е дори двоен агент в ЦРУ.
231
0
 
1
 
! Отговори
~ преди 2 години
До IBM Fake NEWS Е защо пък утре, и защо не ги е татуирал тях, ами онова другото нещо?
230
0
 
7
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Джон Макафи:"Утре казва имената на индийците , създатели на биткойн. Ако умра, да знаете не съм се самоубил." На следващия ден - ЕПСТЕЙНАТ.
229
0
 
3
 
! Отговори
~ преди 2 години
Ружа има същата муцунка като Костов, Петър Стоянов, проф. Димитър Иванов от Лондон (планРанЪт) и др.
228
1
 
6
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Един ден индийците ще бъдат мнозинство и ще има само кючеци, сватби и никой няма да работи, защото биткойн ще им копа. Христос, като го питали: "Какво е Рая?" Той отговорил: "В моето Царство всеки ден е като сватба." Само, че не казал нищо за биткойн.
227
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова всички са се загледали в китайците, за да не наблюдават индийците и тайните им групировки по целия свят.
226
29
 
6
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Бай шиле за нищо не става,сега и гейберите ще го зарежат.А щом ромуляните са оцелели през вековете и продължават да се множат,а УМНИТЕ бълхаре намаляват с геометрична прогресия е види кой е по-умен.Точка.
225
1
 
10
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Ружа Игнатова (OneCoin). Свързана с тайна индйска групировка, създатели на биткойн - В НЕИЗВЕСТНОСТ!Джон Макафи(Макафи Антивирус). Чрез сентинел успява да анализира и проследи тайната група индийци и открива тяхната самоличност. ЕПСТЪЕЙНАТ!Всеки свързан с блек**рок и биткойн изчезва завинаги.
224
0
 
2
 
! Отговори
мда преди 2 години
До IBM Fake NEWSИ Ружа и тя.
223
1
 
1
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Създателите на биткойн - индийци
222
1
 
2
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Съоснователя на USB - индиец в Intel
221
4
 
1
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Бъдещето на тази планета - ромите
220
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадат от камионите, всичкото ром по 20 ваксини щеше да си сложи само, защото са му казали, че не е за него! По телевизията щяха да реват, че са дискриминирани и да настояват ваксини да им пратят! За 2 дена цялото ромско население щеше само да се ваксинират, само да бяхте казали, че ваксините са само за белите хора!
219
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяхте обявили, че ваксини ще има само за белите хора и всичкото ром и БХК щеше да ревне за ваксини и на опашка щяха да се редят. Един, друг да се избиват само да стигнат до ваксина. Толкова ли не се сетихте да играете цирк, че ваксината е за бели хора и да ги излъжете те сами да я искат и да драпат за нея? Ей цяла армия държавни роми в институции, професори и тн., а мозък колкото на амеба нямат. Ром се кара да вземе нещо като му кажеш, че не е за него! Само кажи, че на тях не се полага и ще
218
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 253. Монголо-татарино, на човек с моите умения не му се налага да работи, освен за удоволствие. Помощ, или милостиня не съм вземал и стотинка от както съм пълнолетен, дори от родителите си, но мога да се обзаложа за каквото искаш, че ти си на нечия хранилка и си неспособен да оцелеш без нея.
217
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 252. Гений, най-бързо и брутално вирусът мутира точно при ваксинираните, а не при болните. Ваксината не те пази от заразяване, а от боледуване. И когато вирусът се сблъска с ваксиниран, което не му позволява да се размножи подобаващо, той е принуден да мутира за да оцелее. Затова всички спрециалисти, които запазиха достойнството си крещят, че ваксинация по време на пандемия не се прави, ама няма кой да ги чуе.
216
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
промиват им мозъците че ваксините ги скопяват и затова се дърпат.Дори и българите лъжат с такива дивотии цленасочено .Ваксинацията е нужда защото ако има болни вируса мутира и дори ваксинираните са застрашени.
215
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 251. Ние това вече го знаем. Сега е време да се научим на свобода от държава, предразсъдъци, религии, културни и социални догми... И да - трудолюбието не е добродетел, а робско оправдание за неспособността да се препитаваш от уменията си.
214
1
 
18
 
! Отговори
Бял ром преди 2 години
До Анонимен 249Аха, много имаме да учим - как да искаме пари без да работим и учим, как да казваме, че всички са ни длъжни, как момичетата от ранна възраст да си вдигат краката вместо да учат и други подобни неща.