СЗО: Нищо не е приключило, задават се нови и по-опасни варианти

Последните тенденции са тревожни
16 юли 2021 14:25, Ния Христова
116
СЗО: Нищо не е приключило, задават се нови и по-опасни варианти
Снимка: Pixabay
Комисията за спешни случаи на Световната здравна организация (СЗО) припомни, че "пандемията далеч не е приключила" и предупреди за "голяма вероятност" от появата на нови варианти на коронавируса, които са "вероятно по-опасни", съобщава френският национален ежедневник Le Figaro.
 
"Пандемията далеч не е приключила", отбелязват в изявление експертите. Те съветват генералния директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, добавяйки: 
 
"Има голяма вероятност за появата и разпространението на нови тревожни варианти, които вероятно са по-опасни и дори по-трудни за контрол", отколкото вече познатите на агенцията на ООН.
 
"Последните тенденции са тревожни. 18 месеца след обявяването на международна извънредна ситуация в областта на общественото здраве, ние продължаваме да се борим с вируса и вирусът продължава да циркулира след нас", подчерта председателят на комисията, французинът Дидие Хусен, по време на брифинг.
 
За момента СЗО отчита, че има налични 4 т.нар. обезпокоителни варианта: "Алфа", "Бета", "Гама" и "Делта". Последният е много по-заразен от останалите, също е и по-малко устойчив на ваксини, макар те да продължават да предпазват добре от най-сериозните форми на COVID-19 и фатален край от инфекцията.
 
Професор Хусин подчерта още, че комисията е отправила две основни препоръки: да се защитава равен достъп до ваксини и да не предприема инициативи с малко научна обосновка като прилагането на трета доза ваксина, предложена по-специално от консорциума Pfizer/BioNTech, предава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
8
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
Тази сила която насилства света се казва Дявола! Чрез своѝте най-пропаднали душици ,коѝто морят нормалния трудещ се човек,обичащ,а не мразещ както тези подметки най-отгоре! Само Бог ще ги спре! Писано е и ще стане!
77
1
 
6
 
! Отговори
от 61 преди 2 години
"Жалко, че нищо не правим за това оцеляване, поне децата ни да спрат да живеят в страх" - Аз не мисля, че не правим нищо. Дори пишейки коментар изпращаш послание до много хора, включително деца. Винаги ще има хора всяващи страх у някого поради някакви причини. Особено властимащите. Уплашен човек е готов да изпълни всяка заповед. Това е хубаво да знаят децата, че винаги някой ще се опитва да ги плаши, за да са подготвени. Страхът от мечката е полезен, но страхът от любовта например е вреден. :)
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 61, много правилно казано- който оцелее! Жалко, че нищо не правим за това оцеляване, поне децата ни да спрат да живеят в страх, че някои ненормалници, в утрешният ден пак може да им мине идея за нови щамове и ваксини. Животът е такъв, какъвто си го направиш ! Има и една друга приказка:-Веднъж се умира,не да се страхуваш хиляда пъти . Време е да премахнем виновниците за пандемията.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 78 плана е диктатура. Агнето са хората, човечеството,КУРБАН.
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 63 Имам много близки, много приятели и много познати. Общо поне няколко хиляди. Познавам няколко прекарали Ковид. Само един от тях е починал и той беше с цироза, така че дали е починал от Ковид или с Ковид е друг въпрос. Това след година и половина пЛандемия. Ако беше толкова страшен този вирус, всеки от нас щеше да познава поне няколко десетки починали. Ти колко познаваш (без да лъжеш обаче)? Сравнението ми по-долу изобщо не е в неподходяща посока. Това, че ти не го разбираш е друго...
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото ваксинирани,толкова мутации!
72
2
 
10
 
! Отговори
Пъньо преди 2 години
И каква стана тя- спряха да говорят за Ухан, забравиха да набеждават и Китай , и всяка страна започна да си пуска щамове и произвежда ваксини( дали въобще са ефикасни, си е друг въпрос).Производителите на ваксини видяха голямата печалба , насадиха страх в хората, и сега гледат как им растат приходите. Лошото е, че и цели правителства участват в този геноцид спрямо човечеството.
71
3
 
9
 
! Отговори
Плана е диктатура преди 2 години
Откровение 14:9-12И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
70
2
 
3
 
! Отговори
Плана е диктатура преди 2 години
И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.
69
2
 
1
 
! Отговори
До 63 преди 2 години
Левски, ти сериозно ли? Взехте да избивате във всякакви неподходящи посоки вече! Топ сравнение, няма що! Явно е пълно със злобни хора без приятели и близки. То иначе поне една тегава съдба около ковида ще да те е докоснала и ще си по-обран в гръмките изказвания. Или то овче мозък не се трогва, а?
68
1
 
12
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Някой има ли графика за заразяване с Ковид? Да знаем, къде да ходим през Август. Отпуска е.
67
2
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Не бе не сме го планирали - само знаеме кога, кое, къде да пускаме
66
2
 
18
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До ШашиТези,които направиха 9/11 и всички останали събития по света. Управляващите са просто пионки на тях. Няма нищо случайно просто се следва план. Защо примерно за болести,които наистина са опасни нямаше толкова натиск? Използате се медийте най-подло и други платени лакей.Но,понеже законово не може да накрат хората ги плашат с какво става в другите страни,а колко е вярно не се знае.
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Шаши - Отговорът на първия ти въпрос дава отговори и на останалите. Кой дърпа конците на СЗО не е тайна. А кой дърпа конците на Били вече е друг въпрос. Кукловодите не се показват по телевизията, което е нормално и логично. Ако аз управлявах света със сигурност нямаше да се занимавам с медии. Щях да си назнача хора за тази работа. Това не могат да схванат ваксърите, че не Путин и Байдън управляват Русия и САЩ. Путин и Байдън са лицата т.е. ние на избори си избираме кой да гледаме по ТВ-то.
64
2
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Коя е тази световна сила, която: 1. Управлява СЗО2. Нарежда на САЩ и Русия, Сев. Корея, Франция и тн. да се бие насилствено ваксина.
63
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
СЗО са платени измамници сонсорирани от Сатанистите. Правителствата по света трябва да се отречат от тази организация.
62
3
 
16
 
! Отговори
Естествено, преди 2 години
че не е приключила. Произвеждате маса ваксини в аванс и няма да ги хвърляме я. Универсални са и от щамове се не плашиме.
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"18 месеца след обявяването на международна извънредна ситуация в областта на общественото здраве, ние продължаваме да се борим с вируса и вирусът продължава да циркулира след нас" А защо? Нали мерките щяха да помогнат? Нали ваксините щяха да помогнат?А след като не помагат, тогава защо още ги налагате? Защо още не ги премахвате, след като и с тях и без тях - няма голяма разлика?
60
4
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Да на обединените европейски нации! Линч за СЗО и Еврейската Комисия !
59
3
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Палете синагоги и джамии! Явно така поне ще чуят истината,че НЯМА НИККАКЪВ КОВИД ! Ето ,сега съм в Тулуза и никой не страда от никакъв вирус. Питам на всеки 10-15 минути хорта дали са били болни от тази измишльотина и дали ознават починалиот Ковид. Няма Ковид-това е отговора на запитаните. Просто им палете долнопробните синагоги и джамии. Аврамови убийци гнусни!